• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a ještě jednu a zase zalezu :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    včera u mě fotila kámoška, tak tady máte nějakou Agátčí serii :)






    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: Soph je podobna a dite zatim spis ignoruje, zla na deti neni, resi to vyklizenim pozic..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a návštěvami z vysoka opovrhuje. Aspoň že Čiko je společenský a mazlivý :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    APRILMOUSE: trauma z kotěctví právěže asi má. Ona je na jednu stranu hrozná šéfka, ale jakmile jde do tuhého, tak je hrozná posera. A taky je zároveň extrovertní i introvertní. Jakmile se jí něco nelíbí, tak hned vytahuje drápy. Trochu se bojím, že až jednou budou děti, tak to bude trochu problém.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    APRILMOUSE: tohle dela nase Alzbeta Stodolova, ktera je strasne hodna a mazliva, vzdycky navstevam naslibuju, jak si budou moct drbat strasne hodnou kocicku, ale ona v minute kdy nekdo prijede zaleze nekam na pudu a vyliza samozrejme az po odjezdu, nevim jak to dela
    GIO
    GIO --- ---
    jinak Cruella ma dost kardinalne natrhle ucho, jetli se to rozjede, mame po vystavach..proste si neda pokoj a kocoura furt nahani a vcera ji to holt zase jednou vyjimecne vratil..
    GIO
    GIO --- ---
    :))to znam, Soph to taky delala, ale tady pookrala no, bud veekm, nebo tlakem navstev:))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    no právě že my zase tak návštěv nemáme - teda spíš jen pár a stálých :D Ona ze začátku se bála úplně všech a byla zalezlá, proto jsme jí začli říkat Piškotka ... Jako neskutečně dokáže asi podle kroků? nebo já nevím :D poznat, jestli přichází cizí nebo vlastní, vylejzá snad v tý sekundě, co za návštěvou zavřou dveře a dává nám to hned hlasitě vyžrat :D
    GIO
    GIO --- ---
    me docela prekvapuje, ze piskota je takova introvertni k cizim.. ale myslim si, ze pokud mate hodne navstev, vyroste z toho, nase soph driv taky nad navstevama ohrnvala nos, a co ydlime tady, navstevy miluje( a nejen po narozeni prcka, i predtim). takze dockejte casu.)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MRNOUS: no podle mě jo, pokud nemají nějaký trauma z dětství bo tak :)
    Piškot je MEGAMAZLIVKA jen se nechce chovat :D když si lehne, tak jedině tak, že se k někomu přitiskne a pořád se o všechno tře čumáčkem s přislintnutím a hlasitým vrněním :D ale jinak jde z její strany jen o upoutávání pozornosti, jako stavění se před monitor, škrabkání do rukou a tak :) ona na sebe upozornuje až skoro agresivně a naprosto neodehnatelně, vrací se jak bumerang :D Ovšem v momentě, kdy přijde jakákoliv návštěva, Piškot mizí pod postelí a NENÍ. V tu chvíli nastupuje Agátka a jde vymetat všechny klíny návštěv a podobně :D dětí nevyjímaje (u nás fakt neobvyklé)
    GIO
    GIO --- ---
    moje jsou, tzv. prisavky thajske .)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a ja myslel, ze siamky jsou vsechny narocne mazlivky :) jako Hroch, co me nenecha na pokoji a furt chovat a venovat se mu (kdyz teda nespi, coz je nastesti dost casto, i kdyz aspon na cast toho spani si ustele na me :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    u nás je mazlení přesně dávkováno. Pouze a jedině ráno po probuzení, ale za to v pořádných dávkách (a nezřídka i s uslintnutím). Elza je dost netykavka a mazlení ji jinak dost obtěžuje. Ale když ona je tak sladká, když se vzteká :))
    APRILMOUSE: ony jsou jak anděl a čert, i podle výrazů :))
    SARRI
    SARRI --- ---
    ANABEL_LEE: jj u nas taky jen drbat, klidne i poradne, ale chovat neradi, ani jeden ... jsou sice ticho, ale jak muzou tak utecou
    COVERDALE
    COVERDALE --- ---
    Tady jedna večerní Isis
    GIO
    GIO --- ---
    a ten jeho teleci hlas..:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: ma v hlave seno :)
    GIO
    GIO --- ---
    a pritom siamky a ori jsou takove inteligentni kocky, jen ten Tygr je voleček.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    APRILMOUSE: muj orientalec je to same, lehce drbat jo, ale pochovat, no to vubec, to je rev ja kdyby ho na noze brali.. on je teda rozumu mdleho .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam