• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    no nasraná asi taky, ale hlavně se ho strašně bojí, tak pouští hrůzu. Což on bere jako výzvu k boji. Pak se k tomu ještě přidá pes (pokud je zrovna doma) aby je rozehnal. No takový malý šalobinec :))
    co konkrétně znamená "funguje gauč"? Má igelitový potah proti čurání? :) ale i to je pokrok. Sice malý, ale je to kupředu. Musím se přiznat, že jsem se bála toho, jak bude Samík nést ten mejdan, ale moc překvapil. Pokud zrovna nikoho nemazlil, tak si v klidu spal na gauči (což je trochu nebezpečné, protože barevně splývají, tak hrozí zasednutí).
    Taky už máme topení vypnuto (kromě koupelny), tak jsme ještě rozjeli kamna a všichni kožiši kvitují s povděkem. Podsada nepodsada.
    GIO
    GIO --- ---
    a holky jsou nemocne. mam tu dve frflajici unudlene slzave siaminky, tak dneska prijede pani doktor a nejak je srovna snad. tohle stridani teplot pro tyhle fifinky bez podsady neni to prave orechove. uz jsme vypli topeni a holky to hned odstonaji:-/
    GIO
    GIO --- ---
    hehe jak je nasrana, vyborny:)) teda pardon, chudinka.)


    tak to uprimne zavidim, nas milacek Jonáš je sale nekontaktni,a le jakmile se vyskytujeme v obyvaku, coz ted uz je casteji, co zas funguje gauc :)), tak v yleze a je tam aspon s nama, i kdyz jen dohlizi:)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    MAIKOR: Máš doma skotskou klapouchou?? :) snad brzy nastane příměří
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    všimněte si poškrábaného opěráku :)
    a už končím :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a ještě princezna Elza aby jí to nebylo líto :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a ty mžurky má nejspíš z toho zánětu dásní. Pozorovala jsem ten pitný režim a řekla bych, že pije celkem dost.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    poslední fotka se špičákem :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    v neděli Samíkovi vypadla stolička a byla teda nechutně uhnilá. Tak jsme ho vzali k vetovi, ten zjistil, že těch zubů má v tlamce jako šafránu a ještě totálně zkamenělé a se zánětem dásní. Takže šel rovnou do narkózy, ultrazvukem mu ostranili kámen a vytrhli horní špičák, protože se už hýbal a měl to za pár. Jo a v uších ačkoliv tam měl nechutnej sajrajt, tak naštěstí jen zánět bez svrabu. Takže ho trápím dvakrát denně kapáním Surolanu do lopuchu. Sotva jsme se zkamarádili, už ho musím otravovat. Aspoň že přítele má na mazlení :)
    Jo a o víkendu jsme měli divokej mejdan a Samík se projevil jako total salámista a mazlil všechny hosty :-) Takže po plachém kocourovi ani vidu ani slechu :)
    Akorát to skamaráďování se s Elzou je furt špatné, viz foto...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Piškotí tlapičky :)
    GIO
    GIO --- ---
    A-gá-tek! A-gá-tek!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    tam spam jo.. to jsem nefotila teda já, kámoška s dětma venčila tentokrát :D





    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: on vedle mňoukání, které uplnatňuje na nás, používá i mrouskání, které uplatňuje na Elzu aby ji zlákal, ale ta se ho příšerně bojí :)) Je to prča .)
    Zkusím zjistit v jakém věku byl kastrován.
    GIO
    GIO --- ---
    :-D bobinka, i na travu se dostane, narozdl od sve na venek natresene matky, ta ma smulu!.)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    jako začínám mít pomalu fronty na venčení agátky :D :D ještě, že se jí to tak líbí :D
    CORIM
    CORIM --- ---
    MAIKOR: By jsi mela slyset meho Eliase. Taky je dost ukecanej - na to ze to je dlouhosrsta britka - je to IMHO nejukecanejsi kockodan co jsem zatim mel.
    GIO
    GIO --- ---
    asi byl vykastrovany pozde, kazdopadne je to i normalni projev orientalcu teda.) oni mnoukaji fakt vriskave, obzvlast chlopi.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    okej, taky nám to tak připadá nejlepší. Hehe, čekali jsme, že Elza bude dědka terorizovat a nakonec je to úplně opačně. A co to kocouří vraučení? Netušila jsem, že kocouři mají takový zvukový repertoár :) Fakt řve jak mrouskající nadržená kočka.
    GIO
    GIO --- ---
    ja bych je zavirala, na noc, jinak nechat, dobre to delate. ja to ted taky zavadi, protoze nejvic bitek je vnoci a timse to koriguje a kot uz se taky rozkoukava.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Podávám hlášení od nás :)
    Samík se hezky rozkoukal a vůbec se nebojí. Je to veliký mazel a dům už stihl komplet prozkoumat. S Čikem se očichali a dobrý. Na psici se podíval stylem co to jako má být, ale když je její pelech volný, tak se na něj v klidu vyvalí. Ale s Elzou je to horší. On je na ni strašně zvědavý, vraučí na ni jak kočka v říji. elza se ho strašně bojí. Když chce před ním prchnout, tak ji pronásleduje a končí to fackovanou. Až mám strach, že si ublíží.
    Nechat je tak, nebo to korigovat? Samíka na noc zavíráme, aby byl klid od rvaček, ale přes den má volný pohyb po domácnosti.
    Každopádně se věci vyvíjejí diametrálně odlišně než jak jsme si to představovali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam