• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    SARRI
    SARRI --- ---
    jinak teda kdybych ho mela pojmenovat ja tak mu jednoznacne rikam yoda a nebo jouda ;)
    SARRI
    SARRI --- ---
    MRNOUS: je fakt nadhernej!
    SARRI
    SARRI --- ---
    jo a jinak to budu radit posdle abecedy dle IDcek
    SARRI
    SARRI --- ---
    MRNOUS: datum narozeni a kod barvy?
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: .)) pravda.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: ja vim, ze Hroch nemuze vypadat jinak nez vypada .. ja se puvodne tesil na lilu nebo modryho, ne na seala :))

ja myslim, ze jeho oblibenost mezi "laickou" verejnosti a jeho slava na tech internetech to potvrzuje mnohem vic nez nejaci "odbornici" na vystave :) ktery by ho akorat sepsuli za to jeho velky bricho :)
    GIO
    GIO --- ---
    tesit ses moh, to byl jasny, kdyz je kresbovej.) ja ti to rozhodne nezarucovala.))nahodou je nadhernej, mel jsi jit na tu vystavu.))abys to mel potrvzeno od odborniku.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: mam doma pekny vedro :) a krasnej sice je, ale ja se tesil, ze bude mit bily telicko a ne cerny :)))
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: to by melo byt vsechno. Obík mel delsi jmeno , ten je Auberon Obi-Wan Magic Avalon
    GIO
    GIO --- ---
    nebo mas doma zimu.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: nechybi tam jeste neco? :) mam pocit, ze tam bylo vic slov :))
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: nahodou je krasnej, kresbaci takhle tmavnou cely no:)
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: Alphonse Yoda Magic Avalon.)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MRNOUS: nedávno jsme s Aditu přemýšlely, jaké je vlastně Hrochovo původní jméno :-) vzpomněly jsme si akorát na Alfonso Yoda, Agátu a Asterixe, ale na Hrochovo jméno ne :-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ja se taky pridam, ale jsem linej jit opsat cely Hrochovo jmeno z papiru :)

nicmene fotku chci tuhle, tady byl jeste takovej krasnej bilej, ted je z nej cernoch :( :)

GIO
    GIO --- ---
    ja,a le ted nemam cas.))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    super, kdo se k nám ještě přidá?
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak damy .. prvni nastrel nastenky je hotov .. zatim je tam teda Maikor a Enkatt .. dala jsem vzdy po jedne fotce zvirete .. spoko?
    svy ufonyu prodam az jim nahlidnu do ockovaku ;)
    kdo chce dal na nastenku at pise ..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    já to potírala, dokud jsem neměla děti... ted mám výchovy dost i bez toho, abych se ještě nervovala s kočkama :D :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    APRILMOUSE: mi to teda normalni neprijde, ale nasim kockam jo, nicmene vi, ze to potiram, tak tam chodi jen kdyz nejsem doma... ale chlupy jsou ve vsem stejne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam