• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: no to je... u mne je to uz treti pripad nulove diagnostiky... u grety jsme tez nevedeli, sophiina prihoda pred dvema lety taky a ted tohle.. holt kocky jsou docela krehka a nevyzpytatelna zvirata, at si rika kdo chce co chce..
    GIO
    GIO --- ---
    odor zero rikas.. jasny, zkusim
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    no tyvado. Tak uvidíte jak se to vyvrbí po kastraci. To je ale tvrdý diagnostický oříšek :(
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: ahaaa ... no ja si ted konecne koupil ten Odor Zero a s fungovanim jsem spokojen .. jako curani dale to nezabrani, ale:
    - postrikane misto pak teda aspon pro me pocuranym nesmrdi (jsem to testoval napr vcera v noci, spal jsem v pocurany posteli, protoze uz jsme proste rezignoval a nechtel to znova a znova prevlikat)
    - vyrazne to redukuje dalsi opetovne precuravani - kdybyhc to nepostrikal nicim, pocuraj to hned, takhle to vydrzi tak dva dny, nez nacuraj znova -a navic si nemyslim, ze to delaj velky kluci, spis ze to proste svadi stale jeste velmi mlada kotata ..
    GIO
    GIO --- ---
    pis't vaek, to je takovy pripravek, koupis to na vystavach, ma to neutralizovatkocici pachy, coz funguje, kdyz se it to podari opravdu dukladne vycistit, treba podlahu to vytre paradne, ale z gauce to dostat nemzu
    GIO
    GIO --- ---
    nevime, co ji je.. zkusime kastraci, jestli to spravi urovnani hormonalni hladiny, pak proc ma furt rymu, protoze chlamky mela testovane a nic... asi polyp a ta srazlivost je taky divna, pri dobrych jaterkach je to zvlastni.. prijde jim i anemicka, ale testy tomu taky neodpovidaji..

    k tomu bleje. skoro vsechno, co sni,a le vzhledem k tomu, ze jeneorzumna a vzdycky se desne prezere(protoze je tu mam tri, nemuzu ji davat par granulek dfo misky, protoze to hned sezere a ostati maji prd), tka to bliti hodne souvis s tim stravovacim navykem.. jako proc to ma neivm, nejdriv jako mala nechtela jist skoro nic, pak rpi kotatech hezky zrala vsechno a ted zas mela obdobi, kdy jakoze nejedla skoro nic a najednou zas sezere vsehno/teda granule obcas pytlicek/, co do misky hodim, a fakt vsechno,a si aby ostatnim nezybylo. je cvok, to se vi.)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: coze na to mas?


    MAIKOR: nemusi byt cista ve smyslu vzhledove (alal barevne skvrny), musi byt naprosto cista ve smyslu zbytku kocici moci (bud stopro odbourana nebo stopro prehlusena jinou chemii, ale netoxickou prosim :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: počkej počkej, to bylo až tak vážný? A co jí to vlastně nakonec bylo?

    MRNOUS: jestli chceš mít dokonale čistou matraci, tak leda novou a na ni pak igelit :)
    GIO
    GIO --- ---
    prersne, je tozacarovany kruh - jak to tam citi, furt v tom pokracujou:-/

    ja mam pist veak, ale mco to teda nepomaha,... asi to neumim moc dukladne vycistit
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ja jsem nasel na netu odkazy na firmy, co prijedou (s vlastnim nadobickem) a matrace duklade vycisti - teda nejen matrace, ale i gauce/sedacky/apod ..

    ale radsi bych nejaky provereny kontakt, nez je necham se na tom vyradit - aby a) mi z ty matrace neco zbylo b) byla skutecne dukladne cista, protoze jakekoliv pozustatky roztaci dalsi kolo ocuravani - i u jinak mimo-zachod necuracich kocek :)
    GIO
    GIO --- ---
    ja bych potrebovala takto hloubkove vycistit jeden gauc.. a moc se mi to nedari.)
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: nene, ona ochcavala i kdyz zacla mrouskat, ale jen zlehka, ted uz normalne chcije, neznackuje, a rozjelo se to po kotatech..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    u nas uz je procurany taky kde co ...

    nahodou tip na firmu (ci zpusob), tak nechat dukladne hlubkove vycistit matrace? (matrace normal penove z ikea, procurane skrz na skrz :)
    GIO
    GIO --- ---
    no, jakmile tam neoc polozim, bdue tam curat jeste casteji, na tu "novou" vec. je to zacarovany kruh.. a nemysli si, trnu, aby nesmrdely uz vecne, mame je tyden a dennodenne jsou an nich na kazdem louze, ne strikanecky, ale louze:-/ trapi me, ze je takova nerozumna, a uprimne doufam, ze ji to po kastraci prejde, jinak bude bydlet asi ve sklepe:-D

    delam si srandu,a le kdyby necurala, muze kam chce, takhle ji samozrejme lehce separuji,a t mam aspon jednu mistnost dokonale cistou a on je to zacarovany kruh, jakmile tam pronikne, hned se snazi neco ochcat, kdyz tam teda nesmi.. ale kdyby aspon nechcala vsude jinde, zkratka, rozhodla se, ze nam to osladi, kdyz jsme ji vykresali hrobnikovi z lopaty, nevdecnice nevdecna.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    takže začala ochcávat po koťatech? Já měla za to, že to rozjela až s tím novým kocourem.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    tyvado, ale s těma schodama by mě fakt jeblo. Jí tam rovnou nastel noviny nebo tu podložku pro štěňata :) Třeba ji to nasere a nebude tam chcát :)
    GIO
    GIO --- ---
    jojo ja s tim nemela sebemensi problem, dokud neprisla kordula a spis teda kotata..

    nudit se nenudim, ale nejsem na tozvykla, no , popravde me to dost stve,))

    Ona je mily kamarad, ale umi byt taky velmi zarputily nepritel...siamka no:)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: na ochcávání umřu asi taky! Anebo spíš na kombinaci obojího :)
    Nikdy jsme s tím neměli nejmenší problém až do doby, kdy jsme se ujali dědka Samuela. Zjistila jsem, že dědek neumí čurat ve dřepu. Asi si potřebuje dokazovat, že je chlapák i bez koulí, tak chčije ve stoje! Dokonce zvládl nachcat do zástrčky! Musela jsem tím pádem odstranit nekrytý záchodky, ale to se zas nelíbí Elze. Ta na protest začala ochcávat okno v kuchyni, oblečení...jednou nám večer před odjezdem na dovolenou komplet prochcala zbalený kufr.
    No ale člověk se s něma nenudí, co? :-D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MRNOUS: šikovnej. To mi připomnělo, jak mi Tähti pečlivě, jednu po druhé, ukousala třásně z přehozu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam