• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Já bych taky chtěla siamátko, ale asi by mě vyhnali z domu
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    hehe, ty si koleduješ :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    mno .. tak má teda někdo k mání nějaká sia/ori koťátka? :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    anebo bys mohl depozitovat dva vrhy najednou :-D
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    APRILMOUSE: já zbožňuju i svoje rusátko a svoje pouliční směsi, takže mám právě dilema (i když se týká daleké budoucnosti), jakou kombinaci navolit :)

    a navíc teď můj siamák v jednotném čísle je sice otravný, ale zato když depozituju koťata, tak se realizuje na nich a je z něj super táta/máma a jeho pomoc je nedocenitelná .. depozitování se nevzdám a kdybych měl další siamku, třeba by se Hroch už necítil tak nevytížený a nevěnoval by se tolik svým rodičovským povinnostem (což by byla děsná škoda, zvlášť pro ta nebožátka opuštěná koťátka:)
    GIO
    GIO --- ---
    APRILMOUSE: mi to povidej, i kdyz bych je kolikrat nejradsi roztrhla.) ale u nas to ais nikdy nebude rasove cista skupina.))) ten sber z okoli nam to bude narusovat. navic bych jeste nekdy mozna brala habesandu
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MRNOUS: já měla dlouho jednu siamku (a dvě barmy a jednu obyčku) a teda musím říct, že siamky jsou v množném čísle lepší, jak jednotné :D jsem rozhodnutá, že už si nikdy nepořídím jiné plemeno, než sia/ori :D jsou úplně nejbožštější :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: njn :) brzo budu mít stav stálých kočičích obyvatel na bytě o jeden nižší .. sice jsem se zařekl, že tři vlastní kočky je stopstav a že nebudu navyšovat opět na čtyři - ale kdo ví :) třeba se mi do cesty připlete nějaké siamátko či orientálec :)
    GIO
    GIO --- ---
    ja myslim, ze jednou i na tebe dojde, a prezijes to.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    já bych jednou chtěl vyzkoušet mít víc jak jednu siamku .. ale asi to nikdy neudělám, mám strach, že bych to nepřežil .. i když Aprilmouse tvrdí něco jiného :))
    GIO
    GIO --- ---
    ja ut mam momentalne sest kocek a tri psy a je to teda uz na hranici zdraveho rozumu:)) furt nekdo neco vyvadi.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    na druhou stranu .. i šest koček (mám teď doma) je někdy málo koček :))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    APRILMOUSE: naprosto podepisuju to "dvě kočky jsou jak jedna, tři kočky jsou jak dvě kočky .. a čtyři kočky je moc koček" :))
    GIO
    GIO --- ---
    APRILMOUSE: a sest kocek, je ---- o nervy, kdyz tri z nich jsou ufoni:)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a dvě kočky jsou jak jedna, jen se nechaj opustit třeba na víkend bez výčitek :D

    a dvě kočky jsou jak tři kočky.. a čtyři kočky.. je moc koček :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    BEESWAX: pokud opravdu trváte na jedné kočce, tak spíš než vybrat plemeno bych doporučovala vybrat konkrétního dospělého jedince. Jakákoliv běžná kočka bude sama neštastná... ale i mezi kočkama se vyskytují nepříjemní asociální jedinci :D já jednu takovou musela před rokem dát kamarádce, protože být sama bylo to jediné, co si přála, a dělala mi mezi kočkama pěkný bordel :( teď je sama a pěkně si spokojeně tloustne a je to největší miláček.
    JInak počítej, že se bude nudit - a i když s ní budete pořád doma, tak vás bude otravovat (obvzlášt takové malé kotě...) o siamce/orientálce nemluvě :D to je ryze stádový typ
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORIM: já mám asi nějakého atypa, protože Tähti tak 20 hodin denně spí. Buďto v posteli nebo na zahradě na slunku. Ve zbývajícím čase rozhání ptactvo a otravuje člověky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEESWAX: významné množství koček, včetně zcela obyčejných mourků je spokojeněnší, když má živou společnost v té době, kdy lidi jsou mimo byt. A oblíbené heslo: mít jednu kočku a nebo mít dvě kočky není moc velký rozdíl.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BEESWAX: mno, jak bych ti to rek .. ona jedna kocka sama doma (v byte) neni idealni v zadnem pripade (u jakehokoliv plemena ci poulicni smesi).. pokud si teda neporidite dospelou kocku o ktere se vi, ze chce byt kocicim jedinackem ..

    proc nechcete/nemuzete mit dve kocky?
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    CORIM:
    MRNOUS: Oběma díky... Vypadá to, že budeme vybírat jiné plemeno..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam