• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    no v sobotu zas byla strasna... od vcerejska zas lepsi, proste nechapu a nechape nikdo,) ale ja mam nastesti vesmes dost bojovny energicky zvirata, co se jen tak nevzdavaji.)



    GENTIANA: chapu, ale ja uz si asi bilou neporidim, proste je to bile a to v prirode zavani pruserem, me ta jejich nemocnost dost desi, i kdyz kocour je docela cajk, pravda... kdyz o necem uslysim, tak dam vedet.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: to se neni cemu divit, ze je nespokojen, kdyz dostal kosem ;)
    Achjo, Korduli zahada hlavolamu :( hlavne ze se ted z toho dostala a snad doktori zjisti co ji trapi. Ta je ale skoli, co? ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: Nutně potřebuju bílou siamku. Jako, srsly, kdyby byl k mání nějaký starší, vybouřenejší exemplář, tak bych brala k Tähti parťáka, ona je taková jakási lenivá....
    GIO
    GIO --- ---
    Zas takova idylka to není protože s kordulou to je jak na houpačce, chvíli dobře, chvíli blbe , teď budem zkoušet homeopatika ještě ... Proste nikdo neví co ji je
    GIO
    GIO --- ---
    Mají, jsou v pohode, ale kordulku mám doma tak je kot trosku nespokojen, ze s nim není porad venku )
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Ale teda krasa pohledet na tu vasi idylku :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: krasa jasa! S tou mirou stisku ma problem i Elza, co s tim? Ona casto i zapomina upozornit ze se ji neco nelibi a hned se ohani drapem. A co ten zlibivy parecek? Na fotce vypadaji jak cukrousi nebo to spolu porad nemaji vyresene?
    GIO
    GIO --- ---
    Tak Jonáš se dnes poprvé nechal vzít do náruče a dokonce za mnou prisel venku se nechat podrbat, sice me pri hre kousnul do prstu na krev(on strasne rad zuzla prsty a nema miru, typicka zpackana socializace) , ale to nebyla jeho chyba, udelal mi hezky den.))


    a aby to holkam nebylo lito, taky se dneska sluni a couraji po dvore..


    a náš sladký zlobivý páreček.)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    Asi tak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jestli tak můžu špitnout, tak celková organizace kočičích výstav a přístup některých chovatelů na nich mě docela vzalo chuť je navštěvovat. Nebe a dudy proti nedávno navštívené výstavě morčat, králíků a slepic.
    GIO
    GIO --- ---
    To není klub jen i fotkách. A corime nesouhlas ... Lidi nejsou tak zodpovědní a ferovi, aby se mohli v tomhle rozhodovat samostatne. Čistá zkušenost. Druha věc je ze klientelismus na výstavách byl taky denni chleba, takže to taky nebyla záruka. Ale takhle zcela volne je to o hubu. To ty chovy budou za par let vypadat.
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: já jsem ráda že výstavy jsou...to bych se do sphynxe asi nikdy nezamilovala a nepořídila si ho :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nekecat, tapetovat fotkama ušatých koťátek. Děkujeme za pochopení.
    CORIM
    CORIM --- ---
    CORIM:
    GIO: Stejne jako ja - jako chovatel - pokud kote neodpovida me predstave tak bud mu dam ten "smazatelny" pretisk, nebo kdyz nechci aby kote bylo chovne tak mu rovnou do PP dam trvaly pretisk.

    V soucasnem vrhu 4 kotata by asi mohli do chovu a jedno kote dostalo trvaly pretisk.
    CORIM
    CORIM --- ---
    GIO: Proc? Vystavovani nema e nemelo by byt spojovano s chovnosti kocky. Vystavovani je a melo by byt o prezentaci svych zviret, o prezntaci sve chovatelske stanice a o prezentaci sebe jako chovatele a o ziskavani pratel a znamych mezi chovateli. To o te chovnosti byla jen nesmyslna uchylka na vyjimku u SCHK. FIFe chovnost na zodpovednost chovatele mela uz davno, jen tu v Cesku jsme meli vyjimku, ze byli nejdriv potreba 2x EX1, pak fakticky 1x vystava.
    GIO
    GIO --- ---
    takze k cemu tedy vystavy momentalne jsou..?k honeni si trika, kdyz kazdy stejne bude chovat na vsem moznem..? no ja vedela, proc na to radsi uz seru, bylo mi to jasny hned po par konfrontacich
    GIO
    GIO --- ---
    CORIM: tak snad tim hur!! ne?
    CORIM
    CORIM --- ---
    GIO: Uz vice nez rok neni potreba zadna vystava na uchovneni kocky. Je to - stejne jako u TICA a myslim ze i u WCF - ciste na zodpovednosti chovatele.
    GIO
    GIO --- ---
    respektive kastrati se sami o sobe nevystavuji skoro vubec, neni duvod, obcas nekdo priveze na vystavu jiz osampionovaneho kocoura, ktery je po mnoha titulech a sbira jeste ty kastrati,a le smysl mi unika.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam