• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    no... koukam, e peklo nekonci, soucitim, ja jsem bez Korduly jak bez duse furt:-(ale jinou siamku nechci, nemam na to silu, ta nejde prelepit..
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    SARRI: :((((((
    Ufff.... těžko na to něco říkat. Držte se :/
    SARRI
    SARRI --- ---
    teda jeste ze mame ufona .. vcera me normalne rozveseloval .. je ho vsude dost, da o sobe vedet a jasne si rekne co chce .. tentokrat asi tak rychle dalsi kocicka nebude .. zrejme vezmu zas od Martiny nejake zvire .. kote ale spis nechceme .. tak nevim .. rozhodne ale orientalku nebo siamku .. kdyy nahodou nekdo vedel o nejakem zvireti k adopci tak mi dejte vedet
    CORIM
    CORIM --- ---
    SARRI: To teda je setsakra malo. To by chtelo zjistit proc ...
    SARRI
    SARRI --- ---
    CORIM: 6let
    CORIM
    CORIM --- ---
    SARRI: Kolik jim bylo?
    SARRI
    SARRI --- ---
    MRNOUS: zatim trvam na sia ci ori .. kdyz nebude jina moznost tak se ozvu
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARRI: No doprdele. Lituju všecky zúčastněné.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SARRI: uprimnou soustrast. to je skoro jak u aprilmouse, s Piskotou a Malou ...

    kdybys netrvala na orientalce vzhledem, tak tu mam jednu desetimesicni kocku Bublí, ktera je orientalkou dusi (akcni a ukecana:) a jejiz vesnicky puvod a mix buhvikoho s cim snad zaruci pevne zravi a dlouha leta ..
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak aby tech tragedii nebylo malo tak uz mame opet jen jednu kocku .. nasla jsem Sutu dnes po prichodu z prace mrtveho .. umrel ve spanku .. do haje .. uz vsechno vypadalo v poradku, uz se uzdravoval .. rymicka na ustupu a mel i lepsi nalady .. dokonce tu spolu jeste v noci litali jak podesove .. a rano s nama jeste vesele komunikoval .. a ted tohle .. ja uz tomu nerozumim .. mesic a pul po brachovi .. cili jsem zas na zacatku a hleda me opet dalsi siamku ci orientalku pro Lea pro zmenu .. ach jo .. tak uzasnej kocour to byl
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SARRI: to je krasny pohled!

    WOSSI: trosku zaprudim, ale pelichaji ptaci, kocky linaji ;) pomaha jedine cesat, protoze zimni srst musi pryc. My se taky v lete neparime v bundach.
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak a je to oficialni ;)

    WOSSI
    WOSSI --- ---
    RAEVA: to pomáhá jo:) zkusím:)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    WOSSI: je jaro, chce to kapsičky s lososem :)
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    hoj siamáci:) sry za ot ale taky vám tak pelichá kočka,respektive čím by to mohlo být?
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    minisérie Rosemary má děťátko a černej ufon :) teda lepší foto jsem nenašla :/ zkusim až budu koukat udělat nějakej screen :)

    SARRI
    SARRI --- ---
    tak dalsi zpravy z naseho seznamovaciho maratonu .. panove (kocouri) uz se pomerne kamosi, Leo chodi neustale za Sutou jak ocasek a snazi se ho vyprovokovat ke hre .. Suta se zatim uspesne brani ignoraci ci odehnanim, ale sem tam neco vyprovokuje sam .. a vcera me dostali .. Suta objevil Leovu tajnou schovku v kuchyni pod drezem . takze mi ted obe kocky parkujou v plastovym umyvadle pod linkou :)))
    jen teda Leo je jak utrzenej z vajec a nejvetsi problem s tim ma pritel .. Leo se ho boji a obcas na nej i bubla a vrci .. uz se i poprali (Martin se mu snazil po jeho vysvetlit, ze se ho bat nemusi .. ehm .. bohuzel jsem zrovna nebyla doma) a Leo ho pokousal .. nejak mi nejde Martinovi vysvetlit at mu da klid a prostor, ze prijde sam ..ze timhle jeho 'vysvetlovanim' si kocoura akorat postve proti sobe .. navic Martina rikala, ze Leo nema v lasce chlapy
    ja uz jsem ho presvedcila .. nehne se ode me .. je jak prisavka a furt si rika o pozornost :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    YOCCI: zalezi... nase kocka ma fakt prisernej hlas, neco mezi umirajicim oslem a cirkularkou, mnouka docela casto, tak 2-3x do hodiny plus kdyz se ji neco nelibi, kdyz prijde do mistnosti (koukejte ja jsem tady! TADY!!!), atd .... Kocour zni aspon trochu jako kocka a mnouka o dost min.
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak Sutovi uz je lepe a zacalo priblizovani .. Leo ma nezkutecnou trpelivost a furt to zkousi .. jo a uz ma od Suty dva velky skrabance na hlave .. ehm
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LEENVECKA: Furt lepší, než kdyby to připomínala tím, že se připlíží a kousne tě do achilovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam