• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR:
    GIO:
    Mě teď mrouská ani ne 7 měsíční Harriet :( Jak já bych si přála aby si další mrouskání schvóvala až na podzim až bude dospělá!
    Já si žádné kotě z prvního vrhu nechat nechtěla a nakonec mám doma dva a kocoury k tomu. Jednoho na chov a druhého na mazla a jako společníka protivným mrouskajícím kočkám. No a protože chovný kocour potřebuje kočku, tak jsem si pořídila Harriet ... a zjišťuju že se mi doma kočky nějak množí geometrickou řadou! Takže z tohohle vrhu si nic nechat nesmím! A stejně se mi hlavou furt honí, jaké kotě bych si ráda od Julči nebo Harriet nechala ...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: diky :)

    GIO: kotatka jsou radost a taky bych si, pokud Zofi bude mit, rada jedno nechala. No to ale predbiham moooc, ted ma teprv osm mesicu, sama je jeste kotatko a ja uz z ni zdimam kotata ;))
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: druhé dítě no )) a ja se na ta koťata moc tesim kor kdyz si jedno chci nechat. ... V létě to bude ok )) ake zatím nemrouska
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Tak to držím pěsti!
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: tyjo, tak to seš odvážná. Když si vzpomenu na první měsíce s miminem, tak bych další mláďata k tomu asi nepotřebovala :) Asi jsem byla vyhukaná prvomatka :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: tak pššššt, ať to nezakřiknem .)

    My jedeme v sobotu na výstavu, bude to premiéra pro všechny zúčastněné, tak jsem zvědavá co řeknou na tu naši žOfinu .) a taky doufám, že pak vyjde kocour, kterého mám vysněného .))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: tak to doufám, že Julča nekamufluje :D
    GIO
    GIO --- ---
    no a on clovek mini a ty kocky nakonec dost meni navic.)) my uz ted meli mit cerstve odchovano, ale asi mam stesti na kocky, ktere umi skvele kamuflovat brezost.))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: no já teď zkouším jaro, a pak je tu ještě podzim a zima, tak uvidíme, co se nakonec osvědčí ;)
    GIO
    GIO --- ---
    ja mela kotata v zime a priste prave bych ocenila to leto.))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: no ja prave mela loni kotata pres leto a letos jsem to tak uz nechcela, preci jen si to leto chci trochu uzit a nejenom se na nej koukat z okna :D
    GIO
    GIO --- ---
    joo mi kocka vyslysela moje prani a ted skoro dva mesice nemrouskala, aby se mi nekryla s lidskym odchovem.)) tak snad zabrezne v kvetnu trebas.. at mam v lete srandu tuplovanou.)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: No pokud se moc nepletu a vše dobře dopadne, tak bych měla za 4 týdny chovat :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Dalsi vrh na ceste, jo?
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Jj, naštěstí všechny Julinčina koťata po ní zdědila super kontrast. No už se nemůžu dočkat dalšího vrhu, jsem natažená jak kšandy ...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: je krásně světlej
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Andýsek

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pocina je schopná takhle usnout :D Její oblíbený hadí kousek je vysoukat se mi na klín, vysmýknout do náruče (to umí tak šikovně, že prostě nějak nadhodí tělo a čeká, že ji chytnu - ví, že spadnou ji nenechám) a plynulým pohybem se mi převrátí na ruce do polohy miminka na zádech. Ví, jak na mě, potvora :) a pak leží a nechá se jakkoliv mordovat, případně mi ožírá bradu nebo tlapičkama štouchá do nosu, abych si jí všímala :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SCHWALBE: tak to je hodne trpeliva, kocour se mi v tyhle poloze po par destkach sekund zatne drapama do rukou. A nevim co by se muselo stat aby to jen sekundu vydrzela kocka:)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SCHWALBE: jak dlouho se necha drbat v tyhle poloze?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ENKATT: Furt je to ještě mnohem slušnější než ty pravdivé a užitečné rady jako Smaž se a chcípni, debile.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam