• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Awe jako lilák je těžký pohodář, extrovert, každého okouzluje a sebevědomý je až hrůza. Navíc hoopdně žárlivý ;) Želvička je hodňoušká, mazlivá přede tak, že jí až zaskakuje ... ale je to torpédo a dost dominantní. Z těch mých je asi nejvíc v pohodě čokoládový Andy, akorát že je trochu trémista a navíc mistr útěků ... tak nevím asi v těch sia ori žádné ideální zbarvení není :P
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: tak samozrejme v ramci siamkovstvi, obecne jsou silene vsechny usatky,))
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: jo:)) pocina je dukaz:))
    SARRI
    SARRI --- ---
    a da se rict, ze kdyz Kitler je napul modrej a napul bilej, ze je napul nudnej a napul silenej? ;))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: no to s vyrovnanou povahou sealek nevím, Julča je jednoznačně šílená :D
    GIO
    GIO --- ---
    jasny chapu.
    SARRI
    SARRI --- ---
    kdyz me se nechce do bytu brat treti kocku, uz tak nas solidne utlacujou ;DD
    mit barak tak nevaham
    GIO
    GIO --- ---
    tak jeste jednu no,)
    SARRI
    SARRI --- ---
    Izzina je navic takovej jeho safe point .. kdyz vidi, ze ona jde dal tak to zkusi taky .. je to s nima fakt vtipny ..

btw. dneska mame Kitlera presne rok .. a porad se meni, ten kocour ma v sobe tolik zavrenych strachu a bloku, ze je mi to kolikrat hrozne lito .. a jde to s nim hrozne pomalu, ale jde to a prave i ona mu desne pomaha .. ale zarovej je na ni videt jak se desne nudi .. jak by potrebovala vic pozornosti a zabavy naprosto jineho druhu nez ji Kitler poskytuje
    GIO
    GIO --- ---
    haha:))
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: to znam .. rve furt a je k neukojeni .. nejvic ji potesim kdyz ji dam co do nejvetsi vejsky a to ji zabavi na chvili nez prijde na to jak se dostat bezpecne dolu
    GIO: presne, kolikrat pozzoruje Kitlera jak strachy kvuli necemu utika a prisahala bych, ze s emu i vnitrne smeje ;DD
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: a jako nechápu, Sněhule chrápe jak zabitá celou noc, vůbec se nebudí. Když jsme Pocku přivezli, to bylo jak miminko, snad týden v noci fňukala a já vůbec nespala a pořád ji chovala a utěšovala. A to mám z toho :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: já mám pocit, že má nutnou potřebu sdílet se mnou východ slunce. Východ slunce je něco, co se mě vůbec netýká :D
    GIO
    GIO --- ---
    a ten cas docela sedi, tez tak nejak bantuje kolem treti az pate
    GIO
    GIO --- ---
    vnoci? no vnoci... se vzbudi, vyleze zpod periny a dela tygra, rozumej cupita po byte tam a zpatky a cestou do koupelny to VZDYCKY vezme posteli pres me bricho, bok, proste telo... projde, seskoci, dobehne dolu do koupelny, obehne vanu a bezi zpatky do kuchyne.. a tak porad dokola, no.. uz jsem ji za to prestala hubovat, proste to trpim.))vetsinou nejak usnu a jak dlouho to dela ani nevim... nekdy tyle kolecka domem dela i pres den, asi nuda nebo co:)))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: no přesně. A v noci mezi 3-5 mě velmi neúnavně budí, abych jí věnovala trošku té lásky. Ani se nemůžu zlobit, protože mě neúnavně hladí pacinkama a tak. A na záchodě mi visí na klíně ležíc na zádech a oddaně na mě kouká (a pořvává) a ťapká mi do obličeje. Celej den za zádama kvičí, nebo mi visí za mikinou a kvičí :)

GIO
    GIO --- ---
    a ad ta Roura, mi by ani nevadilo, kdyby prisla a sedla si mi na klin a pohoda, ale ona do mne NEUSTALE DRNCA NOSEM, vali se a leze po mne, rve a ani vterinu neni schopna normalne posedet, chapete to??:))clovek by si ji ad uzil chvilku na kline, ale to se neda.-))) je jak pytel blech
    GIO
    GIO --- ---
    ona Izzie ma itakovy ten vyraz "vite co mi muzete",))
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: joo sebevedomi jim nechybi.))
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWALBE: no, se nedivim.))
    ale vazne, bila siamka, to je dost specifikum(mozkove), lilac jsou takovy introvertni sahliny, modry jsou vaznejsi, kresbovi dost zivi, ale prijemni extroverti, no proste... unikaty.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam