• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    CORIM
    CORIM --- ---
    SCHWALBE: Proc bys musel na vystavu?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    MAIKOR: právě proto jsem se ptala, jestli se to vůbec smí. uŽofka dnes už huláká o dost míň, tak kdo ví, co to vlastně bylo :)
    CORIM
    CORIM --- ---
    SCHWALBE: Mno - si pamatuju na vystave - nejdriv jsem delal pro majitele dvouklec pro kocku a kocoura a za cca 1/2 hodiny zase 2 jedno klece. Kocka se zacala mrouskat a kocour se ji snazil nakryt :D
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    hihi, tak uvidíme, jak to bude. Minule byla na porotce už naštvaná, tak teď s říjí si snad nechá líbit víc:))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: první říje naštěstí nebývá moc silná a dlouhá, možná ji to do výstavy přejde :)
    GIO
    GIO --- ---
    muze,ona etsinou na vystave zmlkne.)a doma to zas spusti
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    CORIM: dik, nakryta neni. Snad bude aspoň krotká :))
    CORIM
    CORIM --- ---
    MAIKOR: Muze. Nakryta kocka na vystavu nemuze.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: bezva, tak v neděli :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    no to je teda docela věda s tím zabřeznutím... Žofi teď asi začíná nabíhat první říje, začíná trochu pořvávat, tak doufám, že do výstavy vydrží. Kočka v říji na výstavu asi nemůže, nebo může?
    CORIM
    CORIM --- ---
    GIO: Koukam, ze u vas je to presne naopak nez u nas - tady staci aby kocka videlak ocoura a hned jsou z toho kotata.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: no já znám obojí : Harry řve týden co 14 dní, Julie co 2 měsíce.
    GIO
    GIO --- ---
    jo ta moje ma taky mezi kotaty pauzu... ale nechala jsem delat krve, kocka je zdrava, vse ok, takze se ji asi jen nechce.) a navic ta nase princezna riji docela sporadicky, coz mne vpodstate taky tesi, Kordulka rvala imrvere...coz se ned avydrzet.)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Asi. Nebo ještě skvrny na měsíci. Hlavně mi to ta má pizda dělá naschvál. Já ji nechám rok odpočívat po koťatech a to mám za trest :( Jestli mi ještě někdy zabřezne, tak žádné rozmazlování a za kocourem pofrčí hned při první říji, princezna jedna rozmazlená ;) A nenechám ji žádné kotě, které by si mohla vykrmovat ještě v roce ... :D :D :D
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: asi erupce na slunci.)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Já také jedu v neděli do Brna s Awíkem, se tam uvidíme :)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Já také teď nemám štěstí, vozím Julču za kocourem a furt nic :(
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jej, no škoda, snad se příště už zadaří.
    V neděli jedeme na výstavu do Brna, chystáte se tam někdo?
    GIO
    GIO --- ---
    tak sono a zas nic.. no.. mozna ji na to kryti posilame pozde, priste to zkusim naposled a pak uz na to seru:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    MAR_TINA: Nedavejte Animondu Carny = jsou to sracky. Jednouche reseni :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam