• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: No mě chovatelé radili, že jedině hned po porodu, pak až tak za ty 3 - 4 týdny ... Loni jsem to po porodu nezkoumala, takže jsem čekala ten měsíc, no a letos jsem si to pohlídala a zatím to vychází ... ale kdoví, zas u dalšího vrhu budu třeba zase tápat a měsíc čekat :(
    GIO
    GIO --- ---
    hele praxe nepraxe, ja uz ivdela kotat ve svem zivote .. a tentokrat je to uplne k nicemu, to samy rikal i veterinar, pry.. hm vy to piznate jo? tak ja teda priznavam ze netusim!:)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: :D No já loni čekala na pohlaví měsíc :D Letos jsem si to pohlídala hned po narození a vyšlo to ;) Asi už v tom začínám mít praxi, jsem to onehdá v práci počítala a od loňska jsem odchovala 17 koťat :D Sice jen 3 vrhy, ale holky mám holt plodivé :D
    GIO
    GIO --- ---
    ja teda nevim, minue pohlavi briskne hned po narozen, ted dva tydny nic,a le uz mi prijdou vsichni stejni navic:))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Julča má letos 3 seal: 2 kluky jednu holku, 1 lila holku a 1 modráska :) Loni jí chyběla modrá, letos pro změnu čokoláda do úplné sbírky :D Ona se skořicákem žádné skořicové kotě mít nemůže, ale všechny její koťata už tu barvu nesou. Proto může mít lilák (Julčin syn) s želvou plavé koťata ;)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: No pohlaví se mi letos povedlo jak u Sia tak u Ori :D Hejč! :D Zato u barev tradičně váhám, u Xixí jsem si až minulý týden byla jistá tou lilovou a u těch pruhatců bude oříšek ta plavá a pak těžce plavu v té kresbě. :( Tak já včera zveřejnila i jména, ale de facto je měli jak SIA tak Ori vymyšlené od narození, jen jsem pak váhala jaké kterému líp sedne :)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: matka je r24 plavá želva tečkovaná. Otec je SIA c lilový siamák s odznaky. Mám 2 kocourky lilové jednoho mourovatého a jednoho celobarevného. Pak jsou tam 2 krémoví mourci a pak zřejmě jeden plavý mourovatý chlapeček a jedna plavá nebo spíš plavě želvovinová mourinka. Ale tou plavou si nejsem úplně jistá, je jen o chlup světlejší a teplejší než ta lilová ...
    GIO
    GIO --- ---
    a teda to pohlavi mi tentokrat vubec nejde, takze nemaji ani jmena doposud.)
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: a julie ma skorice nebo jsou t sami seal/cokolady?
    GIO
    GIO --- ---
    AZRETKA: matka? teckovana jo, ale jaka barva? c? ten muj bude asi cokoladovy no.. ty fotkyzkresluji, on bude asi tmavsi a zlutejsi..
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: Jo jak se mydlí o ty cecky, tak nejlegračnější je, jak tlapičkama odstrkují ostatní a mlátí je po držce :D
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: To vepředu se jmenuje Courage De Dragon, je to lilový pruhatec, zatím ale přesně to mourování neodhadnu, matka je tečkovaná 24, mě přijde jako tygrovaný 23, ale třeba to bude nakonec ta tečka 24 ... Já ty pruhované mám poprvé a tak trošičku tápu :D
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: vis co to bylo? ucili se sycet, druhy den uz to bylo i se zvukem:)) potvory mnavy) a jak se rvou o ceciky, boxujou jak klokani.)
    AZRETKA: ten tygr vepreedu co to je za barvu? ten muj vypada hodne podobne,)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    ZOIDBERG: No teď byly ty menší nastrkaní v krabici, ale už to z ní leze a je to všude a navíc béžové na béžovém koberci! Pomoc! Asi tomu nasadím reflexní vesty :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SCHWALBE: lidi co chovají kočky jsou jediný co jsem schopná odpustit "mateřský plurál" :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    AZRETKA: Ti ale jsou! Rád se ně podívám… zdálky. Naživo to bude záhul :-)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Ale roste to :)



    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    AZRETKA: tak to je mazec :-)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    YENNEFER: 5 siamčat (9 týdnů) a 6 orientálčat (3 týdny) :D No je to s nima zábavné :D Ty letošní mají nějaké sebevražedné sklony, nevím jestli je to tím že jsou podzimní ( ty loni byli na jaře a takové kraviny nepáchali ;) )
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    a jinak už je opravdu zima :-)))

    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    AZRETKA: kolik těch kočičích mimin máte? :-)) to musí být slušný šrumec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam