• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    TESAY
    TESAY --- ---
    APRILMOUSE: Loki lidi miluje a návštěvy milují jeho (v ulici má vlastní fun club). Od dětí si nechá líbit úplně vše s dospělými si hraje víc akčně a v zápalu boje někdy sekne drápkem (když dostatečně rychle nehodíš hračku, kterou aportuje).
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: on je strašný závislák - něco jako Pocinka. Sama nejdu ani do vany. Pobíhá po okraji a řve (často tam i spadne - to mu nevadí).
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TESAY: muzu jen doporucit! Holky se miluji. Uz proto, ze Snehu je dominantni potvora, ale Pocce je hierarchie putna, takze se vubec nepokousi ji nejak ohrozovat. Naopak Pocine vic zalezi na lidech, ktery jsou Snehuli ponekud volny, takze ani tady nevznika zadny setkani zajmu. Poci touzi po spani v klubku, tak proste pocka, az Snehu lehne a pak se k ni pritiskne. Snehu si neprilehava vetsinou. Jako fakt je to tu takrka idealni. Britka bych mela obavu, nejsou tak akcni a hrave a bengalka by ji mohla tim stvat. Preci jen sia/ori si vydrzi hrat hodiny... A oproti tezkopadnejsi bengosce je zase rychlejsi, takze kdyz je potreba, proste ji zdrhne :-)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    TESAY: Bobo (chlapeček z B vrhu) je teď v Holandsku a má v rodině Siamáka a Bengálce. Pošlu fotku jak spolu spinkaj :) Prý na něj bengálec vrčel a pouštěl hrůzu, což Bobo stoicky ignoroval, tak to bengálec vzdal :D
    GIO
    GIO --- ---
    no rekla bych, ze s bengalkou vydrzi maloco, ale siamky byvaji orachle potvory, co jim zdatne konkurujou,))
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: vím, že má Pocku a Sněhuli, ale nevím jestli to dělá dobrotu. Kamarád má bengálku a britku (obě kočky) a už neví co s nimi, protože bengálka tu britku šikanuje a mlátí ji do krve. Každá žije v jiném pokoji a když se potkají, tak je to boj. Takto nažívají už rok a nelepší se to.
    GIO
    GIO --- ---
    TESAY: zeptej se april,))
    TESAY
    TESAY --- ---
    Mmch přemýšlím, že bych mladému pánovi pořídila společníka. Šla by k sobě siamka a bengálec? Nebo raději počkat až bude mít bratrova kočka další vrh - tím pádem by to byl nevlastní sourozenec?
    TESAY
    TESAY --- ---
    APRILMOUSE:
    SHAMPOO:
    v září jsem bratrovi hlídala vrh bengálek a to byla jízda. Jsou jako malé, ničivé, ječící komando.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Odrůstající lišče ...

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHAMPOO: pokud se na výstavě někdo ozývá neustálý řev, jsou v tom místě bengálčata :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    YENNEFER: tý jo, vždycky se mi děsně líbila, ale pak jsem jednou náhodou byla na veterině a vetka očkovala bengálská koťata :D proti nim je sia tiché zvíře :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    YENNEFER: jo bengálčata. Cikáňata :D hůůů to byla hrozná smečka v bytě :D
    TESAY
    TESAY --- ---
    YENNEFER: jsou to bengálky. Jedno přerostlé kotě se mi tu taky povaluje.

    GIO
    GIO --- ---
    YENNEFER: to bude uroda bengalčat
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    btw nevíte někdo, co je to za rasu na tom obrázku, který jsem postla? :-) tipuju na ocicat, ale nejsem si zcela jista...


    GIO: ten můj trouba sice vážil 7 kilo a byl to značně přerostlý chlupatec, ale ve výsledku se nechal zahnat na ústup od třetinu vážící kočky... a tenhle vykazuje podobné osobnostní rysy ve stylu - nechám si na sobě dříví štípat :-)
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: ale jo, ale ze to clovek musi casto hodnotit kus od kusu.)) kdyz se vezmou dve kotata hned od startu, je to temer stopro jistota, ze bude vse ok, a pak uz je to o tom, jakou ma ten ktery kus povahu.))

    jinak ja mam tak velke "neznackove" kocoury, ze na ty si zadna siamka nikdy netroufla, krom Korduly, ktera mydlila siamaka, dokud nebyl vykastrovany, a potom trochumin.. ale na soucasne kocoury si soucasna siamka netroufne. i kdyz ji ocichavaji kotata, zato na dogu a na ta dve pruhata kotata odrostla je jako dabel...
    GIO
    GIO --- ---
    YENNEFER: jj jsou kusy, kterym bohate staci byt furt s clovekem.))

    ta moje mrcha mlati ii dogu ted.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Zvláštne u nás majú taký lovehate. Priateľ v sobotu sprchoval Fuňákovi tlapy od hovna (rád hrabe v hajzlíku) a Mína za neho hlasite orodovala, že nech ho netrápime.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    GIO: právě ta jedna, kterou jsem měla, tak ta byla nejraději sama centrem pozornosti a kocoura mi mlátila.. jinak a on není sám... u nás je pořád někdo doma a po víkendu nebo prázdninách je vidět, že je rád, ... neříkám, že to nepřehodnotím, ale zatím jsem ráda, že prošla jedna kočka a pak se uvidí....

    a teda musím se podělit :-)))

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam