• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: simtě, ta z toho udělá leda tak součást židovsko-zednářsko-veterinářského spiknutí. Hele, jestli kočku milujou opičí láskou, tak to ještě ujde, a že je majitelka kráva, neřeš.
    (Jednoho dne si od tebe pořídím bílý kotě :D)
    GIO: tady u nás ve městě to taky funguje, že kočky jsou buďto sdílené, nebo se tak nějak ví, která patří ke kterému baráku. K nám furt chodí britka Matylda, která bydlí o asi čtyři baráky dál a kocour z druhého konce bloku, ten nevím, jak se jmenuje, a občas tu vídám Fionu, která bydlí nad zahradnictvím za rohem. No.

Ad voda: Kocúr objevila, že máčení tlapek je hrozná sranda. Nevím, co ji na tom baví, ale něco určitě. Mno, tím, že by ji někdo honil smetákem, že naťapala, to není, protože to se nikdo neobtěžuje.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: priste asi holt kotata distribuovat jen po kamaradech, kde si to pripadne muzes vyrikat z oci do oci.
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: jsem se měla dřív rozhoupat a měla by jsi ji pod drobnohledem :)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: no uz jsem ji napsala, ze ji kdyztak dodam kopii zpravy od veterinare,)) ale obavam se, ze by to stejne zpochybnovala:D takovi lide, ty nepresvedci nic, maji svou pravdu, ze.)
    no ... ze jsem si tu Lili taky nenechala....
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Musím pochváliť Fuňáka. Bez ujmy a bordelu vydržali 3 noci doma sami, kým sme boli na Slovensku. Doniesla som si suvenýr hroznú rýmu, ležím v posteli a trpím. A Fuáček ma príde na zavolanie zalahnúť a poňuňať.
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: vid, to je neskutecna nehorazna drzost..navic ja na to mam nekolik svedku,)))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: hele ale Tecka s Lili se narodily na veterine, tak kdyby neco, mas vet zaznam o porodu :)
    GIO
    GIO --- ---
    navic ma prvni orientalku, takze vi vpodstate hovno, s prominutim, ale placat nesmysly na netu je tak snadne, ze.. no hlavne at se kocka ma fajn, ja to vydycham a prestanu to sledovat a bude..
    GIO
    GIO --- ---
    no ja na minule taky,a le tentokrat to teda moc neklaplo zda se.. pani je proste takova jednodussi a od toho se vse odviji, si myslim.. no nemela bych si to asi brat tak osobne, ale moc mi to nejde..:-( kazdy kdo ty kocky videl, je chvalil jak jsou krasne... oni tihle se o ni taky urcite staraji hezky, mozna to bude az opici laska a to kocce asi vadit nebude, ale jeji socialni vnimavost , to je jine tema no..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: je urcite mladsi jo? to je dobra drzost rict to nekomu kdo videl na vlastni oci jak vypadla z Aurory... no a vubec, budes si muset delat kotata jen pro sebe :)
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: to člověka zamrzí.
    Brácha měl obrovské štěstí na nové majitele. Všichni posílají fotky a na FB jen chválí - "koťata" se mají, jak prasata v žitě. V příštím životě bych se chtěla narodit, jako kočka, která bude mít takové otroky, jako ten náš pacholek a jeho sourozenci.
    GIO
    GIO --- ---
    a hlavne kocku koupe... jako zive si pamatuju jak jsme ji s Kubou pri dochodu rikali, hlavne ji nekoupejte, tyhlekocky to nepotrebujou, tak... ji koupe furt pry byla strasne spinava a matna! .. no.. je mi smutno, lidi jsoou hajzlove
    GIO
    GIO --- ---
    ja nejak nemam na tomoc s ni hovorit, protoze ona ma dost komunikacni problemy a po telefonu nebonazivo spis mlci... plivat jedovate sliny umi evidentne na internetu...
    GIO
    GIO --- ---
    tak jsem si na fejsbuku precetla od nove majitelky Lilith, v nejake verejne skupine, ze kocka je vporakdu az ted co je u ni, ze ode mne odchazela v hroznem stavu a ze ji musela spravit a jak se stydela u veterinare, ze pry je kocka podvyzivena ji rekl a pod.. n o ja vam povim, uz zas dlouho zadna kotata prodavat nebudu, protoze lidi jsou fakt ubozaci. a jeste zpochybnuje jeji vek, ze ji pry vet rekl, ze je urcite mladsi. no parada. jako jak nekdo muze chovatelstvi resit nejak prubezne a casto, to fakt obdivuju, ja bych to nedala.

dluzno ale dodat, ze ja ji v pratelich radsi nemam, mam to zprostredkovane a nemuzu na ni nastesti na fb reagovat, ale prijde mi to teda jako pekna drzost.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: božínku, ty hůlčičky :)) a velký koťata mlíkata :))
    SARRI
    SARRI --- ---
    SHAMPOO: u nas kocour skrabadlo hlavne olizuje krome toho, ze ho skrabe .. proc to dela se mi nepovedlo zjistit
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SHAMPOO: super zprávy! A gratuluju za výdrž! Jsi zabejčená stejně jako já :))
    SCHWALBE: já dostávám sprda za vyndávání příborů z myčky :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHAMPOO: na šrouby se nedostanou. Ale odnese polštář z horního hnízda na škrabadle do ložnice pod postel. Kocour 4kg, polštář 1-2 kg a 60 cm průměr.

Taky umí otevřít pomazánkové máslo, síťové dveře na balkon (na magnet, musíme je jinak zabezpečit), prokousat se do pytle granulí, odnést papírek s důležitým telefonem a rozkousat fakturu.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    SCHWALBE: no ale ty jsou mumumumu

YENNEFER: nádhera

Jinak abych se tu připoměla že :) hlásím že po skoro 4 měsících a za skvělé péče kliniky galeé je kocourek zdráv a poslední příšera co ho okupovala chcípla :) Takže mám konečně a musím to zaklepat zdravého kocourka.
    Propo stalo se taky někomu, že kocour vymontoval šrouby ze škrabadel, nebo jenom mě
    GIO
    GIO --- ---
    to je nosálek.)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    jedno jarní venčení

YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: ne, já dostávám vymňoukáno, když nejsem zavčasu v posteli...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    potvurky :)) zkus je od misek odhánět, asi jim to tak víc chutná :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam