• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: ano, napriklad Kokes, Kamil, Ceka 1, Ceka 2, Fristensky, Bily Kocour a tak :D
    GIO
    GIO --- ---
    tak u nas na vesnici se lidi chovaji ke kockam docela slusne, navic je tu dost bezne mit kocky "sdilene", jsem zjistila.))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: naopak, nabízí ti vlastní vyhřátý bok jako polštář! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Takže tako ma uzdravuje. Zabral mi vankúš.

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: Sněhu měla naposled problémy, když měla koťata a jedla víc konzerv. Jako ted už vůbec ne a total to je tvrdý.. možná i věkem no. Já teda pořád jedu ty vivavity :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    APRILMOUSE: Momentálne máme toto: https://m.mall.cz/granule-dospela-kocka/brit-care-cat-lucky-im-vital-adult-7-kg
    Je to lacné, nemá to pekelné zloženie, kočky to žerú a Fuňák síce stále nemá úplne najpevnejšie hovínka, ale nesmrdí to toľko a nemá pokakanú prdel, ani nekaká krv. Kapsičky ani konzervy nedostáva, dávame mu zbytky jedla z kuchyne, pokiaľ to nie je moc osolené a kuracie skelety. Osvedčilo sa nám kŕmiť ho kosťami. A stále má prístup k zelencu, ktorý okusuje. Hillsky otestujem.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: jako napřed jsem si naivně myslela, že bych ho třeba mohla vzít k řece, aby se tam prolezl po stromech, ale zlatý voči, když jsem chtěla vyndat popelnici, tak se zděsil, protože zůstala otevřená vrata a co kdyby tamtudy něco přišlo, žeano :-) tak mě poškrábal, vyrval se a zdrhl domů...
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: on tam nemá kam utéct, je to uzavřený dvůr, ale musí být ve střehu, protože za plotem chodí lidi! a to se potom hodí, když je ústupová cesta :-)))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: mmch mi včera sdělila panička Ischky, že jim na průjem konečně zabralo hills w/d - což je taky vysokovlákninový. Takže po všech možných testech nakonec stejné řešení, jen od významné značky :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HITOMI: To my sme boli seřvaní že viac to už nešlo. Bála som sa rušenia nočného kľudu, sušák po skúsenostiach v zásade prístupný nenechávam, bol by z oblečenia chlpatý nový pelech.
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: Loki taky běhá po vaně a když tam spadl, tak vypálil jak namydlený blesk, ale neodradilo ho to. Když se koupe dcera, tak jí krade hračky, které plují na vodě :D.
    GIO
    GIO --- ---
    jj presne moje ori, ty moje placky se na mne utrpne tvari, ze se tam dobrovolne racham a kdyz na ne byt omylem striknu, jsou zcela pohorsene a tez se ihned lesti se znechucenymi vyrazy.) a jeste p mne blyskaji pohledme, zeje urcite kropim schvalne!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    hehe já jsem včera dělala pokusy s vodou - na Pocku spadne mikrokapička a okamžitě se celá tři hodiny umývá :) Sněhu si nechá packu nebo ocas nebo cokoliv promáchat až na kůži a je jí to úplně jedno :D nejlepší zábava je při sprchování chytat packou a tlamou pramínky vody, takže končí mokrá úplně napadrť. Předpokládám, že jí to domeje pak Pocka, která se na to nemůže koukat :D
    GIO
    GIO --- ---
    prezdivky bachařka už se asi nezbaví:)
    GIO
    GIO --- ---
    tahle beloba taky beha po vane jak strela, ale zatim bez smoceni, az to prijde, prijde me vyfackovat, se obavam.))
    GIO
    GIO --- ---
    YENNEFER: no, presne..:)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    GIO: no tak kdo to napustil!
    GIO
    GIO --- ---
    jako nektere kcoky jsou vodou facinovany,a le radsi ji jen sleduji, Kordula blahe pameti zase desne rada behala po vane, jednou do ni zuchla a pamatuju si ten vyjeveny a utrpny vyraz, kdyz z ni vystrelila a pak se asi pul hodiny na rucniku pod vanou snazila ten hnus ze srsti odstranit a jeste mi nadavala, ze ja za to muzu))
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: ok

GIO: vím jak jsi to myslela. O víkendu jsem byla u bratra a nadšení kočky, když jsem si šla mýt ruce bylo boží - úplně jsem na tu její libůstku zapomněla.
    GIO
    GIO --- ---
    TESAY: hele ony nektere kocky vodu rady maji,a le to neznamena, ze je ma majitel kazdy tyden vysamponovat... mi se nektera kotata taky cakala v trochu napustene vane nebo sprchovem koute, s vekem to vetsinou vymizelo, tyhle vodu nesnasi))) jsem si tak rikala, ze skoda, ze Lilith neni jako Aurora povahove, ta by ji to koupani dost vytmavila, se obavam.)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam