• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SCHWALBE: vsechno nekastrujem, tihle sdileni polodivoci kocuri jsou s kulkama, ale kocky co k nam chodi domu se kastrujou...
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWALBE: no kastrujee my jenom:))
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: tak ono je to někdy i místním veterinářem... kamarádka si vzala kočku a kocoura z útulku a vet jí řekl, že má kočce nechat tak dvakrát koťata, že je to prý lepší... no a z těch si tak dvě tři nechají... a těm zase nechají dvakrát, třikrát...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIO: ty bláho to jsi si našla dobrou slepici teda....
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: presne tak, a zdaleka nejsou sdileni jen u nas, takze my jsme kockovesnice dobre nastavena bych rekla no.)) holt kdyz nekomu prebyvaji kotata, podstrci se do cesty nasemu soustatci a nejak to dopadne.))
    TESAY
    TESAY --- ---
    MART1NKA: krasavec. Kolik váží?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: ano, napriklad Kokes, Kamil, Ceka 1, Ceka 2, Fristensky, Bily Kocour a tak :D
    GIO
    GIO --- ---
    tak u nas na vesnici se lidi chovaji ke kockam docela slusne, navic je tu dost bezne mit kocky "sdilene", jsem zjistila.))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: naopak, nabízí ti vlastní vyhřátý bok jako polštář! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Takže tako ma uzdravuje. Zabral mi vankúš.

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: Sněhu měla naposled problémy, když měla koťata a jedla víc konzerv. Jako ted už vůbec ne a total to je tvrdý.. možná i věkem no. Já teda pořád jedu ty vivavity :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    APRILMOUSE: Momentálne máme toto: https://m.mall.cz/granule-dospela-kocka/brit-care-cat-lucky-im-vital-adult-7-kg
    Je to lacné, nemá to pekelné zloženie, kočky to žerú a Fuňák síce stále nemá úplne najpevnejšie hovínka, ale nesmrdí to toľko a nemá pokakanú prdel, ani nekaká krv. Kapsičky ani konzervy nedostáva, dávame mu zbytky jedla z kuchyne, pokiaľ to nie je moc osolené a kuracie skelety. Osvedčilo sa nám kŕmiť ho kosťami. A stále má prístup k zelencu, ktorý okusuje. Hillsky otestujem.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: jako napřed jsem si naivně myslela, že bych ho třeba mohla vzít k řece, aby se tam prolezl po stromech, ale zlatý voči, když jsem chtěla vyndat popelnici, tak se zděsil, protože zůstala otevřená vrata a co kdyby tamtudy něco přišlo, žeano :-) tak mě poškrábal, vyrval se a zdrhl domů...
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: on tam nemá kam utéct, je to uzavřený dvůr, ale musí být ve střehu, protože za plotem chodí lidi! a to se potom hodí, když je ústupová cesta :-)))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MART1NKA: mmch mi včera sdělila panička Ischky, že jim na průjem konečně zabralo hills w/d - což je taky vysokovlákninový. Takže po všech možných testech nakonec stejné řešení, jen od významné značky :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HITOMI: To my sme boli seřvaní že viac to už nešlo. Bála som sa rušenia nočného kľudu, sušák po skúsenostiach v zásade prístupný nenechávam, bol by z oblečenia chlpatý nový pelech.
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: Loki taky běhá po vaně a když tam spadl, tak vypálil jak namydlený blesk, ale neodradilo ho to. Když se koupe dcera, tak jí krade hračky, které plují na vodě :D.
    GIO
    GIO --- ---
    jj presne moje ori, ty moje placky se na mne utrpne tvari, ze se tam dobrovolne racham a kdyz na ne byt omylem striknu, jsou zcela pohorsene a tez se ihned lesti se znechucenymi vyrazy.) a jeste p mne blyskaji pohledme, zeje urcite kropim schvalne!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    hehe já jsem včera dělala pokusy s vodou - na Pocku spadne mikrokapička a okamžitě se celá tři hodiny umývá :) Sněhu si nechá packu nebo ocas nebo cokoliv promáchat až na kůži a je jí to úplně jedno :D nejlepší zábava je při sprchování chytat packou a tlamou pramínky vody, takže končí mokrá úplně napadrť. Předpokládám, že jí to domeje pak Pocka, která se na to nemůže koukat :D
    GIO
    GIO --- ---
    prezdivky bachařka už se asi nezbaví:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam