• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: tak buď ráda a naštvat se nenechej :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: u nás taky nakonec docela dobré načasování - kočka bude pomalu končit a já pomalu začínám :)))
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: vydrz,) ja kocku hned po prijezdu do porodnice mezi dverma podala chovatelce a ta si ji odvezla na kryti,) jinak by mi tu halekala a budila cerstve mimino.))) nacasovani klaplo, kdyz zacala, byla jsem v porodici:))
    GIO
    GIO --- ---
    no, nekdy to prijde az kdyz kote odjede, tomu se zkratka neda vyhnout..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: neber si to osobně a buď ráda, že se vybarvila dřív než jsi jí svěřila kotě. Potom něco řešit s takovou mindou asi nif mof.

    Žofie se opřela do říje, furt zavazí pod nohama, huláká jak hejkal, skřehotá jak žába ve stoce, kluk se po ní válí a já mám do toho rodit? Uff, chci trošku kliduuu uaaa
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: co na to říct, stejně jako si člověk může vybrat chovatele, od kterého si vezme zvíře, tak si ty můžeš vybrat toho, komu zvíře prodáš a pokud to někdo nezvládne a chová se jako idiot, jeho problém...
    TESAY
    TESAY --- ---
    APRILMOUSE: jsou mezi nimi rozdíly jako u lidí. Náš bengálec skáče vysoko a ladně.
    GIO
    GIO --- ---
    APRILMOUSE: jo tahle Agata je na siamku myslim hodne obratny tvor.) ale ta momentalni sada to je parta gramlavek:)nejsikovnejsi je Aurora, ale to je asi vekem:)uz ma trochu natrenovano
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    APRILMOUSE: hi hi Giovic Agatka tedka dea zvuky ala nazgul z kocarku, ale to neni kocicka ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: mi ted nabehla vzpominka, jak jsem kdysi lezela ve vane a vedle na susicce sedela Giovic Agatka, 13ti leta barmska gerontka Mic a trimesicni šušel Pocka o rozmeru asi 15 cm :-) a pod susičkou zoufale vyla mala Snehule, protoze vubec nechapa, jak by se tam mohla dostat :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SHEALA: ja mam ten typ bengalky, co nevyskoci vys nez 50 cm a pravidelne si da na tlamu, protoze jde a nevsimne si, ze ji pod nohama skoncil stul/parapet/linka :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HVJ3R: viděla jsem bengálce vyšroubovat odpad u vany.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Muj Bengalec byl uplnej akrobat, predvadel neuveritelne skoky a jeste u toho byl ladnej. Kvuli nemu jsem zacal zamykat byt, kdyz jsem doma - utocil i na kliku u vchodovejch dveri. Ale i obycejna (a uz starsi) kocka domaci vyskoci, kam chce. Siamak u toho jeste rve a vypada jak baletak.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Nevim jak moc jsou ty nase "primadony" preslechtene, ale zejmena kocour skoci/vyleze kamkoliv se mu chce. Vrcholne cislo predvadi zejmena kdyz mame navstevu, to vyskoci na hranu dveri vysokych cca 2,20m a zacne rvat jak na lesy.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: nojono....
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: nechápu, co se přihodilo? :-)
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: tak babiccin siamak je oteviral bravurne, Aurora taky aspiruje na to ze se ji to povede, kdyz jsem ji parkrat oddelila od kotat, tak to natrenovala ihned.))

    jinak siamky taky doskoci leckde, ale da jim to dost premysleni mi prijde, kdyz nepremysli a jdu rovnou na vec tak to dopadne komicky) Soph casto visela prednima nohama za rantl topeni, telo ji viselo dolu a ona se nenapadne rozhlizela, jestli ji u toho nekdo nevidi, kdyz jo tak si skoro odplivla ze se ji smejeme a odkracela stredem:)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAR_TINA: jo, to dost odpovida :) a kdyz doroste, bude vam preskakovat gauce a hopsat pres pulku obyvaku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HITOMI: rusák skáče na místa, která jsme dosud považovali za kočkám nedostupná, a to zatím nedorostl plné velikosti. Taky na lidi, do náruče, i za krk, i zezadu. Zatím nejvtipnější skok byl skok z metrové vzdálenosti na osobu, která držela v ruce šálek čaje. Nevylil se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam