• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Okej, už jsme za obložený chlebíčky. Kočka chrní kdekoli přilepená na nás a neustále se dožaduje mazlení.. :-) Je tedy načase trochu zahýbat s důvěrou a ostříhat ji drápky (jinak totiž další nápor mazlení nepřežijeme).

    Jo a objevila jsem teda granulky, který žere a nemají v sobě obiloviny (N/D) a ty taky laskavě sní, i když k tomu má dost připomínek. Po tom ale, co po Hillskách 2x blinkala, sem je nekompromisně vyhodila.
    Jinak boj s měkkým pokračuje, milostivě si kousla Christopherusky, ale Topstein ignoruje, applaws v plechu taky /kuře i tunáka), applaws kapsičky taky..:-D
    Nad vývarem se ofrněla, dá si trochu tvarohu, s hovězím mě poslala kam slunce nesvítí :-D

    Mimochodem, nejvíc miluje Gympet pamlsky a Gympet pastu, kterou jsem ji koupila na blití a podporu chutě k jídlu :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    BESTIEVSAMETE: u nas pouzivame kocky jako dekoraci :))

    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Nejlepsi prolejzacka pro kočku je knihovna z Ikey :))

    GIO
    GIO --- ---
    BESTIEVSAMETE: ony jsou to proste kocky s velmi vyhranenym nazorem no.))
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Tak holky ahoj,ja jsem Firenza a rozhodla jsem se,ze těm svejm dvojnozcum dovolím me pohladit. Az sem se z toho rozpredla jako trakturek. Ted sem z toho teda tak překvapena,ze si sem tam zasycim... Ale uz je mi u nich docela dobre :)


    GIO
    GIO --- ---
    Aurora taky neustale komentuje, proste se ji furt neco nezda a je schopna zvanit cely den.. maly hoky mnoukat moc neumi, jedna tak pipa a druha vydava skripavy zvuk ale spis horky vzduch teda.)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pocina mňouká furt! Už se rozklíčovávat nesnažím, je to cokoliv mezi: Kristova noho nelez do tý vany, nebo se utopíš! a Tady jsem! Tady! úú! No tady!
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GENTIANA: Nejsme ještě tak daleko, aby šla na dotek, když jsem vzhůru.. (když spím, nebo si kočka myslí, že spím, tak mě očichává :-D ) ale máš pravdu, nějaký hranice ji nastavit musíme..

    SCHWALBE: Tam už jsme s mužem oba... Copak Firuško? Mnaaaaaau! no ono ti něco chybí? Mnaaaau! ale nene, pusinko.. mnaaaaaaau :-D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SCHWALBE: To uznávám. Ale něžně odstrčit nebo jinak naznačit, že v pět ráno ne, toho bych se nebála, už proto, že si člověk zadělává na celoživotní potíže.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Kocour se dožaduje koček? :-D Já myslela, že mrouskaj kočky :-)

    Jinak díky, slzím smíchy a půlka kanclu se po mě otáčí... Myslím, že ráno to bylo v překladu něco jako - vstávej, smrdíš a táhne to z tebe až ke mně, tak si mě alespon všímej. ne že zase budeš dřív tomu chlupatýmu vařit kafe, než se budeš věnovat mně. Fuj, tohle nechci, já chci ty dobroty, kterejma mi podstrojuje ten druhej. Mnau! To už se zase meješ? běž někam s tou vodou..

    Nicméně zpráva zachycena - nepodléhat kočičímu mnoukání v domnění, že kočička děsně trpí.. (a s polštářkem ještě počkám :-D )
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    BESTIEVSAMETE: Prvni rok jsem se snazil rozklicovat kazdy mnouknuti, ale dosel jsem k zaveru ze vetsine pripadu proste jen prudej :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Siamčí mňoukání zní nezkušenému uchu zoufale, ale časem se to naučíš rozeznávat.
    Ranní dožadování se pozornosti jsem řešila ránou polštářkem.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Jak rozliším, co mi ta Kočka mňoučí? Ráno, jen co otevřu oči, se ozývalo mnaaaaau mnaaaau mnaaaaau... a znělo to zoufale. Muž říkal - nech ji bejt, nemůže tě takhle tahat z postele, ale já jsem říkala, že má chudák miláček hlada. Tak jsem vstala a šla do kuchyně, provázena neustálým mnaaaaaaaau :-D Žrádlo ještě měla. Umyla jsem mističky a dala ji její jedinou oblíbenou plechovčičku. Mnoučila dál.. :-D Ale nevypadá nespokojeně, ani nic jinýho, pak šla spinkat do svého krabicového království...

    To mi mnoukala jen na dobrý ráno? :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Jo, myslím, že to byl Bart. Je strašně maličkej ale :))

    Lapení jsme, muž na ní kouká s větší láskou, než na mě.. :-D Akorát se teď trochu zlobí, protože se mnou začla "mluvit" = mnouká na mě jak zběsilá a když přijde on, tak dělá, že je němá :-D Ale zase si s ním včea hrála s mávátkem, tak to trochu vyžehlila. Plus dneska budou chvíli spolu sami doma, tak se zase váhy srovnají ;)

    A teda máme další pokrok, už leží na škrabadle nahoře a nerozčiluje ji ani, že chodíme okolo (pokud teda nejsme moc blízko a netváříme se, že si ji všímáme.. :-) )
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Shrnula bych to asi tak - u Siamek a Orientálek se projevuje vyšší pud sebezáchovy, než u "obyčejných českých mourků" :-D I když u Ally po mně jeden kocourek vyžadoval hlazení od první chvíle :-)
    Btw. máš doma zakočkováno, koukám :-D Sem zvědavá, jestli se Firuše ještě víc rozkecá (Alla mi dnes psala, že jo :) ), jak to bude vypadat.
    Ale ráno byla fakt super schizofrenní... Mňáu ssssss Mnááááu ssss mnaáááááu mnááááááááááááu mnááááu! Sssss :-D Se chuděra nemohla rozhodnout, jestli mi teda nadává a chce krmit, nebo jestli mi vyhrožuje at se nepřibližuju k jejím mističkám :-D
    Pak zalezla do svého krabickového hotelu, ale když slyšela nazouvání, tak vystrčila hlavičku s pohledem - a dneska mě jako ukecávat nebudete? :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Jop, ona je holka statečná.. i když proti tříbarevce naší mámy je to teda vyloženě sralbotka :-D A ano, myslím, že je nasraná, že není u Ally a že tam nejsou další kočky. Ale pere se to v ní správným směrem:)

    Mno, to záleží, jestli máš tak krásná velká ouška, jako Žížala (Firuše) :-)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Má čas, trpělivost i lásku.. Jen nás prostě mrzí, že ji nemůžeme poňuchňat, aby ji bylo líp.. Muž je šíleně kontaktní a já tak napůl, ale tím nám prostě přijde, že ta kočka zbytečně trpí víc..

    Za granule dík, koupím a začnu jí je míchat a masíčko ji taky uvařím.

    Taky jsem dneska udělala cestičku z pamlsků do postele, aby věděla, že tam může. třeba si tam chrupne :)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    YENNEFER: joooo to jo, mávátko už lovíme. V pátek jsme měli taktiku - nevšímáme si jí.. kolem 10 večer přišla kočka s mávátkem v tlamičce a praštila s ním o podlahu s výrazem - neserte mě a všímejte si mě :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam