• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    SARRI
    SARRI --- ---
    nas kocour je stejneho puvodu, ale byl vykastrovan na naklady puvodni chovatelky nez jsme ho odkoupili ..
    a furt mi teda nejde do hlavy jak s jeho prchlavou povahou moh vubec plodit kotata popravde ;D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: chudák kočičák :( :( Lidi jsou fakt...:(
    ADITU
    ADITU --- ---
    BESTIEVSAMETE: kočky mi je jedí s chutí možná až moc velkou. složení mi přišlo hodně dobré, ale nejsem si jistá, jestli cenu nemají už trochu přes míru. ještě (u třetího pytle v pořadí) o tom přemýšlím :)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SARRI: Uch jo. Ano. Ale pointa je jinde. Konzervicky ktery kocka zere maj v tom nasem zverinexu (applaws tunak a krevety), bezprasnou hrudkujici prirodni podestýku taky,pamlsky taky... mno a maj tam Jaguar granule,pani prodavacka prisahala na jejich kvalitu,vyrobce pise bez obili.. tak mi to prijde jako lepsi nez kazdou kocko-vec kupovat jinde,ale nechci ji cpat necim,co by ji nedelalo dobre.. :-)
    Jinak ano,na Mall maji vsechno a pak pro to nekam musim bezet,nebo mi do prace chodi obri krabice a tak :-)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SARRI: Ne, ty jsou pro nekastráty, po tom Firuše nabrala asi 2kila :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SARRI: Jaguary umím - ty maj za rohem. S ND je to těžší, ty maj jen v karlíně a pro kastrovaný kočky je to záhul i po netu..
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Máte někdo zkušenosti s granulemi Jaguar? 80% masa, zbytek ovoce a zelenina...? Žádné obiloviny. Zatím máme ND, ale vím v Praze zatím jen o jednom místě, kde se daj splašit.. a po netu to jde, ale i to je celkem náročný, zatímco Jaguara maj kousek od nás v rozkošným maličkým zverimexu..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    YENNEFER: osm, celkem. Je to tam vcelku bojová zóna.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    APRILMOUSE: 7? :-DDDDDDDD
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SCHWALBE: tak jako kdyby mi ráno stálo za dveřma malé ušátko, tak ho na mráz nohou nevystrčím :D to je jasný :D ale jinak jsem docela vyléčená. Já si z rozvodu odnesla dvě kočky, a exmanželovi zbyly taky dvě, z toho jedna zemřela, tak si postupně místo ní pořídil dalších 7 (ehm + 1 Agátka) a trošku mě to děsí. A na dobu, kdy jsme měli 4 kočky taky nevzpomínám moc ráda, jsou to problém, rozbroje, počůraný věci atd... mám teď božský klid :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SCHWALBE: neci nemuzu nemam nedam :-) Pocina by se posrala s prominutim, ta bije i Snehuli, kdyz se na ni dyl podivam nez jen letmo :-))) druhyho pritulu by nezvladla.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    ... zkusím večer trik s ručníkem... :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    YENNEFER: no - bílej jogurt ve stravě fakt nepomůže s kvasinkama v uších...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    YENNEFER: mno uvidíme, jak to půjde.. Kočka začíná mít větší lékárničku, než já :-D zkusíme to.
    Plus teda - ona jogurt ted nemůže, bere antibiotika na chlamky..:(
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    BESTIEVSAMETE: co se týče uší, tak osobně se mi osvědčilo otírat jen to, co je venku a zbytek nechat, jak je... jinak jí dávej bílý jogurt, mohlo by to trochu zmírnit ty kvasinky...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    on je tak dydydydydy. Já miluju ty hubičky siamčí a orientálčí, oni mají takovou dramatickou bradičku :) úplně bych je ohryzala láskou :) /Konec sentimentu/
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Tak jsme byli na kontrole, udělali výtěr z očička a čekáme, jestli už jsou chlamky pryč. Plus tam prej byl eště nějakej vir. Každopádně očičko vypadá už úplně OK.
    Pro změnu ale vlivem atb, ačkoli dostává i probiotika, vykvetly v uších kvasinky... Já se jí je pokoušela vytírat kapesníčkem, ale když sem včera viděla, kolik bordelu ji z toho ouška vytáhla, bylo mi trochu blbě (a vlastně mě dost překvapuje, že se to na kočce nijak neprojevovalo :-D ).
    No a tak teď máme denně kapat a ob den čistit... a já se bez legrace ptám na nějakou ozkoušenou techniku, instruktážní video anebo prostě cokoli, jak udržet kočku tak, abych ji mohla vyčistit ucho.... atb ji totiž můžu nadrobit do dobrůtek, kapky do očí ji kapu v nestřežený moment... ale tohle už je fakt vyšší dívčí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam