• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TESAY: Na me pritelkyni takhle kempujou obe kocky kazdou noc. Muze je 100x vyhnat a pokazdy se vratej.
    TESAY
    TESAY --- ---
    Dobrá debata . My máme rozměr matrace 200x220cm a Loki i když je tam spousta místa si vždycky lehne na mě. Spím na boku a kocoura mám na nohou - což při jeho váze a délce není žádná sranda. V noci se hodně otáčím + vstávám k dceři, ale stejně ho nic neodradí od jeho milovaného místa k odpočinku (mě) :D.
    GIO
    GIO --- ---
    jj to jsou vynucovaci taktiky na vyssi urovni.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: anebo vylezu zpoza rohu ja a oni se muzou pretrhnout, jak kdyby nic nezrali :)))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARRI: praveze pres dvoje dveře se neprorvou, tak se vzájemně obejmou a spi v objeti spolu a vzdaly to celkove hrozne rychle. Ale jednu bych samotnou na noc nenechavala :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    u nas jakmile se zavrou dvere do loznice tak prorvou za dverma celou noc .. neda se to vydrzet .. takze vyhrali v tom, ze muzou do loznice, ale do postele jen vyjimecne .. jakmile nam zacnou vadit tak je vykopeme
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Vždycky se mnou kocky spaly, ale co jsem se přestěhovala, tak maj smulu. Mame průchozi byt dokola a ja mam loznici od obyvaku ob mistnost z obou stran, takze mit kocky v posteli by znamenalo vsechny dvere v byte dokoran. Nemluvě o Poccinych navalech lasky ve tri ráno :-) uz jsou nauceny, se ze chodi se mnou koupat a pak dobrovolně odchazi spinkat na gauč a ja zaviram. Otočene kliky jsou teda nutné, Pocka umi otevirat dveře, to bych si nepomohla. A ráno chrapou a když otevřu dveře do obyvaku, tak mzouraj a teprv vstavaj a pak se muzou pretrhnout, jak běží zkontrolovat všechny postele :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SARRI: tohle dela muj pritel :D kdyz vidi, ze siamator spi a predchozi noc otravoval, otravuje ho taky :)
    a mokre krmeni davam jenom jednou denne, teda vzdycky rano, kdyz vstanu no :) ale ohledne jidla otravuje spis britak, kterej se pokazdy tvari, ze tyden nejedl
    GIO
    GIO --- ---
    hehe to my mame se psy, ti se krmi venku.. takze to dost casto dopadne tak, ze jim da muz, pak jdu ven ja a oni vyvadeji jako by od rana taky nejedli a dam jim jeste ja.)) ehm)) ted uz si to hlasime vetsinou.)
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: granule maji furt a cilene mokre dostavaji 2x denne mno a jsou to desny herecky .. obcas prijde muz driv a nakrmi je .. ja prijdu treba za pul hodiny a oni spustej bordel jako kdyby dva dny nejedli ... parkrat jsem jim na to i skocila ;DD
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: ja je naucila na "cilene" krmeni vecer.. granule maji furt, jine krmeni dostavaji vecer.
    SARRI
    SARRI --- ---
    hlavne jako me rano vzbudej, protoze chteji jist .. nakrmim je a oni jdou spat a spej celej den .. ale ja musim do prace a bejt aktivni celej den ..
    takze kdyz me hodne stvou a jsem nahodou pres den doma tak je chodim pro zmenu budit ja aby vedeli jaky to je ... bych vam prala videt jak je kocka z toho nervozni ... obecne je nesnesitelna kdyz se blbe vyspi .. nejak ji zapomneli naimplementovat empatii ;DD
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    A my nemame dvere do loznice, takze s tim proste neudelame nic :) obcas se moc nevyspime, ale co uz. Nemuzou to byt uplne dokonale tvory, zejo :))
    GIO
    GIO --- ---
    BESTIEVSAMETE: my mame 180 postel taky, a muz obcas odchazi spat k synovi do pokoje, kdyz kluk pritahne.)) ze ma malo mista.) a jeste kocky do toho, to by se clovek fakt vubec nevyspal, tak holt maji smul ale nase holky to teda nesou skvele. jak jsou tri, jen obcas se dozaduji, a nekdy je tam spat necham..
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    GIO: :-D zni to desive,tak uvidime. Je fakt,ze deti do toho nemame ;-D
    GIO
    GIO --- ---
    BESTIEVSAMETE: ja je taky nakonec vykopla, chci se nekdy vyspat, a staci, ze mne budi dite, kocici souboje na mem tele a neustale cpani se pod perinu mne budi taky a na to uz proste nemam kapacity.))
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SARRI: Jo no to jsem zvedava,protoze zatim Firuse celou noc proste chrni :-) tak uvidime,co kotous. Ale ono my mame 180x200 a je nam tam samotnejm smutno,stacila by bohate 140... takze kocky maj mista dost :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    BESTIEVSAMETE: mno tak jsem zvedava co bude rikat az budou dva v ty postlei s vama .. oni nebudou celou noc v klidu spat, ale treba se zadnou rvat z niceho nic (jakoze hrat si) .. coz te vzbudi .. a po par takhle napul prospanejch/probdelejch nocich te to zacne stvat, protoze te prestane bavit chodit do prace jako zombie
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SARRI: tý jo, na to já nemám srdce, vykopat jí. Naopak, Firu spí mezi náma, je měkoučká jako plyšák a funguje jako suchej zip... a je to nejpříjemnější spánek co znám :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SARRI: a stejne se vrati uprostred noci, vykopou te z polstare a ty se probudis zkroucena na prosteradle. Nebo tak to aspon funguje u nas :)) ale pak to probouzeni vedle usmivajiciho se kocicaka vsecko vynahradi :D
    SARRI
    SARRI --- ---
    HITOMI: hmhmhm zkusim ho vic vycerpat pred spanim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam