GIO: o víkendu byl jen na noc, v pondělí byl na 6 hodin v noci a na 7 ve dne. V pondělí v noci jsem ho tam uložila kolem půlnoci a to šel spinkat, byl úplně utahanej. Ve 4:30 se vzbudil a začal s mnoukingem, tak jsem ho pustila a už to dospal u nás. V 9 jsem ho tam zas a ve 3 pustila a od té doby už byl venku pořád, spinkali s námi oba celou noc. Protože se ale moc nevyspali (sice se nic nedělo, ale oba byli dost ostražití), tak jsem ho před odchodem do práce uložila do koupelny do pelíšku a na oběd se otočím doma a zase ho vypustím. Potřebujou čas, kdy oba spěj (a on v koupelně spinká, cítí se tam bezpečně).
A jen tak pro formu, než budu za trapitelku. Naše koupelna je ve velikosti malé garsonky, má tam hračky, jídlo, záchod, teplý pelech u koupelnového žebříku, aby mu nebyla zima, část podlahy hřeje..
A včera už zvládli společnou hru, aniž by vůbec došlo k syčení. taky si každej našel místečko na škrabadle. Od pátku máme volno, muž až do Nového roku, takže už tam bude chodit jen na vlastní žádost, ale myslím, že to ani nebude třeba - Firuška to zvládá daleko líp, než kdo z nás čekal.