OPI: Ano máme jak je zjevný z popisu - a ano šlo to rychleji než jsem si myslel že to pujde, nicméně - moje žena měla už dve kočky dříve a psa dohromady... já nekolik psu. Bavili jsme se o tom celkem podrobně s ruznejma lidma co chovaj kočky včetně celkem dlouhý debaty s majitelema ty chovný stanice.
jak to udelat, co kam koupit nainstaloval, jak k tomu celýmu přistupovat.
Nakonec jsme včera po asi 3 hodinách povídání jsme si kočku z Vysokýho Mýta do Prahy rovnou odvezli ne až v sobotu... chci věřit že jsme v maximální možný míře připravený zajistit Amálce to nejlepší možný prostředí a taky chci veřit, že pokud by majitelé chovatelský stanice neusoudili že toho schopný jsme tak že ná tu kočku rovnou nedali. Ted plánujeme na celou jednu stěnu vyrobit velikou prolejzačku v dohledný době (pokud míte nekdo tipy na pekný řešení budu rád)
Ve hře je i varianta druhý kočky pokud by jí to samotný s buldočkem a námi nestačilo...
Chovatelé se přijedou podívat a řešíme to všechno s nima od prvních minut v autě... večer i ráno dáváme zprávy jak to probíhá atk.
Budu i tady rád pokud budem moct sdílet pruběh začlenovaní kotěte do novýho prostředí a číst vaše rady zkušenějších.