• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KROPUCHA: qTranslate jsi zkousel?
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    BLACKX: Jee, jakej plugin pouzivas na ty jazyky? Ja porad nemuzu najit zadnej dobrej...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: aha, ja current item nelinkuju = sorry neporadim
    BULHI
    BULHI --- ---
    KORDA: pred presunem by jsi mel tu cestu v adminu zmenit, na coz je uz teda ted pozde, ale pro priste :-)

kazdopadne to muzes zmenit rucne v databazi v tabulce options.. ale bacha, je to tam nekolikrat
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    IE7 - breadcrumb navXT 3.6.0

se zakrnutou volbou - Link Current Item
    prave ten current item dela potize
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: ktera verze IE? v IE6,7,8 se mi breadcrumbs renderuji spravene
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: pouzivam, nicmene jsem danou site v IE netestoval, protoze to nebylo v briefu... kouknu na to
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Používáte někdo plugin pro BreadCrumbs NavXT ?

jsem se právě setkal s problémem - v IE neodkazuje poslední drobek do své kategorie, ale do kategorie předchozí. Ostatní prohlížeče se chovají normálně.
    Stránky jsou jako statické Pages seřazené do stromu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    QUITE
    QUITE --- ---
    KORDA: kontroloval bych nastavení v pluginech na dělání "pěkných adres"/SEO, .htaccess, nastavení permalinks a pro jistotu kouknout zda se nepřesunuly i cache.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Ja jsem zatim presouval cca 7 WP a bez vetsich problemu... takze asi moc neporadim, protoze to zkratka fungovalo.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KORDA: v db by melo stacit zmenit zakladni url webu u siteurl a home v tabulce wp_options
    Pak je jeste mozny, ze si plugin nekde zapisuje "home" samostatne. Ted jsem resil migraci a presne tohle se mi sralo taky. Struktura slozek by snad nemela mit vliv, alespon jsem s tim nikdy nemel problem.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Bohuzel. Bud zadavam spatne syntaxi/prikaz a nebo to nepomaha...
    KORDA
    KORDA --- ---
    Cha! Dostal jsem se do administrace.

Ale problem ve vetsi/mensi mire pretrvava.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Akutni help!

migrovali jsme hosting a puvodni mel strukturu slozek: /data/www/domena.cz/subdomena.domena.cz/wp-content/plugins/wickett-twitter-widget/wickett-twitter-widget.php

a ten aktualni ma uz normalni - subdomena.domena.cz/wp-content.......

Podarilo se mi propojit databazi ale ted se nedostanu do administrace protoze je nalinkovana jinam.

Jak to opravit?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BLACKX: ok. Schování to IMHO řeší a v JS bych si dopsal zbytek co je potřeba.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SCHEEZE: To jsem asi nepochopil... mam pocit, ze to neresi muj problem ve dvou vecech chci - schovat jen _cast_ excerptu + chci aby fungoval Lightbox (ktery asi nescanuje nadrazene styly, jestli fotky nahodou nejsou schovane).
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BLACKX: pomocí CSS to uděláš snadno. Stačí aby detail článku měl nadřazenu jinou class než seznam článku a je to hotové ;-)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    BLACKX: Ted me napadlo, ze bych si to mohl udelat jako vlastni tag a naprogramovat si jeho jednoduchou podporu do sveho theme. ... ale radsi bych byl pro nejake cistejsi reseni, jestli existuje (psat vlastni pluginy ale jeste neumim)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam