• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MRA: stylovat formularove prvky je silenost a bez JS to nikde (rozumnej prohlizece) zrejme nebude vypadat uplne stejne :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRA: nezkousel jsem, ale obavam se ze rozbaleni pri hover budes muset resit pres JS/jQ
    MRA
    MRA --- ---
    Mam problem s pluginem qTranslate. Nedari se mi ho nastylovat, tak jak bych chtel. Cilem je, aby vypadal stejne jako prvni dve polozky menu....

Na obr je videt, kam sem se dostal nejdale upravenim zobrazeni "Dropdown Box", coz je v zasade i funkce, ktere chci dosahnout. Jen s tom rozdilem, ze potrebuju, aby se nabidka rozbalila i po prejeti mysi, nejen po kliknuti. Predpokladam, ze to lze zmenit nekde v nastaveni pluginu. Ale kde a jak nevim.
    Plus "Dropdown Boxu" se mi nepodarilo nastylovat presne tak jak chci. (vysledek na obr. vyse, prohlizec FF, na Chrome to vypada trochu lepe)

Druha cesta, kterou jsem zkusil, bylo nastavit zobrazeni pluginu "text only", cele je to pak UL, na coz me privedlo to ze i hlavni menu WP je UL. Povedlo se mi prizpusobit si cely seznam k obrazu svemu, ale nebyl jsem schopen tam dodat spravne fungujucu "hover". Takze to cele vypadalo, jak jsem chtel, ale vsechny polozky(jazyky) byla porad rozbalene.

Vedel by nekdo jak na to? - za kazde nasmerovani nebo radu budu moc rad.

Pokud by mel nekdo chut se na to podivat, prikladam style.css a header.php, o ktere se jedna.

diky
    KORDA
    KORDA --- ---
    BULHI: Uz to bezi! ;] Dekuju.
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele je jich hrozne moc, nechapu jak jsi mohl najit jen jeden :-) zkousel jsem jen nektery, takze ti nedokazu konkretni doporucit, ale projed si to a urcite neco najdes

WordPress › Search for events « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=events&sort=

nebo google
    KORDA
    KORDA --- ---
    Shanim plugin, kterej mi v sidebaru (idealne pomoci widgetu) bude ukazovat nadchazejici akce (neco se nam opakuje kazdy tyden ve ctvrtek, neco mame jednou za mesic, neco je nahodny datum).

Zatim jsem nasel: RS EVENT multiday

Ale u toho je problem, ze musim pro kazdej event vytvorit vlastni stranku a bohuzel nesmi bejt soukroma takze mi to leze do layoutu a sitemapy atd.

Takze nemate nekdo tip na podobnej plugin nebo tip jak se zbavit zobrazovani stranek?

Diky!
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Tak jsem přeinstalovala na NextGEN 1.7.3 a vše funguje. Děkuji za radu.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Mám. ;) Na tuhle radu jsem narazila jako první.
    HADIAK: Ano.
    CITRONAK: Zkusím to někde najít.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: jj, nastesti jde ta lista vypnout.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    uf uf nova verzia aku listicku pridava na web...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: jen pro jistotu, mas v header u sveho theme wp_head();?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    s v browsery je JS zapnuty?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: to možná pak bude bug nextgenu, zkus nahodit predchozi verzi (pokud to jde)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CITRONAK: Cesta je správná, obrázek se načte, ale samostatně. Jiné efekty taky nefungují. Ještě jsem v noci narazila na hlavním panelu NextGEN gallery na okénko plugin check, které mi vyhodí, že nextgen nemá konflikt s témem, image function pracuje a na poslední volbě hodí "Check theme compatibility: Missing the call to in your theme".
    Snažím se něco vyhledat, ale nemůžu k tomu nic najít, jen pár dalších dotazů na fórech, ale bez odpovědí.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: jedine jeho cesta by mohla byt spatne a on se nenacetl, coz asi taky moc nehrozi. Nic jineho me nenapada. Pak uz jedine zkus jiny efekty, zda u nich je vse v poradku.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CITRONAK: Po půlnoci už se špatně vyjadřuji... ale jinak mluvíme o tom samém. Takže pokud jsou adresy jpegů v pořádku (což jsou) tak musím hledat chybu v js. Hmmmm. Díky za radu.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SHADOWALKER: vzdycky to odkazuje primo na jpeg, to, ze se jedna o galerii treba lightboxu se znaci pomoci nejake rel ci pocobne. Javascript lightboxu si to pak udela podle sveho... takze bych ocekaval, ze je nekde problem s bud s JS nebo s adresou k jpegum
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Když přišla řeč na NextGEN gallery. Stala se mi teď divná věc. Na lokálu vše fungovalo, po nahrání na web mi přestala fungovat galerie, obrázky odkazují přímo na jpeg místo použití nějaké instance lightboxu. Zkusila jsem galerie smazat a znovu nahrát, zkusila jsem přeinstalovat NextGEN, ale nic. Zkusila jsem nastavit různé "efekty". V administraci se to tváří v pořádku, ale na webu to na mně peče. Jedná se o verzi 1.7.3 na wordpressu 3.0.5.
    Předem moc děkuji pokud by někdo věděl.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ANASTAZIA: teoreticky jedine podle pouziteho efektu (ktery by to musel umet). Prakticky bohuzel nemohu poradit.
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Da se nejak nastavit nextgen aby slo projizdet galerie sipkama na klavesnici?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam