• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BINARY_PARANOIC: zkus se podivat po WP pluginu, ktery se tusim jmenuje WP Typography
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Zdravím,

neexistuje nějaké elegantní řešení, jak automaticky přidávat za jednoznakové předložky nbsp? Předem díky za tipy ;)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    New WordPress Power Tips For Template Developers And Consultants - Smashing Magazine
    http://www.smashingmagazine.com/2011/05/10/new-wordpress-power-tips-for-template-developers-and-consultants/
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    HADIAK: uzivatel vytvoren, ale ty prava jsem nikde nenasel, v zakladni verzi WP. Nakonec jsem nasel plugin CaPa co to docela slusne resi.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ZURICI_BYK: treba vytvorit noveho uzivatela a dat mu prislusne prava...
    users > add new...
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    Panstvo nevite prosim jak priradit ke strance pravo pro jineho uzivatele? Zkousel jsem heldat, ale nic, asi jsem slepe....podotykam, ze stranka je vytvorena adminem, je soukroma a rad bych dal pristup jistemu uzivateli....diky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LOGOUT: zkus googlovat, vyplivlo to na mne treba toto, co se zda, ze je, co chces.. http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mobile-pack/
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    MRTVY_KENNY: jde o vytvoření mobilní a desktopové verze webu. chci mít pevně na jednom url mobilní a na jednom desktopovou; jelikož to má jet na různých mobilech, je JavaScript ze hry a prosté přepínání css to nevyřeší, protože pro mobily bude i jiný kód šablony.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LOGOUT: to mi přijde, že budeš potřebovat 2 instalace WP. Aby šahali do jedné databáze by teoreticky mohlo jít. První nainstaluješ a u druhé se ozve, že už je asi nainstalovaný a nebude nic měnit.

Každopádně [ MRTVY_KENNY @ wordpress ] by asi mohl lépe řešit tvůj problém.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LOGOUT: to zni divne, muzu se zeptat proc?
    nevyresilo by to tohle? prehazovani css? sablona je samozrejme jiny level, spis je otazka ceho chces vlastne dosahnout...
    WordPress › AJAX CSS Switcher « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/ajax-css-switcher/
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    jen po velmi rychlém kouknutí na úvod: není to náhodu postup jak udělat více různých webů pomocí jednoho wordpressu? já bych chtěl mít totožné weby, včetně obsahu, jen s jinou šablonou...

...ale díky, přečtu to důkladně a snad budu chytřejší...
    VITEX
    VITEX --- ---
    LOGOUT: Zkoušel jsem to rozchodit ve středu a vše proběhlo bez probémů. Nemusíš se toho bát ...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    LOGOUT: mrkni na http://codex.wordpress.org/Create_A_Network
    Jen bys musel poresit nastaveni nezavislosti domen (upload, media atd.), ale i to lze.
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    Mám možná mírně blbou otázku: Lze WordPress přinutit aby generoval z jedné instalace/databáze do dvou různých šablon/folderů na stejném serveru?

Nebo musím mít WP instalovaný dvakrát, každý s jinou šablonou a jen to mít napojené na stejnou databázi (jde-li vůbec toto).
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CRS1138: teď jsem ho na tvůj popud vyzkoušel ..
    a funguje jen částečně ..
    v default nastavení ( tj. spusteni na kliknuti ) vpohodě i v IE8
    ale když u videa nastavim "spustit automaticky" - , tak chování stejné jako flow player tzn:
    FFox - video se spustí hned
    IE8 - problikne logo JW Player a pak už jen černá obrazovka :(
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: wordtube jsi zkousel?
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Nějaké typy na pluginy k přehrávání FLV ?

aktuálně je na webu FlowPlayer ( ne jako plugin ) a po čase fungování zjišťuju, že sice je super .. ale uniklo mi, že nefunguje v Exploreru :/ ( ikdyz kdysi tusim fungoval )
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    BIHARYS: Ty komentáře se pak zobrazí na stránce? Pokud ne (tak nezapomeň nahoře umazat to "komentáře (0)"), dej tam např. Contact Form 7 plugin a udělej celý kontaktní formulář přes něj.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    rozchodil to nekdo IntenseDebate komentare pro WP Shopping Cart? Nejak mi to nic nedela :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam