• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: zvlastne, ja som sa s tym trapil 2 dni a neslo to :) (bolo to tak pred pol rokom).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: Opera 11.51 + latest version NextGen - all good
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    afaik nextgen gallery widget nefunguje v opere. to len tak pomimo.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MASOO: NextGen Slideshow widget dela to co chces (teda jestli jsem pochopil spravne, co chces delat)
    MASOO
    MASOO --- ---
    CRS1138: NextGEN Gallery
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MASOO: Koukni se do Widgets, btw pouzivas WP gallerii nebo nejaky plugin?
    MASOO
    MASOO --- ---
    CRS1138: diky, pro oci nevidim

a jeste mi pripomente, prosim, jak zmenim galerii, co bude behat ve slideshow po strane, to bude urcite taky uplne jednoduchy, ale nejak na to nemam bunky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MASOO: Settings/Reading
    MASOO
    MASOO --- ---
    prosim pomoc!
    jsem bud debil a nebo jsem to zapomnela - kde se da zmenit, co je jako prvni zobrazovana stranka? konkretne galerie (mam tam jen galerie), diky, fakt na to nejsem schopna prijit
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: ok, ditch the Single Post Template, aneb vyreseno pres Custom Post Template plugin. Ten se chova tak jak ma.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Snazim se udelat nasledujici:

Mam post A, ktery obsahuje link na post B. Chci aby se mi post B otevrel v Colorboxu a zobrazil se mi tam pouze obsah, tedy nikoliv header, sidebar a footer. Zkousim to pres plugin Single Post Template a muj template vypada nasledovne:

single-story.php - http://pastie.org/2812898
    header-none.php - http://pastie.org/2812900
    footer-none.php - http://pastie.org/2812903

At delam, co delam, tak se mi v colorboxu zobrazuje vsechno vcetne normalni hlavicky a paticky? Pritom, mam nastaveny ten post na "Story" pomoci toho pluginu.

MALER
    MALER --- ---
    MALER: Aha, ok, kdyz sem vymazal cache na iP, zaclo to fungovat taky. Takze nejaka ze zmen co jsem udelal mela efekt.
    MALER
    MALER --- ---
    CITRONAK: Coze?! dostanes se na optio.cz z iPhonu? jakou verzi iOS mas?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MALER: ok, každopádně mě to na iP funguje - jako s www tak i bez.
    MALER
    MALER --- ---
    CITRONAK: V podstate jo.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MALER
    MALER --- ---
    Aktivoval jsem na nasi instalaci WP funkci network a od te doby mam problem se s iOS (iPhone/iPad) dostat na titulku hlavniho webu - nekolikrat problikne presmerovani www.optio.cz->optio.cz a zpet a pak safari prohlasi ze prilis redirectu. Zajimave je, ze na prihlaseni do admin casti se dostanu. Na desktopu mi to funguje korektne. Zkusil jsem vymazat mobilni pravidla od WP Super Cache z .htaccess, ale bez uspechu zatim. Napada nekoho na co se jeste podivat? Weby s konkretni subdomenou jinou nez www funguji.
    MALER
    MALER --- ---
    Mam prosbicku. Potreboval bych velmi rychle udelat sablonu na nas firemni server. Myslim ze to je vcelku trivialni, zadne komplikovane veci, jedna stranka seznam clanku, druha stranka clanek a treti +- prazdna stranka pro kontakty a podobne. + asi budu potrebovat pomoc pri setupu WP pro danou sablonu. problemek asi trochu bude, ze to musi bezet 28. rijna. Domlouval jsem se Citronakem, bohuzel nestiha casove... Diky za nabidky do posty.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    btw. pokud nekdo premyslite o video hostingu - zkuste bits on the run - zatim se zda ze funguje velmi dobre a integrace s WP je velmi user friendly nejen pro developera ale predevsim pro final user
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    ahoj, určitě to už někdo řešil. feedwordpress mi funguje, ale netuším jak ho přinutit aby mi do příspěvku hodil i obrázek z rsska. ten tam je např v takovémto formátu zadaný: "media:thumbnail url="http://www.neco.cz/obrazek.jpg" width="220" height="163"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam