• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: ja prave taky pouzival if() syntaxi, spis mi slo o to jestli je efektivni to udelat jinak, kdyz tech if()u tam bude treba 7.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no nevzpominam si, ze bych to nekdy pouzil ve smyslu, kterej myslis.. asi maximalne tak if (is_front_page()).. kazdopadne jestli pouzijes permalink, nebo id, to uz je asi celkem jedno.. je pravda, ze permalink se muze zmenit.. ale nevim, k jakymu ucelu to vlastne chces
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY, BULHI: spatne jsem se vyjadril, slo mi o osobni doporuceni, jestli jste nekdo neco takovyho resili a kterou funkci jste nakonec pouzili a proc. V podostate mi na to odpovedel Kenny - delat to pres ID - to dava smysl.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI, CRS1138: Díky, přiznávám, že přesně to jsem chtěla slyšet. A qTranslate jsem si tak nějak vyhlídla taky. Ráda slyším, že je funkční.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: obecne se pouziva asi spis id, nevim, jestli nechces toto. jinak na vsechno existuje nejaka ta funkce...
    Function Reference « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/#Functions_by_category
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: pouzivam qTranslate a zda se ok, teda kdyz pominu, ze nemam cas na preklady :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: existuje ve WP nejaka funkce, ktera by vracela string hodnotu aktualni stranky, trebas permalink, nebo cokoliv, co bych mohl pouzit pri rozhodovani ve "switch"?
    BULHI
    BULHI --- ---
    pokud nemaj bejt ty verze nejak opravdu zasadne odlisny a maj se lisit jen jazykem obsahu, tak urcite plugin
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Zeptám se co doporučujete pokud mají být stránky k dispozici ve třech jazykových verzích. Je lepší to manageovat přes nějaký plugin, nebo přes samostatné instalace wordpressu?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Vyrabim theme, s asi 6 nebo 7 header( $arg );
    Mate nekdo nejaky napad jak pouzit switch namisto asi 6 nebo 7 if, else if, else?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: zkousel, ale nejak jsem na tyhle keywords neprisel, doh! Kazdopadne tohle by mohl stacit, vyzkousim. Diky.
    BULHI
    BULHI --- ---
    rychlej gugl mi vratil treba tohle, jestli si nezkousel?
    WordPress › Secondary HTML Content « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/secondary-html-content/

ale v tabech to neni no :-) nicmene ucel by asi to splnilo.. ja si pamatuju, ze jsem kdysi tohle psal i rucne, pridat si druhej oddelenej editor na stranku nebyl problem, ale uz si to moc nepamatuju bohuzel :-)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Pochopil, neznám, sry.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: pochopili jste na co se ptam?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Znate/pouzivate nekdo plugin, ktery by mi dokazal na strane back-endu rozdelit content stranky do dvou tabu, tak abych to mohl na strane front-endu zobrazit kazdy tab v jinem sloupci. Doufam, ze jsem to popsal dostatecne srozumitelne.
    KOM
    KOM --- ---
    CITRONAK: Jasny ciste PHPkove vim jak na to. Jen jsem chtel slyset zda existuje plugin nebo nativni featura. Ale diky
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOM: je to mozny, ale musis si pripravit soubor sablony. V tomto pripade treba klub.php, ve kterem si pomoci php chytnes promenou v URL a podle toho treba upodminkujes to, jake menu zobrazis treba pomoci wp_nav_menu. Promenou pak bud dal predavat v odkazech, nebo spise ulozit do sessions v php.
    KOM
    KOM --- ---
    Prosim vas, nedelal nekdo, nebo nevidel nekdo web, ktery by se choval podobne jako tento: http://www.fkmb.cz/klub.php

Jde mi o nasledujici funkcnost: Ze selectboxu si vyberu nejakou cast webu (v tomto pripade tym) a pregeneruje se mi navigace atd. Uplne nevim zda je toto ve WP vubec mozny. Diky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CITRONAK: b/ dik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam