• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOM
    KOM --- ---
    CITRONAK: Jasny ciste PHPkove vim jak na to. Jen jsem chtel slyset zda existuje plugin nebo nativni featura. Ale diky
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOM: je to mozny, ale musis si pripravit soubor sablony. V tomto pripade treba klub.php, ve kterem si pomoci php chytnes promenou v URL a podle toho treba upodminkujes to, jake menu zobrazis treba pomoci wp_nav_menu. Promenou pak bud dal predavat v odkazech, nebo spise ulozit do sessions v php.
    KOM
    KOM --- ---
    Prosim vas, nedelal nekdo, nebo nevidel nekdo web, ktery by se choval podobne jako tento: http://www.fkmb.cz/klub.php

Jde mi o nasledujici funkcnost: Ze selectboxu si vyberu nejakou cast webu (v tomto pripade tym) a pregeneruje se mi navigace atd. Uplne nevim zda je toto ve WP vubec mozny. Diky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CITRONAK: b/ dik :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MRTVY_KENNY: 'posts_per_page' => 999 máš proto, že potřebuješ 999, nebo potřebuješ neomezeně a nevíš jak na to? (-1) :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takze tak.. zpetne nechapu jaktoze to fungovalo..
    global $wp_query; 

$args = array(
    		'posts_per_page' => 999,
    		'cat' => $cat,
    		'paged' => $paged,
    		'tag_slug__and' => $wp_query->get_queried_object()->slug
    	);
    	query_posts( $args );

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    clanky nacitam pres
    	$args = array(
    		'posts_per_page' => 999,
    		'cat' => $cat,
    		'paged' => $paged,
    		'tag_slug__and' => array(single_tag_title("", false))
    	);
    	query_posts( $args );

HADIAK
    HADIAK --- ---
    MRTVY_KENNY: tag s "ť" mi funguje (v url samozrejme "t").
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zrejme od posledniho updatu mi prestaly jet odkazy na tagy, ktere maji v cestine diakritiku, nemate to taky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    tak jelikoz resim svuj blog tak ponauceni je ze aktualizaci budu delat v dobe, kdy tam neni od pulnoci nic noveho... pak mohu v pripade nouze vyuzit automaticke zalohy...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: zalohy sam delat umi, ale zadarmo to neni - http://vaultpress.com/

HADIAK: me se stalo jednou jedinkrat, ze tam byl problem a trvalo mi pekne dlouho to pak vyresit tak nejak aby byly vsechny strany spokojene.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    v teoreticke rovine jo. Praxe je trochu nekde jinde... ale to uz jsme OT. pokud chces pokracovat tak PM :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: v IT je mesiac velmi dlha doba.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    jo to jo... prave proto jsem se diviol ze me tu masirujes za mesic zpozdenou aktualizaci :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: verim ze spoustu instalaci je v takove verzi v jake to bylo nainstalovano... urcite - a tie su potom zdrojom virusov :)

sory :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    urcite co?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: urcite - a tie su potom zdrojom virusov :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    tak mam pulnocni zalohu, ale dneska jsem se probral protoze mi tam prisel komentar... u te aktualizace jsem cekal na ceskou verzi a ta na konci minuleho roku jeste nebyla. a myslim ze mesic neni zase takove zpozdeni.... verim ze spoustu instalaci je v takove verzi v jake to bylo nainstalovano...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: to som robil dakedy tiez.. ale ani raz som ju nevyuzil.
    nie ze by som nezalohoval, pred vacsimi zmenami zalohujem tak isto, ale nie pri kazdom update.

KOC256: btw dost neskoro updatujes :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    ja to parkrat zalohoval ale bylo to tak otravne ze posledni dobou jsem na to kaslal... skoda ze neumi delat zalohy sam na tlacitko :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam