• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: toto je myslim povazovano za depracated (muzu se mylit)
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    KOC256: Mýlíš se. Pomocí # lze odkazovat na jakýkoliv element, který má uvedeno příslušné id.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    správná syntaxe je: <a name="neco"></a>
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Resil jste nekdo problem se Safari a se skakanim doprostred stranky pri pouzivani permalinku -www.domena.com/page/#neco

Vsude mi to funguje, jen safari proste to #neco ignoruje. Odkazuji na id="neco" a zkousel jsem tam mit i name="neco", ale Safari to proste ignoruje.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nemá někdo ověřený plugin pro události? Důležité je jen zobrazit na homepage 3 a poté archiv/stránku s událostmi. Zatím jsem našel http://wordpress.org/extend/plugins/wp-events/ ,takže pokud byste někdo měl lepší.

Díky!
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    CITRONAK: googlit umím, PHP taky, otázka zněla jinak ;-) Ale díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SCHEEZE: plugin zkus vygooglovat, ale jinak by to nemelo byt komplikovane, PHP ma nastroje jak pracovat s XML a tak by mel jit vypsat "bez problemu" :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    nepropojoval jste někdo wordpress s lunchtime? Rád bych importoval XML co mi dělá lunchtime.cz do svých stránek jako tabulku. Je na to nějaký vhodný plugin?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: uz jsi mi odpovedel, to ID je asi nejlepsi volba
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: teprv ted jsem pochopil ten dotaz dole, takze ano, switch je asi vhodnejsi nez 7 ifu.. ale netusim, jaky napad k tomu cekas..
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: ja prave taky pouzival if() syntaxi, spis mi slo o to jestli je efektivni to udelat jinak, kdyz tech if()u tam bude treba 7.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no nevzpominam si, ze bych to nekdy pouzil ve smyslu, kterej myslis.. asi maximalne tak if (is_front_page()).. kazdopadne jestli pouzijes permalink, nebo id, to uz je asi celkem jedno.. je pravda, ze permalink se muze zmenit.. ale nevim, k jakymu ucelu to vlastne chces
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY, BULHI: spatne jsem se vyjadril, slo mi o osobni doporuceni, jestli jste nekdo neco takovyho resili a kterou funkci jste nakonec pouzili a proc. V podostate mi na to odpovedel Kenny - delat to pres ID - to dava smysl.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BULHI, CRS1138: Díky, přiznávám, že přesně to jsem chtěla slyšet. A qTranslate jsem si tak nějak vyhlídla taky. Ráda slyším, že je funkční.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: obecne se pouziva asi spis id, nevim, jestli nechces toto. jinak na vsechno existuje nejaka ta funkce...
    Function Reference « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/#Functions_by_category
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: pouzivam qTranslate a zda se ok, teda kdyz pominu, ze nemam cas na preklady :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: existuje ve WP nejaka funkce, ktera by vracela string hodnotu aktualni stranky, trebas permalink, nebo cokoliv, co bych mohl pouzit pri rozhodovani ve "switch"?
    BULHI
    BULHI --- ---
    pokud nemaj bejt ty verze nejak opravdu zasadne odlisny a maj se lisit jen jazykem obsahu, tak urcite plugin
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Zeptám se co doporučujete pokud mají být stránky k dispozici ve třech jazykových verzích. Je lepší to manageovat přes nějaký plugin, nebo přes samostatné instalace wordpressu?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Vyrabim theme, s asi 6 nebo 7 header( $arg );
    Mate nekdo nejaky napad jak pouzit switch namisto asi 6 nebo 7 if, else if, else?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: zkousel, ale nejak jsem na tyhle keywords neprisel, doh! Kazdopadne tohle by mohl stacit, vyzkousim. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam