• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    SYKES: nextgen galerie ti nestačí?
    SYKES
    SYKES --- ---
    Netušíte prosím někdo, jestli existuje nějaký plugin pro WP, co by se choval rámcově podobně jako galerka na iDnes?
    Jde mi o to, aby do overlay okna vyskočily náhledy a pak až se to chovalo jako klasický Slimbox...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: chova se to takhle. proste *vzdy* kdyz *kdokoliv* otevre root, vrati mi to spravny lokalni cas, v jinem pripade mi to vrati cas -2h. nenapada me jak je to mozne

...
    2012-06-08 12:34:24.231: 1.0049278736115 - /
    2012-06-08 10:44:17.433: 1.0754148960114 - /neco/
    2012-06-08 13:05:59.833: 2.2983810901642 - /
    2012-06-08 11:39:38.287: 1.0515849590302 - /necojineho/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    tak pak si to asi nacita locale od navstevnika z browseru ne? a nebo porad nechapu jak to myslis :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no ja vim, ale je matouci, ze jeden radek je timestampnuty jako v 8h a ten pod nim, ktery prisel az po nem, je timestampnuty jako v 6h..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    no ja prave myslel ze to jen na konci... a u mereni te zajima rozdil ne tak ti je jedno zda to pocita kveten a nebo duben :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: takhle.. ono je to v tom index.php prvni radek a posledni. a ten rozdil neni mezi chycenim casu nahore a dole, ale oboji je posunute..

kdyby to bylo behem skriptu, tak predpokladam, ze by se shiftnul jen ten konec..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    neco behem scriptu ti zmenil locale...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takova zvlastni vec..
    stavaly se nam vypadky, takze mam pro hosting tedka logovani delky behu skriptu. mam to v index.php wordpressu, je to postavene v chytnuti microtime() na zacatku a na konci a spocteni rozdilu.

divne je, ze kdyz clovek otevre
    www.mujblog.cz/
    mam spravne casove pasmo (ted 10:30)
    kdyz ale otevre
    www.mujblog.cz/nejakyclanek/
    do logu na zaklade microtime() dostanu -2h..

nechapu.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    neznáte někdo nějaké řešení, když bych chtěl pro každou stránku jiné vertikální menu? zkoušel jsem něco googlit, ale na upravování šablon a funkcí se necejtim, takže bych radši nějakej plugin
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    je to mozne ale nektere i ty co nechava jsou vylozene tutovky...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: on podle me maze vylozene tutovky, nekdy se stane, ze nekdo nasazi vice odkazu a padne to do podezrelych, ktere se musi se schvalit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    asi ej uklada... ja to mazu rucne... nechal jsem si zadni vratka kdyby prece jen neco oznacil spatne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    nesezere to default overovaci logika a musel bys tam resit cokoliv vice nez jen $form->isSuccess() a taky by sis musel resit vlastni JS validator...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JIMX: necim se to proparsuje a spamy proste nevidim. jestli je rovnou neulozi, nebo az pote je smaze, nevim.
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: proč by nešlo použít RAND, když si ty hodnoty c1 a c2 posíláš přes hidden input?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak neotravovat uživatele s antispamem? – realizace s podporou NETTE | Jan Kocmánek bloguje !!!
    http://blog.jankocmanek.cz/jak-neotravovat-uzivatele-s-antispamem-realizace-s-podporou-nette/
    JIMX
    JIMX --- ---
    MRTVY_KENNY: akismet ale odstřeluje až vložené příspěvky, ne?

KOC256: no tak zrovna captcha je celkem snadno prolomitelná tlupou indů opisujících kódy; což funguje normálně jako placená služba ...

... a když tak koukám po guglu, tak jsem narazil i na tohle http://www.captchasniper.com/ ... a je tam celkem slušná úspěšnost u většiny těch kódů, takže že by se to nedalo prolomit je blbost :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a ten akismet tohle neumi? ja jsem s nim spoko, nijak se neprojevuje a mesicne odstreli stovky spamu..

na jine sajte jsem musel casem pridat alespon opisovani cisel, ale dneska je mozna i nejaka mene otravna metoda (veci typu pocitani, jak dlouho trva zapis postu, nefungovaly)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: je videt, ze dokaze do eteru vypoustet akutni generalizace (slusne receno)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam