• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: Mam template stranky, ve kterem je vice odstavcu, do predu nevim, kolik jich tam bude. Pak mam blockquote s testimonialem (v podstate 1 post) a ten chci aby se mi vzdy zobrazoval pred poslednim odstavcem (posledni odstavec okolo nej obteka).

BULHI: s filtrama jsem se jeste nikdy nesetkal, muzes me doporucit nejake ctivo? Googlit umim, ale rad dam prednost osobnimu doporuceni na nejaky sikovny tutorial.
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Zdravím,
    poptáváme nakódování dodané grafiky (PSD) a propojení se systémem WordPress. Jedná se o internetový portál, který bude obsahovat následující funkce. Prosím o [B]časový [/B]a [B]cenový [/B]odhad každé položky zvlášť (počet hodin/cena za hodinu).

2.2 Kódování (XHTML & CSS) - počet stran odpovídá běžnému e-shopu
    2.3 Administrační rozhraní pro správu obsahu - obrázky, texty, struktura menu
    2.4 Registrace / Přihlášení uživatel + databáze
    2.5 Modul jazykové verze
    2.6 Modul platby - WordPress modul, platba kartou
    2.7 E-shop
    2.8 Správa newsletters
    2.9 Propojení s Facebook.com (přihlášení přes FB)

Na vyžádání zašlu bližší info, nebo podrobnější specifikaci. Předem díky za odpovědi.
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja to asi chapu, ale je to celkem divocina :-) kazdopadne si muzes napsat filtr na the_content a v nem fakt nejak natvrdo spocitat odstavce a pred posledni to vlozit.. nic lepsiho me nenapada, ale asi to bude lepsi nez javascript
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: nechapu, co vlastne potrebujes
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: resim to pres jQuery, nejak me nenapada nic jineho.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jak byste elegantne resili toto:

Mam stranku s nekolika sekcema, v kazde sekci chci mit jeden testimonial, ktery jsou ulozeny jako custom_post a pro kazdou sekci chci vybirat podle urcitych tagu. Na to mam custom query, ktera mi vraci jeden nahodny post (toto je v pohode). Chci vzit tuhle query a dat ji pred posledni odstavec v .content.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SUPEREGO: wpml používám a zatím jsem nenarazil na problém. Pokud se jedná ale o složitější web (rozuměj hodně pluginů) můžeš narazit - wpml se, s prominutím, sere všude a pak něco nemusí fungovat..
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    super, díky, zkusím to
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUPEREGO: qtranslate jsem kdysi pouzival a zdal se pouzitelny.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    máte někdo osvědčený plugin na dvoujazyčnou verzi webu?

já koukal na nějaké free, uvítal bych reference. případně tenhle, placený: http://wpml.org/

díky za tipy
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: nikdo nic?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mam problem s WPEC pluginem. V urcitych momentech mi jeho query prepisuje moji query ve footer. Viz http://missplunkett.tv/version3/gallery-shop/ - jak bych si pral aby to vypadalo a tady http://missplunkett.tv/version3/gallery-shop/all-artwork/sculptures/ - jak se to domrvi.

Moje loop, ktera vypisuje nahodny testimonial vypada takto: http://pastie.org/4171740

Co delam spatne, jak mi muze plugin, ktery by mel dle meho porozumeni ukoncit svou loop davno pred tim, nez ja nadefinuji novy objekt, prepsat muj novy objekt = nechapu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    EGGH: tak s timhle napadem jsem taky prisel, jen jsem chtel vedet jestli existuje neco, co by to umelo samo od sebe.
    EGGH
    EGGH --- ---
    CRS1138: Udělal bych tam nový produkt složený z balíčků stávajících produktů :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo tip na e-commerce plugin, ktery by resil nasledujici situaci:

Mam rekneme 6 ruznych stahovatelnych produktu. Cena za jeden produkt je $100. Kdyz, ale nekdo koupi 2 produkty tak cena za produkt bude $80, pri 3 produktech bude $60… Idealne by to umelo i kdyz by se ceny za jednotlive produkty lisily.

Nejake napady?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Já vim, to je takový sympaticky vědecký postoj :)
    Škoda, že to tak nedělá každý.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A popravde, kdyz jsem zapasil s custom Queries, tak mi tu par IDcek velice pomohlo, takze bych to tu zas tak moc nezatracoval
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: tak ja se aspon snazim naznacit, co a jak jsem dohledal ve slepe vire, ze to treba jednou nekomu pomuze :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    MARASAN: Jj.
    Nevim jak ostatní, ale já mám většinou buď otázku, kterou lze snadno dohledat, a nebo kterou naopak nikdo nepopsal, takže si musím poradit sám.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: zjistil jsem ze to CF7 umi sam o sobe, mam tam ale problem s JS konfliktem s jiny pluginem, je tu nekdo, kdo by se na to se mnou kouknul?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam