• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    EGGH
    EGGH --- ---
    CRS1138: Udělal bych tam nový produkt složený z balíčků stávajících produktů :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mate nekdo tip na e-commerce plugin, ktery by resil nasledujici situaci:

Mam rekneme 6 ruznych stahovatelnych produktu. Cena za jeden produkt je $100. Kdyz, ale nekdo koupi 2 produkty tak cena za produkt bude $80, pri 3 produktech bude $60… Idealne by to umelo i kdyz by se ceny za jednotlive produkty lisily.

Nejake napady?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Já vim, to je takový sympaticky vědecký postoj :)
    Škoda, že to tak nedělá každý.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A popravde, kdyz jsem zapasil s custom Queries, tak mi tu par IDcek velice pomohlo, takze bych to tu zas tak moc nezatracoval
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: tak ja se aspon snazim naznacit, co a jak jsem dohledal ve slepe vire, ze to treba jednou nekomu pomuze :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    MARASAN: Jj.
    Nevim jak ostatní, ale já mám většinou buď otázku, kterou lze snadno dohledat, a nebo kterou naopak nikdo nepopsal, takže si musím poradit sám.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: zjistil jsem ze to CF7 umi sam o sobe, mam tam ale problem s JS konfliktem s jiny pluginem, je tu nekdo, kdo by se na to se mnou kouknul?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Koukam, ze Wordpress jen klade otazky bez odpovedí.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pouzivam Contact Form 7 a chci nastavit Goal v Google Analytics, aby mi to pocitalo, kolik navstevniku odesle validni formular. Resil jste to nekdo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nemůžu přijít na to, jak vypnout klávesové zkratky ve vizuálním editoru. Prohledal jsem fórum i support, vim, kde v nastavení je jediná volba ke klávesovým zkratkám, totiž povolit je pro editaci komentářů, ale možnost vypnout klávesové zkratky jako takové jsem nenašel.

Jde o WP přímo na WP.com, žádná moje vlastní instalace. Netušíte někdo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WRONSKI:
    me zdechly posledni dve aktualizace... a myslim ze hostingem to neni...
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Při update na 3.4 mi to teď tak hezky zdechlo, tak jsem musel kopírovat půlku wp-includes z lokálu.
    Vzhledem k tomu, že update na lokálu byl ok, tak zřejmě dlužím poděkovaní laskavému hostingu...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Hi.
    Nejaka snadna cesta jak pro uploadovanou fotku definovat text, ktery se zobrazuje s copyrightem? Defaultne je tam prave prihlaseny user (ktery uploaduje fotku). Potrebuju ale jednorazove upload od autora, ktery chce byt uveden.
    dik.
    JIMX
    JIMX --- ---
    nenašel by se tu nějaký odborník, který vidí i dovnitř do wp a mohl by mi dát nějakou základní konzultací po emailu/icq/skype/nyxu? i případně za nějakou (finanční) odměnu
    SYKES
    SYKES --- ---
    MALKUS: nenašel jsem možnosti, které by mi vyhovovaly. Optav mě, pokud se mýlím a NGgallery toto umí:
    - mám na stránce jeden obrázek, který je odkazem, na kliknutí se zobrazí
    - stránka s náhledy je overlay, překryje původní,
    - vlastní obrázek se na klik zobrazí místo náhledů.
    Takže základ je ten, že na stránce nejsou náhledy, ale jen odkaz (byť obrázkový) na galerii, která se zobrazuje fullscreen mimo rámec stránky. Právě na iDnesu to mají vcelku OK. Našel jsme i nějaké placené pluginy, které se blížily, ale stále to nebylo ono :/
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    SYKES: nextgen galerie ti nestačí?
    SYKES
    SYKES --- ---
    Netušíte prosím někdo, jestli existuje nějaký plugin pro WP, co by se choval rámcově podobně jako galerka na iDnes?
    Jde mi o to, aby do overlay okna vyskočily náhledy a pak až se to chovalo jako klasický Slimbox...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: chova se to takhle. proste *vzdy* kdyz *kdokoliv* otevre root, vrati mi to spravny lokalni cas, v jinem pripade mi to vrati cas -2h. nenapada me jak je to mozne

...
    2012-06-08 12:34:24.231: 1.0049278736115 - /
    2012-06-08 10:44:17.433: 1.0754148960114 - /neco/
    2012-06-08 13:05:59.833: 2.2983810901642 - /
    2012-06-08 11:39:38.287: 1.0515849590302 - /necojineho/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    tak pak si to asi nacita locale od navstevnika z browseru ne? a nebo porad nechapu jak to myslis :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no ja vim, ale je matouci, ze jeden radek je timestampnuty jako v 8h a ten pod nim, ktery prisel az po nem, je timestampnuty jako v 6h..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    no ja prave myslel ze to jen na konci... a u mereni te zajima rozdil ne tak ti je jedno zda to pocita kveten a nebo duben :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam