• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    dotaz do davu:
    dostal jsem ke sprave jeden web, jenze ten "redakcni system" na kterym bezi nic neumi a cokoli chce clovek zmenit musi stejne v php doprogramovat. jelikoz se v tom predemnou stouralo asi dost lidi tak opravovat by bylo stejne narocny jako udelat web novej :) prijde pak jeste sloucit s jednim webem, kterej je prozmenu v cistym html/php bez jakykoli administrace, takze tam se taky krasne doplnuji veci.
    dosel jsem k tomu, ze se vse udela znova a poradne.

pozadavky jsou vpodstate jen ty abych to ja moh nastavovat a administrovat, jinej clovek bude psat clanky. bude tam mapa prodejen, naky povidani o produktech (ktery potrebuju aby se podstrkavalo podle jazykovy verze webu), par pr clanku, nejaka optimalizace pro mobil, hezky odkazy.. guestbook, kam se bude logovat treba facebookem..

osobne jedu leta na RS2, ale tady by to precijen chtelo nejaky vyspelejsi system. aktualne to zkousim ja joomle, ale sem dost ztracenej, wp jsem mel vzdycky jen za nejaky blogy, ale myslite, ze by to na nem vpohode jelo? v nem jsem uz nejaky pokusy uspesne delal :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: Tak to bylo mnohem jednodussi nez jsem cekal. Taky me mohlo napadnout, ze uz tohle nekdo resil a je to primo soucasti WP.

Function Reference/get pages « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_pages#Displaying_Child_pages_of_the_current_page_in_post_format
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A byl by nejaky problem s pripadnou custom query uvnitr dalsi custom query?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jak zobrazit obsah nekolika stranek na jedne? Custom Query?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Tohle by vás mohlo zajímat:

We're turning six and we'd like to say thank you.

The Birthday Bundle contains over $500 worth of the best resources from our Marketplaces for just $20! We've gathered together some of the best themes, plugins, audio, photos, graphics and more from our talented authors.

The Birthday Bundle | Envato
    http://themeforest.net/bundles/birthday2012

(ale sám jsem si nic nevybral)
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    Díky za tipy. Asi nejlepší by bylo použít nějaký program, co umí stáhnout celý web. Máte nějaký osvědčený? Nejsem žádný programátor PHP apod. WordPress používám jen jako redaktor - umím nanejvýš vkládat články...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RADKUVAVATAR:
    pripadne nejaky stahovac stranek. Pripadne nejaky apache na CD vcetne mySQL to uz jsem taky videl v praxi...
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    Jak by se dal převést web na WordPressu do off-line verze na CD? Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte?
    DR_ANO
    DR_ANO --- ---
    Nemáte někdo verzi 1.8.1. All-in-One Event Calendar.
    Aktualizoval jsem na 1.8.2. a totálně mi to rozhodilo widget + v kalendáři samotném se špatně zobrazují kategorie a tagy.
    Kdyžtak pošta. Díky moc.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tady je na to primo priklad.. myslim, ze by to slo i pridat rovnou do functions.php v ramci theme a nemusis z toho delat extra plugin..

Plugin API/Filter Reference/the content « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Plugin_API/Filter_Reference/the_content
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: aha, tak jak psal kolega - filtr :-/
    BULHI
    BULHI --- ---
    no v zasade to neni nic svetobornyho, zaklad je zde

Plugin API « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Plugin_API

nebo opisuj z nejakych pluginu, ktery delaj neco podobnyho tomu, co chces docilit.. tak to delam vetsinou ja :-)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: Mam template stranky, ve kterem je vice odstavcu, do predu nevim, kolik jich tam bude. Pak mam blockquote s testimonialem (v podstate 1 post) a ten chci aby se mi vzdy zobrazoval pred poslednim odstavcem (posledni odstavec okolo nej obteka).

BULHI: s filtrama jsem se jeste nikdy nesetkal, muzes me doporucit nejake ctivo? Googlit umim, ale rad dam prednost osobnimu doporuceni na nejaky sikovny tutorial.
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Zdravím,
    poptáváme nakódování dodané grafiky (PSD) a propojení se systémem WordPress. Jedná se o internetový portál, který bude obsahovat následující funkce. Prosím o [B]časový [/B]a [B]cenový [/B]odhad každé položky zvlášť (počet hodin/cena za hodinu).

2.2 Kódování (XHTML & CSS) - počet stran odpovídá běžnému e-shopu
    2.3 Administrační rozhraní pro správu obsahu - obrázky, texty, struktura menu
    2.4 Registrace / Přihlášení uživatel + databáze
    2.5 Modul jazykové verze
    2.6 Modul platby - WordPress modul, platba kartou
    2.7 E-shop
    2.8 Správa newsletters
    2.9 Propojení s Facebook.com (přihlášení přes FB)

Na vyžádání zašlu bližší info, nebo podrobnější specifikaci. Předem díky za odpovědi.
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja to asi chapu, ale je to celkem divocina :-) kazdopadne si muzes napsat filtr na the_content a v nem fakt nejak natvrdo spocitat odstavce a pred posledni to vlozit.. nic lepsiho me nenapada, ale asi to bude lepsi nez javascript
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: nechapu, co vlastne potrebujes
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: resim to pres jQuery, nejak me nenapada nic jineho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam