• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: najnovsiu :) asi skusim.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: :) co mas za verzi? Ja teda nejsem zadnej expert pres regularni vyrazy a mod_rewrite... Ale mozna bys mohl zkusit, smazat vse v .htaccessu a nechat WP si to jeho obsah vytvorit znova.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: tak s tym sa nedostanem ani na wp-admin :) ale posty (motyle) funguje.. ehm.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: mam pocit, ze mi to pred X rokmi spravil sam WP :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: zazalohuj si to a zkus to s tim, co jsem postnul
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A to sis psal sam, nebo ti to vytvoril nejaky plugin?

Using Permalinks « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Creating_and_editing_.28.htaccess.29

The following permalink rewrite code should be included in your .htaccess file (since WordPress 3.0):
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]

# uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]

# add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

ErrorDocument 404 /index.php
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: co mas v .htaccess?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Snazim se nahrat JS knihovnu skrze functions.php, ale nejak mi to nefunguje - nevite proc?

add_action('init', 'core_mods');
    function core_mods() {
    if ( !is_admin() ) {
    wp_deregister_script('jquery');
    wp_register_script('jquery', ("https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.2/jquery.min.js"), false);
    wp_enqueue_script('jquery');
    wp_register_script( 'tools', ("http://cdn.jquerytools.org/1.2.7/full/jquery.tools.min.js"), false);
    wp_enqueue_script('tools');
    }
    }
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: menil som na default a potom spat na tie ktore chcem (Post name). ako som pisal; p=xx islo, po prehodeni spat na Post name error.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: zkus zmenit permalinky na neco jineho a pak zase zpatky.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WP ma problem s nadpisom postu "Motýľ" ? alebo sa ma len takto proti noci snazi nasrat?

co sa stalo; mam na webe clanok Motýľ, url ma "motyl" a vsetko ide OK. editujem ho, pridavam dake obrazky, dam view a uz mam error. skusal som zmazat clanok + vytvorit na novo, menit permalinky (s p=xxx fungoval) nic nepomohlo. premenoval som clanok na "Motýle" a uz to vsetko funguje (bez zmeny nastavenia permalinkov a podobnych veci).

pytam sa WTF?
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    MRTVY_KENNY:Jupí. To sou přesně ty základy, který mi chyběj.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: vsak pise, hledej margin a/nebo padding u identifikatoru, kam spadaji ty obrazky.. nejlip v chromu si dej ctrl+shift+i, vlevo dole klikni na lupu, najed si mysi na obrazek, ktery ti blbne, klikni a vpravo si najdi, jestli tam neco z toho nemas a je tam i v jakem souboru to pravidlo je a na kterem radku
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Můžu ještě poprosit? Tuhle chlapík má stejnej problém s jQuery Colorboxem http://wordpress.org/support/topic/plugin-jquery-colorbox-changing-size-of-an-image-in-colorbox .
    Vypadá to, že to jednoduše vyřešil přepsáním nějakýho CSS kódu. Tušíte co bych měl v CSS kódech hledat a jak to přepsat?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BOBULIX: v sablone pro ten danej typ zmenis the_content(); na the_excerpt();
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    TRZNICE: Tak už jsem to vyřešil. Thema Origin neopodporuje novej jetpackovej carousel. Nahodil jsem Twenty Twelve a už to funguje.

Teď ještě přijít na to, co kde změnit, aby se nezobrazovaly celý posty, ale jenom zkrácený verze.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jinak, jsem poridil ten wmpl.org plugin pro jazykove mutace a musim rict, ze oproti qTranslate je to podstatne lepsi, takovy … profesionalni - kazdopadne za $79 za CMS verzi se to vyplati.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    BOBULIX: ukaz jak to vypada online, at vidim co je blbe z frontendu
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Čau, snažim se rozchodit jetpackovskou galerii (aka carousel), ale vůbec mi to nejde. Mělo by to bejt blbuvzdorný, ale já tam mám pořád ten starej default style. Skoro žádný pluginy aktivní nemám, shortcode na stránce je, carousel je aktivovanej .... nevim ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam