• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: vsak pise, hledej margin a/nebo padding u identifikatoru, kam spadaji ty obrazky.. nejlip v chromu si dej ctrl+shift+i, vlevo dole klikni na lupu, najed si mysi na obrazek, ktery ti blbne, klikni a vpravo si najdi, jestli tam neco z toho nemas a je tam i v jakem souboru to pravidlo je a na kterem radku
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Můžu ještě poprosit? Tuhle chlapík má stejnej problém s jQuery Colorboxem http://wordpress.org/support/topic/plugin-jquery-colorbox-changing-size-of-an-image-in-colorbox .
    Vypadá to, že to jednoduše vyřešil přepsáním nějakýho CSS kódu. Tušíte co bych měl v CSS kódech hledat a jak to přepsat?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BOBULIX: v sablone pro ten danej typ zmenis the_content(); na the_excerpt();
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    TRZNICE: Tak už jsem to vyřešil. Thema Origin neopodporuje novej jetpackovej carousel. Nahodil jsem Twenty Twelve a už to funguje.

Teď ještě přijít na to, co kde změnit, aby se nezobrazovaly celý posty, ale jenom zkrácený verze.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jinak, jsem poridil ten wmpl.org plugin pro jazykove mutace a musim rict, ze oproti qTranslate je to podstatne lepsi, takovy … profesionalni - kazdopadne za $79 za CMS verzi se to vyplati.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    BOBULIX: ukaz jak to vypada online, at vidim co je blbe z frontendu
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Čau, snažim se rozchodit jetpackovskou galerii (aka carousel), ale vůbec mi to nejde. Mělo by to bejt blbuvzdorný, ale já tam mám pořád ten starej default style. Skoro žádný pluginy aktivní nemám, shortcode na stránce je, carousel je aktivovanej .... nevim ...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    co tohle na eventy? nezkousel jsem to ale
    WordPress › The Events Calendar « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/the-events-calendar/
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Zdravim,
    resim ted multisite wp.
    Rozjel jsem si cistou instalaci a rozjeti vlastni site je jen pri registraci.
    Dalsi volba je, ze si site muzou zalozit jen jiz zaregistrovani uzivatele, ale tim se deaktivuje moznost registrace novych uzivatelu.

Potrebuju se dostat ke stavu, kdy se uzivatel zaregistruje a kdyz po case vznikne potreba zalozit si vlastni site, tak si v profilu "klikne pro zalozeni".

Neresil jste nekdo podobnou situaci?
    Nedari se mi to ani vyguglit...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no ja na to narazil, jenom proto, ze mi to tam ukazovalo ty mezery mezi jednotlivymi inline-blocky, jinak bych o tom nevedel a nestravil bych cca 3-4 hodiny resenim, proc se mi to sere :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Tak už nevim. Zkusil jsem to v různých šablonách, a všude se mi to vypisuje na jediný řádek... (WP 3.4.2)
    Netuším, jestli způsob vypisování takové části kódu lze nějak ovlivnit nastavením WP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no ja prave mam, muj zapis je nasledujici:

$args = array(
    'container_class' => 'menu-header',
    'theme-location' => 'primary'
    );
    wp_nav_menu( $args );

Tudiz vsechny ostatni parametry jsou default a leze mi z toho menu s white space.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Nj, ale já k tomu už nic dalšího nemám :)

Jenom jsem chtěl vyzkoušet tvůj nápad s wp_nav_menu - normálně používám wp_list_pages, tak jsem to jenom prohodil, a s překvapením zjistil, že wp_nav_menu vypisuje bez whitespace, čili by to mohlo vyřešit tvůj problém s inline-block.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a jak tam vpravo dole sviti ta nekompatibilita, tak z duvodu vetsich zasahu do kodu to provozuju v puvodni verzi a mam blokle updaty.. ale funguje mi to ok
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HLAVIS: ja pouzil onehdy tohle.. na praci s tim je treba si zvyknout, ja si po dobu vyvoje moc nezvykl, ale zakaznik to pouziva a nema problem.

taky nejake upravy/hacky jsou docela opruz (je to v javascriptu a ne uplne jednoduse se v tom orientuje)

WordPress › Event Calendar / Scheduler « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/event-calendar-scheduler/
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    neresil jste nekdo rezervacni system na wordpressu? jde mi jen jednoduchy kalendar kde mam ja jakoz admin moznost oznacit urcite terminy.
    nevite o nakem pluginu k teto problematice?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    DUKON: jakej maj budget na to?
    DUKON
    DUKON --- ---
    zdravim
    kamosum pomaham zprovoznit jejich web kapely bezobratri
    (vyhrali Andela ve word music tusim)

protoze nemaji moc penez nechci na to nasazovat PHP kodera
    a napadlo me ze se poptam po wordpressu.

Nemel byste nekdo zajem to zkodovat? Chteji hlavne editovat ty koncerty, novinky a audio&video, galerii (to bych resil soundcloudem apod.) Zbytek budou jen suche texty.

Klidne ten design poupravim dle naroky nejaky WP funkcnosti, muze se treba i koupit nejaka sablona, trosku pro ni upravit kompozici atd. J

kdyztak do posty, dekuji
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    ERED_MITHRIN: vyreseno! poskytovatel hostingu aktivoval system suhosin. plugin uz mi slape, yay! :)

TRZNICE: chapu, ze v tom mas cvik a chut to delat. pro me je prijemnejsi ten plugin, kde si to naklikam a uz se nemusim starat, jak casto provede automatickou zalohu, jake slozky zanese do zip zalohy, kam vysledny soubor posle a kolik zaloh zpetne bude udrzovat (alespon ne do dalsiho padu :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja z toho asi vyrobim nakej plugin zadarmo pro kompletni zalohu a obnoveni webu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam