• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    mno a nalinkovat ty instalace wp na jednu databazi by neslo?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ULTRAMARINE: na to budes potrebovat Wordpress Multisite, koukni se na http://codex.wordpress.org/Create_A_Network
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Rad bych se zeptal na zkusenosti se zpravou vice kategorii a/nebo instalaci wordpressu.

Chci mit vice domen III. radu [resp. uz je mam] tedy neco jako domena1.lopata.org, domena2.lopata.org... a otazka, jeslti byste mi doporucili mit na to jednu instalaci worpressu a na kazde domene provozovat jednu kategorii prispevku [nevim, jestli to wp zvlada, ale tusim, ze jo] nebo mit vice samostatnych instalaci. Kdyz:

1] kazda z tech domen bude mit ruznej styl. Nemusi mit jinej layout, ale minimalne barvy, pripadne obrazek na pozadi se bude lisit.
    2] Ve smyslu udrzby predpokladam cca 1-2 pripevky tydne [do vsech domen dohromady, bude cca 5 domen]
    3] Prispevky v ruznych domenach nebudou prakticky nijak provazany. Jediny provazani, ktery bych uvital je skrz galerie, coz ale jeste nemam moc domysleny. Provozuju ted jednu galerii, ktera ale neni integrovana do wp. BTW nevite o nejake sikovne galerii, ktera by sla integrovat do wp a umela kategorie?

Zkratka to vypada jako jednodussi reseni mit vice instalaci wp, ale nemam predstavu jak velkou administraci/reziji muzu ocekavat? [desi me predstava vsechno pak delat 5x, tak premyslim, co je mensi zlo]
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ja nakonec pouzil Like-Button-Plugin-For-Wordpress a dopsal si do toho G+ a twitter sam. Kazdopadne diky za doporuceni, kouknu na to.
    Tech pluginu na toto je spousta, ale presne jak pises u vetsiny mi neco vadi
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    KEPASO: dej jim utm tagy a sleduj pres GA
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    btw dotaz. sledujete nejakym zpusobem klikani na odchozi odkazy z vaseho blogu? muzete mi neco doporucit?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138: to jsem resil celej vikend. vyzkousel jsem snad 10 pluginu a vzdycky mi neco vadilo. nakonec jsem si vybral http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/ a upravil si ikonky.

SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BULHI: to bylo jádro pudla, díky!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: nevalidni kod mi u toho sharethis dost vadi, zkousel jsem addthis, ale zpusob jakym mi to zobrazuje ikony je ponekud rozsypany.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: sharethis
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ERED_MITHRIN: skoda, ze nema aktualni ikonu pro G+
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: na win v chromu je to ok, mozna proto jsem to nechapal..
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CRS1138: http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/ a vyberes si, co tam chces zobrazit
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jaky plugin pouzivate pro zobrazeni social button v postech pro social media (konkretne potrebuji mit FB-like, G+1+, tweet vzdy pro ten urcity post, kde zrovna visitor je)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: tenhle problem mi to delalo na localhostu jenom a htaccessem to nebylo... nastaveni webserveru
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Tak ani v Safari neni všechno v pořádku.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Ha. Tak v safari na Macu to zobrazuje v pořádku. V chromu blbě.
    BULHI
    BULHI --- ---
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    CITRONAK: To, co jsem napsal do htaccess jsem našel tady http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Creating_and_editing_.28.htaccess.29

Web mám úspěšně nainstalovaný na hostingu u OneBit. Mám tam svůj zkušební web. A mimochodem jsem odtamtud jeden wp projekt přesouval na hosting u Wedosu a po tom přesunu začaly "pěkné" permalinky fungovat. Ale teď jsem koukal na tamní file permissions a jsou ještě omezenější než na onebitu.

Nevím jestli jsem to teď akorát víc nezamotal, ale díky za navedení na hosting, po čase se asi zas ozvu jejich uživatelské podpoře, funguje dobře.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    MRTVY_KENNY: Jojo, to je ta část kódu. Jenomže tomu nerozumim natolik, abych ho opravil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam