• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja sam si to udelam v sql, ale bohuzel nebudu adminem toho webu a ten clovek si s tim takhle neporadi
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    shanim plugin pro hromadnej presun prispevku do jiny kategorie, ale aby se to kopirovalo, ne jen "move", neznate?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Zdar, potřebuji pomoct - placenou - s jedním projektem. Jedná se o komplexnější plugin pro sync a správu nemovitostí. Je to rozdělané, ale člověk co to řešil, musel bohužel od toho upustit.

Kdo tedy máte potřebné znalosti - tedy velmi pokročilé znalosti tvorby pluginů pro WordPress - a čas, se mi prosím ozvěte sem do pošty, nebo na mail havelka@imao.cz (nejlépe i s nějakou tou referencí). Pošlu více info ať se můžeme domluvit na spolupráci.

Díky moc. Spěchá to.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: wordpress je CMS, co si naprogramujes na venek, je vec sablony. co neni v sablone, si muzes jednoduse doplacavat pluginama s tim, ze dik tomu, ze musi byt univerzalni, mas tam mnohem detailnejsi nastavovani, nez by ti udelal nekdo na miru do sablony, ktery by vedel presne, co zrovna ty chces.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    CITRONAK: dík všem, měl jsem za to, že tyhle on page faktory má wordpress řešené defaultně docela dobře, ale když doporučujete, dám na vás.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: naprosty souhlas, presel jsem z All-In-One-SEO-Pack KEPASO a jsem spokojen.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SUPEREGO: Ten plugin neni zadny seo automat. Jedna se podle meho nazoru nejlepsi nastroj pro SEO na WordPress.

Umozni ti to generovat lepsi titly stranek, psat description u stranek (a klicova slova). Umi generovat velmi dobre sitemap.xml s dobrym nastavenim, co se ma do sitemap pridat a co ne. Umi drobeckovou navigaci. A mnohem vice.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    KOC256: :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUPEREGO:
    je ale proc nejit tomu stesticku trochu naproti ;-)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    KEPASO: ok, díky. já hlavně trochu váhám, jestli vůbec nějaké takovéhle seo automaty na web pouštět, seo mi přijde dost jako hype a nejlepší seo faktor je podle mě dobře spravovaná stránka s dodržováním základních pravidel strojové čitelnosti. Ale díky za tip.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SUPEREGO: mne teda blog jeste nefrci, ale mel jsem tento http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/, ale seo by yoast je vychytanejsi. myslim, ze all in one seo pack nemel moznost uprav meta tagu u kategorii. yoast ma.

dokonce obsahuje funkci pro odstraneni slova category v url. proto jsem ho taky nasel.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Je podle vás k něčemu plugin Wordpress SEO by Yoast? Používáte nějaké SEO pluginy? Po mě to teď nějaký klient chce, nejsem si úplně jistý, jak se k tomu postavit, tak budu rád za vaše zkušenosti.

WordPress › WordPress SEO by Yoast « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/
    BULHI
    BULHI --- ---
    MERTLAS: podivej se do konzole, jestli ti to tam treba nehlasi nejakej konflikt v javascriptu, kterej vykresluje ten wysiwyg.. kazdopadne upgrade bych taky silne doporucoval.. tohle modry rozhrani uz jsem hodne dlouho nevidel :-)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    MERTLAS: imo může být problém v tom, že teď je aktuální verze WP 3.4.2, takže snow leopard (a nové safari?) s takhle starým WP si už nemusí rozumět. Začni tím, že zaktualizuješ WP.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MERTLAS: je to sice haluz, ale skus iny browser.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ahoj, mel bych dotaz... mam macbook, snow leopard 10.6.8., WP verze: 2.1 A kdyz najedu na admin stranku worpressu a chci pridat clanek, tak se mi nezobrazuje radek pro editaci
    tedy tento:

Ikdyz zaskrtnu v nastaveni "users profile" kolonku "Use the visual editor when writing"
    Doufam, ze je dotaz k pochopeni :) (bohuzel jsem co se takovejhle veci tyce dost lama...)
    Diky za pripadnou pomoc.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: joomla neni wp a naopak
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    wp multisite mam a rozbehnutie bolo uplne v pohode. akurat niektore pluginy su potom trosku... niektore maju defaultnu podporu multisite, ine nie. inak je to pohoda.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    to zkuste nekdo na localu, ja na to nemam cas ted. trochu bych se bal tech absolutnich url u nekterych tabulek mozna :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    rikam pokud ostatni instalace budou jen mirrory master webu, pak bych to nepojil na jednu db a upravoval akorat master... rozdilny pozadi a voloviny poresis v css, tim by to haslo pro me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam