• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: netusim, zatim jsem toto nepotreboval, ale dej vedet, kdyz na neco pekneho narazis.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    jeste nez budu googlovat, neni nejakej plugin pro sorting postu na zaklade mnou prirazenyho poradi? ze bych jim daval cisla od 1 do x a podle toho by se to radilo ve frontendu i backendu nehlede na ID a cokoliv jinyho
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: vyreseno, diky, udelam to pres dve templates jak jsi mi poradil ;]
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a mluvim spis o kodu do pluginu, nez tip na plugin, ackoliv treba nejake to zabezpeceni souboru bych snesl pres plug (stejne ale asi nebude umet to, co pisu..)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    je tu nejaky machr pres pluginy? :)
    jsem v procesu a terminove mi uz tece do bot, tak bych moc ocenil, kdyby me nekdo nasmeroval spravne..

mam custom post type (dal cpt)
    mam custom role a na ni navesene capabilities pro ten cpt (doufam, ze to funguje)
    a ted potrebuju par veci, ktere zatim nevim jak:

mam vytvorit svazane uzivatele (obchodnik - klient), to jsem vymyslel tak, ze pridavam usermeta "obchodnik", kam do hodnoty ukladam idcko prirazeneho obchodnika.

a ted "problem" 1:
    klient nesmi videt cpt ostatnich uzivatelu
    obchodnik nesmi videt cpt ostatnich obchodniku a musi videt cpt svych klientu (ale jen svych).

tusi nekdo, jak na to? umim nastavit prava plosne (jeden zakaznik nevidi cizi posty), ale hlavne mi jde o reseni toho, ze obchodnik nema videt posty zakaznika, ktery neni jeho. to resit nejak pravama, nebo ve vypisu cpt to resit nejakym custom dotazem s omezenim?

problem 2
    je, ze toto bych mel udelat i se souborama. tzn zakaznik muze neco uploadnout, a nikdo jiny, nez on a jeho obchodnik, by to nemel byt schopny nikde videt (krom admina).

interface to bude mit jen v adminu, nebude to mit zadny venkovni ksicht.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ha, uz ti rozumim, otazkou je, proc by ti ty custom fields meli vadit? A pokud zmenis jeden post, tak chces nebo nechces aby se ti menil ta jeho 'copie'?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    no nejak to vyresim, zatim jsem narazil na toto, umi to prehledneji par veci s prispevkama a kategoriema

WordPress › Batch Cat « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/batch-cat/
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    to mi nerikejte ze to nativne neumi takovy samozrejmosti, ktery sou treba v joomle uplnou rutinou?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: to je mi na nic, to bude jeden prispevek sparovanej s dvema kategoriema ne? ja potrebuju klonovat ty prispevky do kategorie jiny. v jedny kategorie budou obycejne a v druhy pak s ruznejma custom fields prave
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ja cesky WP nepouzivam, nicmene
    1) vylistuj si posty v dane kategorii (Posts - Categories - click na cislo u dane kategorie),
    2) vyber je vsechny,
    3) bulk action - edit
    4) zatrhni ve kterych kategoriich maji byt,
    5) updated.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: jj samozrejme, rubriky se to menuje cesky :)
    QUITE
    QUITE --- ---
    Zdravím!

Mám blog na Tumblru. A instalaci Wordpressu. A chci v jednom postu ve Wordpressu zobrazovat obsah blogu z Tumblru.

Proč to řeším: mám koupený template do WP a nechci zasahovat do jeho kódu abych jej mohl v klidu aktualizovat.

Řešil jste někdo? Potřeboval bych plugin co dokáže brát data z RSS a optimalizované je pak pomocí shortcode zobrazovat v postu.

Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: bavime se o kategoriich pro posty?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: potreba je ta, ze zkopirovat vsechny prispevky z kategorie A do kategorie B. Bulk move je pouze presune, tim padem zmizi z puvodni kategorie, to je nevyhovujici
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: staci zaskrtnout i jinou kategorii, teda jestli se nebavime o nejakych custom postech…
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja sam si to udelam v sql, ale bohuzel nebudu adminem toho webu a ten clovek si s tim takhle neporadi
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    shanim plugin pro hromadnej presun prispevku do jiny kategorie, ale aby se to kopirovalo, ne jen "move", neznate?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Zdar, potřebuji pomoct - placenou - s jedním projektem. Jedná se o komplexnější plugin pro sync a správu nemovitostí. Je to rozdělané, ale člověk co to řešil, musel bohužel od toho upustit.

Kdo tedy máte potřebné znalosti - tedy velmi pokročilé znalosti tvorby pluginů pro WordPress - a čas, se mi prosím ozvěte sem do pošty, nebo na mail havelka@imao.cz (nejlépe i s nějakou tou referencí). Pošlu více info ať se můžeme domluvit na spolupráci.

Díky moc. Spěchá to.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: wordpress je CMS, co si naprogramujes na venek, je vec sablony. co neni v sablone, si muzes jednoduse doplacavat pluginama s tim, ze dik tomu, ze musi byt univerzalni, mas tam mnohem detailnejsi nastavovani, nez by ti udelal nekdo na miru do sablony, ktery by vedel presne, co zrovna ty chces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam