• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: functions.php je velmi mocny soubor pro kazde tema ;0]
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    asi omylem jsem smazal toto :D
    add_action('admin_menu', 'themeteam_add_admin');
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    vyreseno,,, v souboru functions.php byla nejaka nuance oproti puvodnimu souboru
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: jo jasne vsechno jede jak ma
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: vsechno ostatni po migraci hostingu funguje?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    nedelal, je to stejne jako to bylo na hostingu predtim... jediny co probehlo, je zmena hostingu
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    TRZNICE:Dělal jsi aktualizaci?
    Máš nastavené správné téma?

Já mám u deafaul tématu leda tohle: /wp-admin/themes.php?page=functions.php
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    pri cem tahle chyba / hlaska nastava? hledam voditko, diky :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    nechapu co tomu jebe, zmizelo to v adminu i z toho sidebaru kde mas menu administrace, bylo tam Grounded Options... a ted uz neni haha
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: nejsem odbornik pres wordpress, ale podle me by se k functions.php melo pristupovat pres ftp.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    jo je to url co se vztahuje v administraci k nejakym upravam sablony... navolis si tam logo a takovy blbosti
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: a ma to byt pristupny pres web?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    panove cim je tohle? jsem administrator, ale pri pokusu dostat se na tuhle url:
    wp-admin/admin.php?page=functions.php

► Nemáte dostatečné oprávnění pro přístup na tuto stránku.

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ja pouzivam WP-eCommerce ze http://getshopped.org/ ale uzivatelska podpora je bohuzel dost tristni...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: asi tak... hele zeptam se jeste na eshop pluginy pro wp... kterej je nejlepsi? nejlepsi = spousta kvalitnich pluginu zdarma i placenych, dobra support komunita a vubec :)

hloubkove jedu woocommerce, ale prijde mi to strasne vorezany
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ja bych to resil jinou strukturou taxonomie, napr. mit tag damske, panske a kategorii produktu mikiny a pak template, ktery by mi vypisoval /mikiny/ && panske
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, resil jste nekdo duplicitu podkategorii? wordpress mi neumoznuje zalozit napr.: 2 podkategorie „mikiny“ ve dvou nadrazenych kategoriich „damske“, „panske“:

/damske/mikiny
    /panske/mikiny

da se to nejak resit?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: jasne to jo, jinak ten qtranslate funguje vcelku normalne, akorat me stval ten mysql warning u toho pluginu pro preklad url slugu

ja delam o 100% vic joomlu, ale nekdy sahnu po wp, kdyz je to nejakej miniweb... ale to wpmlko si casem urcite koupim do supliku :)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    TRZNICE: budget 0 neexistuje. Platíš časem, po který se musíš srát s nefungujícím freewarem; což často převýší cenu placené verze (která má obvykle fungující uživatelskou podporu atd)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: no tak se to stejne vyplati ;) obzvlaste, kdyz si uvedomis ze ta licence je neomezena na pocet site... zvysujes tak svoje vybaveni co by developer
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: to jo, ale kdyz ma clovek budget 0? :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam