TRZNICE: porad pouzivas slovo problem, opakovane rikam, ze to neni "problem". jen mi to prijde mnohem min pohodlne a hodne pomalejsi, nez byvalo. proto me zajimalo, jak to pouzivaji ostatni, kdyz spokojene mlci :)
ten attachments plugin nemam, fajn.
zbytek znam.
btw ten pristup, ze na kazdou capinu si prihodim plugin, je proti memu presvedceni, mam jich tam ted 19 a to je opravdu strop, kam jsem ochotny jit, cokoliv umi wp sam, snazim se pouzivat defaultne
tzn takovy nextgen nasazuju jen s velkym skripenim zubu a vetsinou, kdyz mi zakaznik ukaze jinde, ze chce "tohle presne". pak se v tech albech a galeriich placa, pritom tam ma vzdycky 10 fotek k nejake udalosti, jeho problem.
moje situace je, ze ten blog (a nejen ten jeden) vetsinou plni temer BFU, ktery pise i texty a neumi html a nevidim duvod ho to ucit. ten wp to vsechno umi (pozmensovat, orazitkovat, vlozit). jde jen o ten posun z toho stareho media rozhrani k tomuhle "uzasnemu", ktere me akorat sere a je v mem pripade priserne pomale na to, co to dela.
a tim bych to uzavrel, mozna to jeste zoptimalizujou, nebo nekdo vymysli ten revert, nebo prijdu na to, co je spatne. nechcu otravovat cely nyx.
ale diky za pomoc.