• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: asi tak nejak, me se libi jeste ten placeny rozsireni na klonovani, myslim, ze na kopie dev->live by to bylo super.

TRZNICE: mno to by bylo super, myslim, ze se mi v hlave uz rodi projekt, ktery by to vyuzil.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: jsem na tom podobne. Je to super nastroj zdarma hlavne na aktualizace pluginu. Chybi tomu par veci jako moznost rollback u pluginu (kdyz je nejaky spatny, tak se vratit na predchozi verzi). Z placenych rozsirenich ma podle me smysl jenom Schedule Backup spolu s Backup Repository. Zalohovat na stejne misto, kde bezi web nema tak moc velky smysl, ale samozrejme stale lepsi nez nic :-)

SOEL: co http://wordpress.org/extend/plugins/akismet/ ? Je zdarma, staci si jenom zalozit ucet.
    SOEL
    SOEL --- ---
    nejaky dobry plugin, aby mě roboti nespamovali commenty???
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: ja cekam az spadne tohle... by bylo na case :)
    WooCommerce Multi-site Shopping Cart Feature – WooIdeas
    http://ideas.woothemes.com/forums/133476-woocommerce/suggestions/2502035-woocommerce-multi-site-shopping-cart-feature
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: hele ja nasadil free verzi IWP (Infinite WP - linkoval jsem to sem) na tech cca 15-20 webu o ktere se staram a zatim spokojenost. Backup atp. v poho asi se jim upisu na nejaky ten placeny upgrade jako treba scheduled backup. Jeste to musim promyslet jak to nabidnout klientum
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak muzes si udelat nejakej vlastni typpostu s custom fields.. jsou na to i ruzny pluginy, ale nikdy jsem je nepouzival a spatlal sem si to vzdycky radeji sam
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, delam na WP firemni intranet a shanim plugin, ktery by mi zobrazoval na strance seznam zamestnancu. Je mi jedno jestli to bude rozsirovat uzivatelske ucty nebo to vyroby svuj vlastni seznam. Hodnoty ktere potrebuju: jmeno a prijmeni, mail, pozice, foto, telefon. Idealne zobrazene jako seznam a pri rozhliknuti detail. Zkousel jsem uz nekolik ale zatim nic vyhovujiciho. Nejaky tipy? Diky moc :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: ten backup/migrate tool je fakt easy, skoda ze je to placeny. pripomina mi x free nastroju pro joomlu, treba akeebu
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: ja momentalne resim export/import mezi prestashopem a woocommerce, takze mam svejch starosti dost :)))

ale asi bych to resil placene, at se s tim nemusim srat a muzu delat neco jinyho:
    PhpBB to BuddyPress migration
    http://www.cms2cms.com/supported-cms/phpbb-to-buddypress-migration/
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    sháním někoho, kdo by mi pomohl migrovat phpbb fórum, tamních 200 uživatel, 400 témat a 500 příspěvků do buddypressu.

zdá se mi, že s využitím http://wordpress.org/extend/plugins/forumconverter/ to asi nebude úplně těžké, ale nikdy jsem to nedělal a nechci s tím trávit moc času, takže jsem ochoten zaplatit někomu, kdo to oproti mě zmákne za desetinu času.

napište mi prosím cenové nabídky do pošty, pokud jste ochotní mi s tím pomoci. podklady budu mít koncem týdne, hotovou migraci potřebuju do příštího pátku.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: mno, necekane, bych hledal chybu v nem. Co to generuje?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: to mi rekla novinku: D

Hana Horvathová (Heureka)

Kvě 06 15:48 (CEST)

Dobrý den,

Váš webserver vrací v hlavičce odpovědi HTTP status 404 (stránka nenalezena), i přes to, že stránka existuje a vrátí obsah. Při kontrole URL XML souboru však kontrolujeme pouze hlavičku odpovědi, podle které stránka neexistuje.

Jedná se tedy pravděpodobně o chybu způsobenou chybnou konfigurací webserveru. Doporučujeme obrátit se na správce eshopu, případně na poskytovatele webhostingu.

Děkuji za pochopení.

S přáním příjemného dne
    Hana Horváthová
    Shop Assistant Heureka.cz
    Allegro Group CZ, s.r.o. | www.heureka.cz
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: pouze na nej
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: Docela zajimavy problem :-) vraci to pouze na ten feed pro heureku, nebo i jinde?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: nejdriv me na to upozornila validace feedu na heurece, rikam to neni mozny, tak sem cekoval headery treba redbotem online atp a fakt to vraci 404
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: Cim jsi to kontroloval?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: : bysme mohli konsolidovat to nase "podnikani" .D
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: ja pouzivam jednu skvelou verzi ACF, ktera je myslim trochu jina nez ta co je ke stazeni. mrkni na to

http://barnone.cz/dl/acf.zip
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: oooh, advanced custom fields - a ja zatim vzdycky psal rucne do functions.php, to co je tady na par kliknuti - prozkoumam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam