Ahoj vsichni,
moc se omlouvam za lama dotazy, pokud se nekdo obetuje a trpelive mi odpovi budu moc vdecna.
Umim delat stranky pomerne uspesne v html, s psanim a upravou kodu nemam problem, ale s Wordpressem jsem se ted "potkala" poprve a neni mi uplne jasny, co vse tam je a neni mozny udelat (pri trose snahy zvladnu neco upravit i v php).
- Pochopila jsem, ze je mozne stahnout si ruzne widgety i jak je aktivovat a umistit na homepage. Co mi ale neni jasne - kdyz si vytvorim dalsi stranku je mozne umistit nektere widgety, ktere na homepage mit nechci a naopak tam nemit neco, co na homepage je? Logicky si rikam, ze ano, ale u testovaci sablony, kde jsem to zkousela jsem neprisla na to, jak.
Po chvili googleni jsem prisla na to, ze by to melo jit asi pomoci shortcode, je to tak?
- Moc se omlouvam za lama dotaz, ale jeden znamy chce pomoct se strankami zalozenymi na jedne placene sablone a nechci mu zarucit, ze kdyz ji koupi pujde vsechno aniz bych to vedela. Lze i skrz Wordpress nakonec upravit vsechno, pokud se clovek orientuje v php? (Upravit styly widgetu, sablony, atd.)
Pokud mi i misto odpovedi poradite nejake stranky s fajn tipy, jak zacit, budu moc rada.