• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PULKA
    PULKA --- ---
    KEPASO: Taky řešení, ale dost složité povětšinou.
    BULHI: Jo, momentálně mám v plánu to udělat taky tak, poslala jsem obě řešení a uvidíme..
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja bych to proste udelal pomoci komentu a za nouzi bych to ani nepovazoval :-) podle zadani nic jinyho nepotrebuje
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Fórum by asi bylo nejlepší, ale v nouzi by to šlo udělat i pomocí obyčejných komentářů.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PULKA: napada me nejaky forum jako plugin. http://wordpress.org/plugins/search.php?q=forum
    PULKA
    PULKA --- ---
    Co byste si představili pod "chceme neco, kam by proste ruzne lidi mohli psat a radit si a my to mohli jeste pred zverejnovanim autorizovat... "? Nejak nemam nejakou představu, co jim doporučit za plugin do wp. Pokud máte tip, tak předem díky.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: ten vynatek je z klasicke licence.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RESCAPE: themeforest je zvlastni pripad. po koupi si muzes ten produkt stahovat do aleluja, coz treba u fotobank nefunguje, tam je zakoupena fotka u tvyho uctu ke stazeni omezenej pocet dni/tydnu.

to ale nemeni nic na tom, ze sablonu lze opravdu pouzit jen jednou at uz pro sebe nebo pro klienta.

2. You are licensed to use the Item to create one single End Product for yourself or for one client (a “single application”), and the End Product can be distributed for Free.
    3.An End Product is one of the following things, both requiring an application of skill and effort.
    (a)For an Item that is a template, the End Product is a customised implementation of the Item.
    For example: the item is a website theme and the end product is the final website customised with your content.
    (b) For other types of Item, an End Product is a work that incorporates the Item as well as other things, so that it is larger in scope and different in nature than the Item.
    For example: the item is a button graphic and the end product is a website. See the FAQs for examples and information about End Products and the single application requirement.

RESCAPE: takze pokud potrebujes sablonu pouzit znova, na themeforestu si ji najdes a normalne koupis znova tlacitkem „Purchase“.

souhrn vsech licenci je tady http://themeforest.net/licenses
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    RESCAPE: Precti si licencni podminky na themeforestu. Tusim, ze muzes sablonu vyuzit kolikrat chces. To licencni cislo je pouze vetsinou jen potreba pri kontaktovani podpory.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    KEPASO: na http://themeforest.net/ , to znamená, že jeden účet nemůže použít šablonů na víc webů?? možná jsem někde ještě zahlídl kolonku extendet license ale to byla cena třeba 10x vyšší než ta za šablonu..
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RESCAPE: ano, v drtive vetsine pripadu je pouziti limitovano na jedno pouziti. a kde jsi ji kupoval?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Ještě jeden dotaz ohledně placených šablon, po zakoupení je možné použít na více webů nebo je to nějak limitováno?
    K šabloně mám license code, coz by odpovídalo použití pouze na jeden web, nicméně možnost koupit znovu nikde nemám...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    KEPASO: Super, díky! začínám takže některý věci mi nedojdou:)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RESCAPE: v te roletce „Nastaveni zobrazenych informaci“ si volis to, co chces, aby se ti zobrazovalo v adminu pro ovladani. takze tim komentare nezmizis na frontendu. v te casti si je zaskrtni a pak nize v jejich nastaveni si je odskrtni ;):

RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    KEPASO: vsak ano, jde o stranku, dam upravit stranku, nahore v te stahovaci roletce vypnu komentare a porad to z te stranky nezmizi.. myslime oba to stejne?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    RESCAPE: musis jit v adminu k tomu prispevku a vypnout komentare primo v nem.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Dotaz ke komentářům, i když je nahoře v nastavení stránky vypnu aby se nezobrazovaly, tak se mi pořád na stránce zobrazují. Nejde mi o to abych je odtranil úplně (např pomocí plugin disable comments) chtěl bych je na nějaké stránce zachovat ale na některé vypnout.

Z jakého důvodu to vypínání komentářů nefunguje?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    teda jako ten novy frontend 3.8 uf uf
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, resite nejak zmenu poradi naposled pridanych produktu u woocommerce?
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    CITRONAK: pisu, ze jsem lama a tedka na to kvuli praci nemam vubec cas se v tom vrtat :)

kdyby mel nekdo zajem, tak se muzeme domluvit na nejake odmene. poterboval bych zprovoznit jeden web v cesko / anglickym provedeni s datem spusteni od dubna 2014. Tak kdyby mel nekdo zajem, tak posta.

Diky
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JOSEF_MASOPUST: tohle není těžký. Definici CPT můžeš udělat přes http://generatewp.com, pak zduplikovat soubor šablony, který se stará o obsah stránky/příspěvku a upravit jeho název dle hierarchie či šablony (špatné šablony si to řeší po svém). Tím oddělíš šablonu obsahu pro svůj nový CPT a přidáš tam potřebné změny. Výpis druhého boxu dohromady v syntaxy pro nějaký hotový javascript.
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    diky za odpoved, jenze ja jsem lama :) takze asi pojedu dal pres polylang :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam