• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Chtěl bych, aby jedna položka (v textovém) menu na mém webu byla červená. V šabloně je prostor pro custom css a v menu je prostor pro vepsání css třídy. Dá se to udělat? Co tam mám přesně napsat?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Já to tak dělám furt třeba když potřebuju doplnit fotky do galerií - v irfanu hromadně zmenším, přejmenuju a vygeneruju náhledy, nahraju přes ftp, a k tomu kousek html.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BULHI: to ano, nepohodlne :) ale kedze mam PS pustene viac ako WP, tak je to v pohode a ja vsetkym tym automatickym veciam neverim :) (auto resize/thumbs/etc - zvlast ked vidim aky to spravi thumb ono a aky spravim ja).
    BULHI
    BULHI --- ---
    HADIAK: no jasny, no offense intended :-) mohl jsem rict "nepohodlny" :-))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BULHI: ono to nie je ani tak uchylne, ked clovek vie co chce spravit (a media library mu to neumoznuje).

RESCAPE: import ako pise CRS1138, ale ano, ja som mal na mysli img src. ako som pisal. proste ftp/html. ziadne library.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RESCAPE: Akorat musis pocitat s tim (pokud si to dobre pamatuji), ze se ti media neobjevi v Media Library, ale NextGen Gallery - coz obvykle neni problem, protoze do postu jdou vlozit velmi obdobne jako z Media Library.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CRS1138: jde mi přesně o obrázky, díky vyzkouším.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RESCAPE: Co se tyka obrazku, tak NextGen Gallery to umi, nalejes to tam pres FTP a pak v administraci das naimportovat z adresare
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    jasně no.. tak jinak mě jde o to jestli je možnost nahrávat přes ftp, aby se to pak zobrazil na webu ve složce média ??
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to se ti samozrejme neukaze.. on to podle komentu nize myslel jakoze pak budes davat do clanku tu url obrazku rucne, coz je teda podle me fakt uchylny :-) a hlavne si musis i rucne vyrobit thumbnaily
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HADIAK: ok, nakopíroval jsem přes ftp tam kde mám složku s ostatníma ale na webu v "média" se mi to neukázalo. ?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    RESCAPE: v podstate je to uplne jedno. ked robis clanok tak tam das img src a adresu ako si uploadnes. ale wp dava defaultne do /wp-content/uploads/.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HADIAK: a do jakého adresáře se to kopíruje?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    RESCAPE: da a svojho casu som to ani nerobil inak (resp na jednom webe to tak robim stale).
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Je nějaká jiná možnost nahrávat média jinak než přes webové rozhraní wordpressu?
    Například přes ftp dá se?
    PULKA
    PULKA --- ---
    KEPASO: Taky řešení, ale dost složité povětšinou.
    BULHI: Jo, momentálně mám v plánu to udělat taky tak, poslala jsem obě řešení a uvidíme..
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja bych to proste udelal pomoci komentu a za nouzi bych to ani nepovazoval :-) podle zadani nic jinyho nepotrebuje
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Fórum by asi bylo nejlepší, ale v nouzi by to šlo udělat i pomocí obyčejných komentářů.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PULKA: napada me nejaky forum jako plugin. http://wordpress.org/plugins/search.php?q=forum
    PULKA
    PULKA --- ---
    Co byste si představili pod "chceme neco, kam by proste ruzne lidi mohli psat a radit si a my to mohli jeste pred zverejnovanim autorizovat... "? Nejak nemam nejakou představu, co jim doporučit za plugin do wp. Pokud máte tip, tak předem díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam