• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    DUB
    DUB --- ---
    QUITE: ukazes i admin?
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    QUITE: - tlačítka by podle mě byly lepší všechny hranatý.( get it & show it & add to cart & počet ks & submit comment & login & lost password atd.)
    - Po nějaký době jsou ty tečky na pozadí fakt nepříjemný :)

KEPASO
    KEPASO --- ---
    QUITE: myslim, ze to teckovany pozadi a vymezeni obsahu stinem a barvou to docela shazuje. dnes vetsina sablon se snazi jit naopak hodne do sirky. to sice ne vzdycky uvitam a nerikam, ze by mela jit i tato, ale jak pisu asi bych se zbavil toho vymezeni.
    QUITE
    QUITE --- ---
    Tady je demo mého prvního templatu pro Themeforest: http://demo.yellowsocks.us/fusekle/

Rád bych připomínky ke grafice. :) Dík!
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    PARALLAX: cca 30–50 %.
    PARALLAX
    PARALLAX --- ---
    DUB: a jak velké provize si vůbec bere themeforest z prodeje?
    DUB
    DUB --- ---
    QUITE: ted jednu delam a tak za 2 mesice bude ready a pujde na themeforest
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Už je pozdě večer, a nepíšu to jasně - ne, nemám, ale původně ses na to neptal... pokud se tu někdo se zkušeností nenajde, tak bych se zkusila přeptat v téhle místnosti [ eShop - aneb vše co souvisí s podnikáním na internetu... ]
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A tu osobni zkusenost s nim teda mas nebo ne?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Ne, promiň, ale na to ses vůbec neptal, chtěl jsi vědět jestli "je nějaký plugin" a ne jestli "je nějaký plugin, který ... a máte s ním zkušenosti" ;)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: a mas s timto osobni zkusenost, nebo mi si ji taky vygooglujes?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Je nejaky plugin pro woocommerce, ktery umozni u produktu vedle tlacitka 'add to cart' pridat Paypal button 'Buy now', ktery nebude "zdrzovat" checkoutem, ale zavede zakaznika primo na Paypal a na platbu.
    QUITE
    QUITE --- ---
    Přiznejte se, prodáváte někdo templaty na Themeforestu?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, pouzivam na preklady sablon Codestyling Localization. chtel jsem ted prelozit backend jendoho pluginu, ale neni v seznamu CL. znamena to, ze neobsahuje podporu prekladu? da se to nejak jendoduse resit? asi ne, ze?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CRS1138: napadlo mě, že i to pojmenování obr. je chybné.
    zkusím dnes pečlivě jedno po druhém nahrávat a furt to kontrolovat. kdy se chyba opět objeví. díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    VERONIKA22: staci ti ten shortcode

Jinak co se uploadu tyka, tezko takhle na dalku rict. Muze to byt glitch v pripojeni, muze to byt spatny soubor, mozna i nastaveni hostingu, zkratka cokoliv. Zkus, to rozdelit do nekolika dilcu a snaz se eliminovat soubor se kterym to ma problemy. Tedy pokud to je jen jeden soubour
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    a poslední otázka - u nově vytvořené galerie - se má vyplnit nejdřív page link to..... a nebo I create new page? a nebo to není důležité? a stačí do mé page napsat [nggaleries=12]? jaký je správný postup?

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ještě si říkám - že ač to píše 0 images uploades tak v reálu to vypadá takto a je to tam nahrané ač nefunkční.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych dotaz - nahrávala jsem fotky do 10 alb. od 6tého alba to píše, že 0 images uploades .....an unexpected error occured.
    nevím co s tím - v google radí buť next gen gallery beta či tam fotky dát přes ftp.

Můžu se zeptat co je moudřejší? popř proč to proboha přestalo fungovat? Jen tak z ničeho nic :o(

Ještě mě napadá, jestli nějaká fotka není špatná či co? a proto to od určité chvíle přestalo fungovat
    Když půlka se nahrála bez problému

předem díky!
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Poptávám placenou výpomoc. Mám tu jedem wordpress web s woocommerce, který bude potřeba zvládnout spustit během asi týdne. Nic extra složitého, šablona je více méně vyhovující, ale klasicky odladit, nakrmit data, nastavit jazykové verze apod. Sama nestíhám, tak poptávám někoho do party. Předpokládám cca 20h práce, prosím někoho se zkušenostmi, nikoliv začátečníka. Prosím do pošty s představou ohodnocení.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CITRONAK: ok díky!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VERONIKA22: Vyzkousej vsechny "display type" hodnoty. Pokud ti ani jeden nebude vyhovovat, budes si muset napsat/upravit vlastni sablonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam