• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    QUITE
    QUITE --- ---
    GEJSHA + BULHI: good point. to pozadí se dá v backendu snadno vyměnit, ale defaultní by asi mělo být lepší.

DUB: admin má asi 7 slidů a úplně se mi to nechce všechno screenshotovat. :) ale vzásadě klasika - výměna pozadí, loga, slider, vlastní pozice widgetů, sociální sítě, woocommerce, plus jako bonus "maintenance mode" kdy web vidí jenom admin a ostatním se zobrazí jenom customizovaná hláška.

Výzva - najde se tu nějaký fakt dobrý grafik který by něco podobnýho zvládl doladit, dořešit typografii, spacing apod.?
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    QUITE: - tlačítka by podle mě byly lepší všechny hranatý.( get it & show it & add to cart & počet ks & submit comment & login & lost password atd.)
    - Po nějaký době jsou ty tečky na pozadí fakt nepříjemný :)

KEPASO
    KEPASO --- ---
    QUITE: myslim, ze to teckovany pozadi a vymezeni obsahu stinem a barvou to docela shazuje. dnes vetsina sablon se snazi jit naopak hodne do sirky. to sice ne vzdycky uvitam a nerikam, ze by mela jit i tato, ale jak pisu asi bych se zbavil toho vymezeni.
    BULHI
    BULHI --- ---
    nejsem grafik, ale za me dobry.. jednoduchy, vyvazeny, koukatelny.. ale trochu mi vadi ty tecky na pozadi, nejak mi z toho zacal po chvilce prechazet zrak :-) ale mam nejakou chripku zrovna, tak je to mozna tim.. ale mozna bych je trochu znevyraznil nejak
    QUITE
    QUITE --- ---
    Tady je demo mého prvního templatu pro Themeforest: http://demo.yellowsocks.us/fusekle/

Rád bych připomínky ke grafice. :) Dík!
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    PARALLAX: cca 30–50 %.
    PARALLAX
    PARALLAX --- ---
    DUB: a jak velké provize si vůbec bere themeforest z prodeje?
    DUB
    DUB --- ---
    QUITE: ted jednu delam a tak za 2 mesice bude ready a pujde na themeforest
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Už je pozdě večer, a nepíšu to jasně - ne, nemám, ale původně ses na to neptal... pokud se tu někdo se zkušeností nenajde, tak bych se zkusila přeptat v téhle místnosti [ eShop - aneb vše co souvisí s podnikáním na internetu... ]
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    A tu osobni zkusenost s nim teda mas nebo ne?
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: Ne, promiň, ale na to ses vůbec neptal, chtěl jsi vědět jestli "je nějaký plugin" a ne jestli "je nějaký plugin, který ... a máte s ním zkušenosti" ;)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: a mas s timto osobni zkusenost, nebo mi si ji taky vygooglujes?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Je nejaky plugin pro woocommerce, ktery umozni u produktu vedle tlacitka 'add to cart' pridat Paypal button 'Buy now', ktery nebude "zdrzovat" checkoutem, ale zavede zakaznika primo na Paypal a na platbu.
    QUITE
    QUITE --- ---
    Přiznejte se, prodáváte někdo templaty na Themeforestu?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, pouzivam na preklady sablon Codestyling Localization. chtel jsem ted prelozit backend jendoho pluginu, ale neni v seznamu CL. znamena to, ze neobsahuje podporu prekladu? da se to nejak jendoduse resit? asi ne, ze?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CRS1138: napadlo mě, že i to pojmenování obr. je chybné.
    zkusím dnes pečlivě jedno po druhém nahrávat a furt to kontrolovat. kdy se chyba opět objeví. díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    VERONIKA22: staci ti ten shortcode

Jinak co se uploadu tyka, tezko takhle na dalku rict. Muze to byt glitch v pripojeni, muze to byt spatny soubor, mozna i nastaveni hostingu, zkratka cokoliv. Zkus, to rozdelit do nekolika dilcu a snaz se eliminovat soubor se kterym to ma problemy. Tedy pokud to je jen jeden soubour
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    a poslední otázka - u nově vytvořené galerie - se má vyplnit nejdřív page link to..... a nebo I create new page? a nebo to není důležité? a stačí do mé page napsat [nggaleries=12]? jaký je správný postup?

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ještě si říkám - že ač to píše 0 images uploades tak v reálu to vypadá takto a je to tam nahrané ač nefunkční.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych dotaz - nahrávala jsem fotky do 10 alb. od 6tého alba to píše, že 0 images uploades .....an unexpected error occured.
    nevím co s tím - v google radí buť next gen gallery beta či tam fotky dát přes ftp.

Můžu se zeptat co je moudřejší? popř proč to proboha přestalo fungovat? Jen tak z ničeho nic :o(

Ještě mě napadá, jestli nějaká fotka není špatná či co? a proto to od určité chvíle přestalo fungovat
    Když půlka se nahrála bez problému

předem díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam