• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    QUITE: U návodu je naprosto příšerná typografie. Bylo by dobré si nechat zkorigovat angličtinu (konkrétně třeba ten manuál). Nevím co máš za plugin pro sociální sítě, ale u zboží jsou ty tlačítka rozhozená stylem jedno dole, jedno nahoře (chrome). A jinak je to taková nemastné neslané, červená i žlutá působí trochu "vyblitě". To černobílé co jsi sem dával mělo aspoň šmrnc, tohle mi přijde bez nápadu. Ta grafika musí mít nějaký "náboj", "téma" nebo "koncepci".
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    QUITE: osobně bych změnil pozadí (spíš nějakou grafiku, než tuhle fotku) a font v bloku vpravo dole (Never gonna give you up...)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    QUITE: jaky udali duvod zamitnuti?
    QUITE
    QUITE --- ---
    #3 rejected na Themeforestu... :/

Tady je aktuální verze: http://demo.yellowsocks.us/fusekle/

Našel by se nějaký grafik co by tomu dokázal zlepšit formu?
    Dík!
    MAFO
    MAFO --- ---
    MALER: diky, nastuduju!
    DUB
    DUB --- ---
    CITRONAK: diky, to zni logicky. udelam to normalni cestou jak rikas pro test (coz ale do budoucna byt nemuze, protoze nechci aby tam lidem vysela hlaska aby aktivovali plugin po instalaci sablony). mame tam uz par pluginu a vsechny integrujem, tedle je teda trochu vorisek. ale sami pisou u nich na webu, ze jestli s tim bude problem, doporucujou koupit si od nich sablonu :)
    takze v jejcih zajmu neni aby to bylo jednoduse integrovatelny :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DUB: zkus jej dat normalne zda to tak bude ok. To by pak znamenalo, ze je problem jeste nekde v nejake ceste, protoze plugin proste nepocita s tim, ze by byl jinde, nez ve slozce wp-content/plugins
    MAFO
    MAFO --- ---
    MALER: to je presne ono - jak jsi to udelal?
    MAFO
    MAFO --- ---
    CRS1138: diky!
    DUB
    DUB --- ---
    nainstaloval sem na wordpress cistou instalaci a plugin woocommerce. sablona s nim nepocita, neni pro nej delana. vse funguje, jen na checkout page se mi zobrazuje nejakej div, kterej prekryva vyber plateb, s ikonkou loadingu. kdyz ve zdrojaku ten kod smazu, dokoncim v poradku objednavku.

setkal jste se s tim nekdo a pripadne navedli byste me kde by mohla byt chyba.

plugin neinstaluju klasickou cestou "vlozit zip a klik install", ale mam ho nakopirovany v plugins adresari templaty a require do function. upravil jsem jen cesty k css a js. ale tahle hlaska tam visi porad.
    ze screenu to snad bude jasny

SCREEN: http://content.screencast.com/...Jing/media/3c177547-6b25-4ab0-8faa-9ecac706efce/2014-02-12_1339.png
    MALER
    MALER --- ---
    MAFO: Nevim jak to myslis s dalsi instalaci, WP umi standardne snadno multisite. Takhle jsem si to udelal u nas (ta sama sablona, jen prelozene texty do EN) - optio.cz a en.optio.cz.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAFO: nevim co myslis stinovou verzi ale zadarmo qtranslate plugin a nebo mnohem lepsi za penize wpml.org
    MAFO
    MAFO --- ---
    byl by tu nekdo ochotny poradit lamerskemu uzivateli, jak se da (technicky) udelat, aby mel web ve wordpressu "stinovou" verzi v anglictine? (idealne bez penez, tj. pomoci free pluginu)

(jako "lama" si samozrejme umim vymyslet reseni s dalsi instalaci a jeji stejnou upravou/nastavenim, ale predpokladal bych, ze to musi jit nejak rozumneji/systemoveji... ze existuje nejaky plugin apod.)

omlouvam se, pokud je to na tohle forum prilis nevhodny dotaz...
    kdyztak posta...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CUCHULAIN: nedava, je tam tolko chyb, ze az :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    F89: a co tam bylo předtím? v čem je teď rozdíl? pro někoho třeba text dává smysl ;-)
    MALER
    MALER --- ---
    BULHI: Ja jsem to neresil jeste vubec, nez to zacnu resit tak se pidim po nejakem jednoduchem reseni pokud mozno, pokud uz to treba nekdo nekdy potreboval v podobne forme vyresit.
    F89
    F89 --- ---
    Zdravím:)

Mám stránky na WP a dnes jsem zjistila, že se mi tam nevím jakým způsobem objevil nesmyslný text - viz screen.
    Dropbox - Snímek obrazovky 2014-02-11 v 17.21.52.png
    https://www.dropbox.com/...r9i8wg02re7r5o/Sn%C3%ADmek%20obrazovky%202014-02-11%20v%C2%A017.21.52.png

Do správy WP jsem nefušovala nějakou dobu, nikdo jiný k tomu přístup nemá. Nevím jak si to vysvětlit, že by mi někdo uhádl heslo a napsal tam tuhle kravinu? Potom nechápu proč...? Spíš to vidím na nějaký bug, ale raději s Váma poradím.

děkuji moc:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jako jde ti o to, ze ti WP ignoruje promenny, ktery nezna? na to je filtr "query_vars"

viz http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_query_var#Custom_Query_Vars
    MALER
    MALER --- ---
    Lze nejak snadno modifikovat vystup z wordpressu pres parametry v url za otaznikem? Potrebuju udelat v podstate jednochoucky web, ke kazdemu clanku bude integrovana diskuse pres facebook social plugin a ted potrebuju ten web zobrazovat ve trech podobach
    - standardni clanek vc. facebook diskuse v sablone serveru
    - JEN facebook diskusi bez jakekoliv okolni grafiky
    - JEN pocit prispevku ve facebook diskusi.

Diky za nasmerovani spravnym smerem, pokud takovy je.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    QUITE: viz pošta
    QUITE
    QUITE --- ---
    CITRONAK: ukážeš náhled?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Preparing WordPress Themes For ThemeForest - Tuts+ Course
    https://courses.tutsplus.com/courses/preparing-wordpress-themes-for-themeforest

Treba tam najdete neco co nevite…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam