Tak jak se tu řešil themeforest.... zatím jsem měla vždy naprosto bezproblémové zkušenosti, ale tentokrát je to tak šílené, až se mi tomu nechce věřit. Zakoupila jsem pro klienta theme Agriculture od Cmsmasters. Šablona je moc hezká, vypadá to krásně, ale dosáhnout toho je skoro nadlidský výkon. Administrace je extrémně složitá, dokumentace dost povrchní. Inu, vše jsem nakonec dala dohromady, až na jednu drobnost, přes veškeré překlady .po a spol mi tam zůstaly viset tři slova v angličtině i kontaktovala jsem tedy zákaznickou podporu. Týden mlžili, nakonec si vyžádali i přístup na ftp a teď mi napsali: "Máme pro vás zprávy a doufáme, že budete mít pochopení. Blablabla.... " V kostce je v tuto chvíli úplně rozesr*** celá stránka, nic nefunguje a napsali mi, že se na to znovu podívají v pondělí, pokud přes víkend přeinstaluji wordpress, šablonu i pluginy. No, upřímně, nejraději bych vraždila... něco takového se mi od dob divokých devadesátek v čechách, nikdy nestalo. A to podotýkám, že firma je z usa...