• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: jsem o vikendu doresil ten problem s PP. prikladam vyjadreni primo od PP. vlastne mi nerekli nic novyho. jen jsem nepochopil tu zminku o zahranicnich zakaznicich... no a zasadni vec jsou ty inputy, ktery jsem si do woo doplnil a jede to.

The display of the option to pay by card is determined based on the customer level ( you can have it enable but if the customer isn't eligible it won't show it )
    Your account is be able to receive payments by card without PayPal account.
    This feature is not always available. Some users will just have to create an account if they wish to pay by card, we cannot force this behavior when the security filters restrict its usage.
    Credit Card payments for foreign customers ( users outside of the merchant's country ) require the customer to have a PayPal account. Customers wishing to pay by credit card must open an account with PayPal if they are not registered in the same country as you (or if ha has a foreigner paypal account) . This is a security measure in order to check the validity of the card to protect you and our other users.
    You need at least a free business account fully Confirmed and verified to have the option to pay by card displayed.
    Note that you may encounter errors if you try to test yourself with your own credit card as you can't pay with the same card which receive payment (the one linked your account.)
    Also if a credit card is already associated with a payPal account, the user will have to log in to continue.
    You can enable the PayPal Account Optional. To do this simply connect to your account and click on this link: https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-website-payments

If a credit card is already linked to a paypal account, the user will have to log in to his account to proceed for security requirements.
    Then you can add / edit these blocks in the source code of your buttons to get the tab "pay by card" unfolded by default:

<input type="hidden" name="solution_type" value="Sole">
    <input type="hidden" name="landing_page" value="Billing">
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    OMNISLASH: no safari jsem resetoval nekolikrat a nikdy jsem ho k napuku pres paypal nepouzil. a uprimne uz jsem toho udelal tolik, ze bych si to musel psat.

jeste jsem teda zjistil, ze nemam potvrzenou kreditku ve vlastnim uctu. tady se o tom pise http://goo.gl/da3ko1 ale moc tomu neverim.

MRTVY_KENNY: jojo, vetsinou jsem to prave zkousel v anonymnim rezimu. presto stejnej vysledek.

zahada je i to, ze na mobilu to funguje.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KEPASO: jeste s tim cistenim je jednodussi/jistejsi pouzit diskretni mod (chrome ctrl+shift+n), ten by mel byt alespon na strane browseru jako novy.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a zkusil jsi jej kompletne resetovat, zda se to vrati do puvodni podoby? je mozne, ze po prvnim nakupu automaticky nabizi tovrbu uctu (ale je to samozrejme jen tip)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: navis jsem pouzil uplne nesmyslny neexistujici udaje. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    OMNISLASH: no je to mozny. ale vysvetli mi, proc mi to v safari, ktery jsem nikdy nepouzil, jde. teda slo, protoze ted uz to nejde ani v nem.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a neni to spise o tom, co si paypal pamatuje z jeho poslednich transakci?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahojte, prosimvas, zase dalsi problem. ja jsem prokletej clovek. cokoliv resim, vyskytne se problem.

mam u woo aktivovanou defaultni branu pro paypal. nechapu, proc po presmerovani PP nabizi variantu A. v safari a v adnroidu se mi nabizi moznost B, kterou chci (tzn. platit primo kreditkou bez vytvareni PP uctu), v chromu, mozille a opere se nabizi jen moznost A. legracni je, ze mymu kamosovi, co pouziva mozillu to nabizi neustale moznost B.

xkrat jsem odstranil cookies, vycistl pc, zkousel i na jinym pc, ale stale to samo. pouzivam bussiness ucet, mam nastavernoou kreditku i bankovni ucet.

setkali jste se se stejnym problemem? diky.

PULKA
    PULKA --- ---
    T_RAVEN: Aha, ok, zkusím se na to podívat, ach jo ;)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    PULKA: vypada to ze wp nejdriv vlozi ten kod na zaklade shortcode a pak treprv provede ten svuj prevod textu z wysiwygu na html... asi bude potreba promichat ve functions poradi (ale kde presne ti neporadim)
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nenakopnul byste mne někdo, jak upravit tenhle plugin - Participants Database Plugin", aby se mi to na stránce http://www.volunteering-alliance.eu/cvicna/ tak děsně nerozsejpalo? Vypadá to, že se tam odněkud berou br, ale nevím, jak se jich zbavit, nemáte někdo nějakou radu? na vzorové stránce toho pluginu jim to normálně funguje...
    http://xnau.com/work-2/wordpress-plugins/participants-database/list-participants/

nějak jsem se na tom zasekla, předem díky.
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256: Právě že to jede všem kromě mě :)
    Ok, zkusim jim ještě jednou napsat, každopádně zatim díky za rady.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a nemuze mit ten free hosting nejake omezeni na uzivani zdroju na ip adresu klienta?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    a nyni na hostingu taky nic nevidi?
    mi to jede relativne svizne...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256: Výpadek je právě aktuální.
    Stránka prostě nenaběhne (Vzdálený systém odpověděl: (110) Connection timed out)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    Tyto informace jsou dobre overit v dobe "vypadku". Zaroven se pak podivat jak to vypada v logu aplikace (apache err i pristupy).

Co vraci ta stranka? nejaka chyba nebo proste nenabehne?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256:
    Mám to na free hostingu http://www.000webhost.com/ mám tu ale i další weby s wordpressem a nikdy se takový problém nevyskytl.
    Zkoušel jsem i zařazení IP v blacklistech a nic.
    Fakt už nevím..

ping v pohodě

WHOIS data:

IP Address: 31.170.162.115
    Netblock: 031/8
    Status: ALLOCATED
    Detail: RIPE NCC

% This is the RIPE Database query service.
    % The objects are in RPSL format.
    %
    % The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
    % See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
    % To receive output for a database update, use the "-B" flag.

% Information related to '31.170.160.0 - 31.170.163.255'

% Abuse contact: for '31.170.160.0 - 31.170.163.255' is 'abuse@main-hosting.com'

inetnum: 31.170.160.0 - 31.170.163.255
    netname: HOSTING
    descr: Main Hosting Servers
    country: US
    admin-c: HN1858-RIPE
    tech-c: HN1858-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: MNT-HOSTINGER
    source: RIPE # Filtered

% Information related to '31.170.160.0/22AS47583'

route: 31.170.160.0/22
    descr: HOSTINGER US
    origin: AS47583
    mnt-by: MNT-HOSTINGER
    source: RIPE # Filtered

% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.72 (DBC-WHOIS1)

Tracert

1?: [LOCALHOST] pmtu 1500
    1: router1-nac.linode.com 0.526ms
    1: router1-nac.linode.com 0.553ms
    2: 207.99.53.41 0.734ms
    3: vlan801.tbr1.mmu.nac.net 2.880ms
    4: 0.e1-1.tbr1.tl9.nac.net 1.368ms
    5: 0.ae0.pr3.tl9.nac.net 1.428ms
    6: eqix-dc5.chartercom.com 23.796ms
    7: bbr01ashbva-bue-3.ashb.va.charter.com 28.794ms
    8: bbr01gnvlsc-bue-2.gnvl.sc.charter.com 47.962ms
    9: crr11gnvlsc-bue-1.gnvl.sc.charter.com 38.146ms
    10: crr01ahvlnc-bue-10.ahvl.nc.charter.com 37.523ms
    11: dtr01ahvlnc-bue-20.ahvl.nc.charter.com 38.128ms
    12: ecr01-immedionahvl-tge-0-2-0-0.ahvl.immedion.charter.com 42.290ms
    13: ahvl.immedion.charter.com 22.250ms asymm 9
    14: 67.23.161.141 35.971ms
    15: 67.23.161.135 24.991ms asymm 14
    16:
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    napada me ze by hosting byl na nejakem black listu... ale pokud ti hostimg/provider rekli ze u nich neni zadny problem tak nevim...

co ti udela PING, TRACERT, WHOIS, ...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Nesetkal jste se někdo náhodou s tímto problémem?:

Doma se mi stalo, že jsem se nemohl přihlásit ke svému webu s wordpressem mongolove.cz. Na web se ale dalo příhlásit přes proxy.org. Normálně jsem se dostal i do ftp a k mysql. Zkoušel jsem kvůli tomu kontaktovat i poskytovatele hostingu i internet providera. Nikde žádný problém.
    Nakonec jsem tedy usoudil, že je chyba někde v mém routeru.

Nicméně dnes jsem zkoušel web administrovat z práce a po půl dni se mi stalo to samé. Web vidím pouze přes proxy, jinak se k němu nedostanu.

Používám hueman theme a následující doplňky:

Advanced Post List
    Akismet
    All In One SEO Pack
    Captcha
    Contact Form 7
    Light - Responsive LightBox
    Regenerate Thumbnails
    Websimon Tables Websimon Tables
    WP-PageNavi

Netušíte čím by to mohlo být?

Díky
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám e-shop přes woocommerce a s pomocí wmlp a woocommerce multilingual, tam mám různé ceny pro různé země. Jde mi o to, zda by bylo možné přes nějaký user role editor nastavit, kdo může k jakým objednávkám. Potřebovala bych uživateli A ukázat pouze objednávky ze země A a uživateli B ze země B. A ideálně aby taky každý mohl editovat pouze svou jazykovou verzi na webu. Jde to vůbec?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: nene, tak ted naposled. problem vyresenej. na server mi hodili ImageMagic, kterej se ted stara o generovani nahledu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam