• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    _PINKY: nejlepsi pro preklady primo v rozhrazni WP je https://wordpress.org/plugins/codestyling-localization/
    1) najdes si plugin, kterej chces prekladat (woocommerce)
    2) kliknes na cestinu
    3) najdes retezec co ti nevoni
    4) prelozis, ulozis a das vygenerovat MO soubor
    5) hotovo
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    HADIAK: pridej na konec url videa &hd=1
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KULA: se podívám...
    KULA
    KULA --- ---
    Hola Hola, kdo si chce vydělat peňouze ať čte tento inzerát:
    [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: HLEDÁ SE WORDPRESS MASTER / Praha ]
    Otravuju s tím tady, protože to tradičně hoří...
    BULHI
    BULHI --- ---
    KEPASO: no je to mozny, ten seznam jsem nijak nezkoumal.. hledam to taky vzdycky primo na google fonts
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ALONSY: zmenil bych obecne patkovy na bezpatkovy, protoze patkovy jeste dnes na web nepatri :). ale jestli trvas na patkovym, tak bych se podival na G fonty jak uvadi BULHI, protoze times je fakt peklo. jenom s tim rozdilem, ze bych hledal primo na http://www.google.com/fonts a vyfiltroval „Serif“ a „Latin Extended“, protoze v tom generovanym seznamu na jecas.cz jsou zahrnuty i ty pisma, ktery cesky znaky nepodporujou.

a pak se doporucuje vkladani do webu pres JS, ne pres link, kterej zpomaluje nacitani. ale tim bych se zabyval u rozsahlyho webu s několika rezama pisma. ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY:
    ALONSY: Tak jsem to opravila, přeci jen jsem se s tím poprala v tom CSS, stačilo to změnit na normálnější font. Mám tam teda Times New Roman, což mi nevyhovuje na 100 %, ale aspoň to funguje.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ALONSY: chybi to nejdulezitejsi (odkaz :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ahoj,
    Tak konečně jsem si udělala blog skoro přesně podle svých představ a finančních možností (0...).
    Krásně mi funguje.
    Až na to, že tak nějak jenom mně, ve Firefoxu je rozbitá diakritika v nadpisu, stejně tak i v jakémkoliv prohlížeči na Linuxu. V těch normálnějších prohlížečích jsou ty písmena s diakritikou klasicky hnusná, v Opeře jsou místo nich jen čtverečky.
    Mohl byste mi prosím někdo poradit, jak to opravit, aniž bych musela hledat novou šablonu? Mám Omega Custom. CSS a PHP moc neumím, jestli se to dá opravit v tom, ale s návodem se s tím poperu.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    vkladate do postov youtube videa? dari sa vam to aj v HD?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    FUJI_ITA: jasně, přímo v odkazu:
    http://server/stranka#kotva
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: uz vim ze se tomu rika odkaz na zalozku nebo ID nebo kotvu, zajimalo by me jeste jestli lze udelat odkaz na zalozku/kotvu které se nachazi na jine strance
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Přesměrování už mám :)
    teď bych rád věděl jak udělat hyperlink tak abych mel na hlavni stránce obsah a když ne některou položku obsahu kliknu přesunu se v textu na danou kapitolu
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    SHADOWALKER: Aha, to by mohlo byt, protoze ta moje uz na to byla delana. Zkusim se tedy poptat tam...diky!:)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    _PINKY: Používám, ale překlepy nemám. Může to být taky šablonou, některé mají část woocommerce "zabudovanou", tak jestli není vadný překlad tam.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak plugin vypada krasne, vsechno prelozeno, ale na strance zadna zmena a v manualu ani slovo, jak dal:(

To tu nikdo nepouzivate Woocommerce v cestine?
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MRTVY_KENNY: dik, zkusim!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam