• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    update: klientovi jsem to navrhnul a rad by to vyzkousel (maji nekolik verzi a planuji dalsi, spravovat to mohou primo pobocky v dane zemi). ted je otazka - opravdu se to dovede efektivne vyporadat s tim problemem, ktery mi tady vzniknul? puvodni programator byl tak trochu cune a tak se texty ruznych domen nachazi v ruznych adresarich a to nejen nekolik domen v jednom adresari ale tez nekolik domen v jednom souboru. dovede si ten plugin s timhle nejak efektivne poradit?
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: to je dobry, ja jen sdilim svoji osobni zkusenost s obema tema klumpama. nejakej duvod proc sem se na poedit vyprd tu je. treba je nekdo v podobny situaci a tohle mu zlepsi kvalitu zivota :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    predne ty preklady nedelam ja a casto ani ti lide, kterym zdroje k prekladum do x jazyku dodavam.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: delam nejaky preklady tak 1x tejdne, minimalne. kdybych to mel delat pres poedit, jako pred lety, tak se z toho vokotim ti rikam .)))
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: vsak po uprave ten plugin odinstalujes. "praktictejsi" je v tom ze kopirujes soubory jak cernej mezi pc a ftp porad dokola po kazdy zmene, kterou si chces ceknout? nebo je taky podle tebe lepsi prolejzat ftp a lang adresare a hledat ten spravnej soubor rucne? ja nevim no, pro me hraje prim, ze vidim vsechny soubory v seznamu, serazeny podle pluginu, temat, wp, muzu si k nim jazyky pridavat, ze selectboxu vybrat textdomain, v realnym case generovat *.mo. taky uplne vidim jak vsechno resis pres functions.php a nemas tam ani jeden plugin, ze jo :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    myslenka latani neceho dalsiho do wordpressu, kdyz to neni nezbytne nutne, se mi vubec nezamlouva. stand alone aplikace mi prijde mnohem praktictejsi
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    je nejaky zpusob, jak prinutit poedit brat stringy jen z vybrane domeny?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KOCMOC: asi nic, to vypadá v pohodě.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    KOCMOC: jo a jeste dodat co CF7 do addiotional headers: Reply-To: [your-email]
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    ok takze godaddy sracky s neprijetim emailu etc vyreseny pres externi smtp:
    plugin
    WordPress › WP Mail SMTP « WordPress Plugins
    https://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp/screenshots/
    nastaveni
    Settings to make the WP Mail SMTP plugin work with GoDaddy Hosting:
    - From Email:
    GoDaddy hosting email address (from https://login.secureserver.net/index.php).
    - From Name:
    The name you want people to see in their email inbox.
    - Mailer:
    Select: "Send all WordPress emails via SMTP."
    - SMTP Host:
    smtpout.secureserver.net
    - SMTP Port:
    80
    - Encryption:
    Select: "No encryption."
    - Authentication:
    Select: "Yes: Use SMTP authentication."
    - Email:
    GoDaddy hosting email address (from https://login.secureserver.net/index.php).
    - Password:
    The password for the Email account above.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Dají se nějak namapovat různý fonty na různý font-weights (font-styles), který využívá parent theme?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    nejaky overeny plugin pro stazeni poslednich x postu na verejnem twitteru uzivatele y? par pluginu jsem nasel, ale preferoval bych nejaky overeny. twitter api s oathem mi na operaci, ktera by mela byt na urobni json_decode(file_get_contents(..)) prijde trochu na hlavu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Treba se tu bude nekomu hodit:

WordPress
    http://developer.wordpress.org/reference/

KOCMOC: protoze si mysli, ze tak velka firma bude solidni, navic maj rychly kary a pekny kocky v reklamach :)
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: ja nevim proc vsichni ty curaci lezou ke godaddy, ceny natazeny jak krava, za vsechno tam platis priplatky, za zakladni funkce... fakt nechapu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: muj klient mel nastesti jeste jeden ne-GoDaddy ucet. Nejvic me dostal, kdyz mi neveril, ze problem je s GoDaddy, ze jim volal a ti ze udelali testy a blablabla. No amik no…
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    CRS1138: ja to posilam na svuj a forwarduju na jeho, nez to nejak vyresim, takovyhle debilni "stucky" nenavidim
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    OMNISLASH: nezkousel sem, ale lidi si to tam pochvalujou
    Speeding up the Appearance > Menus Screen in WordPress 3.6 / 3.7 / 3.8 / 3.9 | SevenSpark
    http://sevenspark.com/wordpress/speeding-up-the-appearance-menus-screen-in-wordpress-3-6#plugin
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOCMOC: jj s godaddy jsem mel problem s woocommerce, klientovi nechodili new order notifications - godaddy samozrejme vinili woocommerce, tak jsem to presmeroval na klientuv gmail a uveril mi, ze chyba je u godaddy.

GoDaddy is evil and shoots elephants
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Hurá, už se mi podařilo i nahrát vlastní font. K mému zděšení ho ale Chrome rendruje naprosto příšerně (prej se ale už pracuje na nápravě ve verzi 37). Je mezitim nějakej workaround?

Takhle vypadá css fontu
    /* Webfont: LatoLatinLight-Regular */@font-face {
    font-family: 'LatoLatinLight';
    src: url('LatoLatinLight-Regular.eot'); /* IE9 Compat Modes */
    src: url('LatoLatinLight-Regular.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
    url('LatoLatinLight-Regular.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */
    url('LatoLatinLight-Regular.ttf') format('truetype');
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-rendering: optimizeLegibility;
    }

Pochopil jsem, že chromu dělá problém woff. Dá se nějak nastavit, aby chrome tahal jinej formát?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam